Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 11 noiembrie 2010

Manelista corporatista de Facebook


O cunoasteti?

De obicei ocupa o functie de middle management intr-o corporatie cat mai multinationala. Probabil a absolvit ASE-ul cu note mari cu exceptia materiilor la care se solicita un minim de creier gen matematica sau statistica.

Tine diete, merge la fitness, se imbraca "de firma", are un vocabular studiat dar sarac pe care simte nevoia sa-l asezoneze din plin cu stereotipiile la moda din limba engleza.

Nu pierde niciodata ocazia sa sublinieze cat de ocupata si stresata este la birou si iti poate explica ore intregi cum documentul word de o pagina si jumatate la care a lucrat 2 saptamani pana la 12 noaptea a scos compania dintr-un mare rahat.

Pentru ca este o femeie activa bineneteles ca gaseste timp si pentru petreceri cool in locatii cool unde intalneste multi oameni cool si bea coctailuri cool.

Pe barbati ii joaca pe degete si la o discutie cu prietenele mai mult sau mai putin apropiate le explica cu un zambet relaxat in coltul gurii ca a fost cu un tip pe care l-a agatat intr-un club de fitze dar ca nu este suficient de cool pentru ea (eu tare as vrea sa aud si varianta aluia).

Gata cu caracterizarea, ati inteles despre ce e vorba in propozitie. Acu ideea e ca asta a descoperit facebook-ul si aici nimeni nu o mai poate opri sa-si etaleze superficialitatea.

Da "LIKE" la 1000 de magazine de tzoale, isi anunta toti prientenii ca si-a cumparat IPAD, IFONE sau alte I-uri din astea pe care nu stie prea bine sa le foloseasca dar a gasit pe roz cu cristale swarowski.

De asemenea da de stire ca URMEAZA sa sa plece in nu stiu ce capitala europeana sa vada nu stiu ce concert sau alta snobeala de genul asta. Off, e asa de nerabdatoare sa le arate tuturor cat de tare e incat nu poate sa astepte pana dupa eveniment sa se laude.

Pune poze facute cu mobilul la pahare de sampanie si la farfurii cu caviar.

Cand scrie ceva are grja sa respecte cu sfintenie proportia 50% intre romana si engleza indiferent daca cel cu care comunica e chiar fraxu.

Aaa, si mai face ceva: are grija sa documenteze cat mai exact viata ei de vis asa, ca sa le faca in ciuda fostilor iubiti, sa vada aia ce au pierdut.

Pot sa mai continui dar cred ca pana acum maneaua va zangane deja in urechi: valoarea mea, valoarea mea (my value, my value ca sa fiu mai exact.)

Concluzia ?? Concluzia este ca a mai aparut o modalitate prin care fata de mai sus poate sa ne arate la toti carapacea ei pavoazata cu toate snobismele din lume.

Problema e ca daca ciocani in carapace constati ca e goala.

Broasca s-a carat pentru ca nu mai suporta muzica.


4 comentarii:

  1. Esti invidios pe succesul lor si pe viata lor plina de realizari de genul ...Aaa...aaa...aaa...oricum stiu ca am dreptate. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Esti un invidios. Pe mine ma intereseaza de cate ori fac pipi toate corporatistele ofilite de pe Facebook.

    RăspundețiȘtergere
  3. @ivich.sparkle
    Merci pentru corectura :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !