Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 30 noiembrie 2012

Parada militara de 1 Decembrie Ep34. EXCLUSIV!!! Imagini cu parada de maine

Articol  TOP SECRET primit pe surse vechi de la Maresal Doxatu care a fost salvat din mina teroristilor in urma unei operatiuni sub acoperire, imagini cu el ostatic in mina acestor barbari fara mila, imaginea a fost prelucrata pentru siguranta teroristilor.

Doamnelor si domnilor, incheiati-va la slitz, luati copilul de la tzatza si puneti-l deoparte, opriti trenurile si aterizati avioanele, avem EXCLUSIV pe blog imagini de ultima ora cu parada de maine.

Parada va incepe cum am fost obisnuiti inca din 1970 cu un convoi funerar de lupta alcatuit din tancurile ultramoderne TR-85M1 "Bizonul". Pentru necunoscatori acest tanc este bazat pe tancul rusesc T-55 aparut cum probabil ati ghicit nu in 55 ci cam in 45. El a fost modernizat bineinteles cu un sistem modern de ochire romanesc denumit inspirat "Ciclopul", din cauza incapacitatii de a aprecia distanta cel mai probabil, care il aduce aproape de epoca moderna a tineretii parintilor nostrii. Probabil realizand ca la lupta n-au ce face cu el acum se modernizeaza motoarele, pe principiul cine fuge primu' prinde emisiunea de la OTV.


joi, 29 noiembrie 2012

Cand poti merge, de ce sa te tirasti?

     Demult, tare demult, pe vremea cand lama de ras atinsese doar de cateva ori maxilarele mele neincordate, eram aproape sigur ca greu te poate ajuta ceva mai mult in viata decat increderea ca singurul om pe care te poti baza esti tu. Prietenii sunt buni, daca atunci cand ai necazuri stai singur, iar cand ai vreo bucurie musai ii chemi pe toti,  cele mai intense si durabile prietenii sunt cele conditionate de aceleasi suferinte (emotive/intelectuale/fizice), cu cat inaintezi in timp cu atat cercul de prieteni e ca un bumbac prost, intra la apa, oricum, una din cele mai constructive experiente e aceea de a pierde prieteni falsi.
      Sa revenim la timpul cand frunzele sfarsitului  de octombrie nu cadeau trist la pamint ci colorau placut aleile din curtea facultatii, iar fumul de tigara impletit cu aerul rece al diminetii imi mingaia tamplele sub care zvacneau multe ganduri. Nu prea aveam bani in facultate, asa ca faceam si vindeam eseuri, lucrari pentru colocvii, etc... orice era nevoie pentru cei de bani gata, nu era asa de dezvoltat internetul,perioada de dial up pentru cei care o stiti, asa ca trebuia sa pierzi niste ore pe la biblioteca. 
      Cum in loc de mancare imi cumparam tigari, de multe ori beam mai mult ceai sau apa decat aveam nevoie ca sa nu imi chioraie matele in biblioteca, ca deh deranjai linistea mosilor care crantaneau zahar candel in timp ce citeau vreun ziar de la arhiva.

marți, 27 noiembrie 2012

Dincolo de usa

„Oh! O voce...o voce, sa pot tipa!„
 E.A.Poe

„  ...Si daca o fi vreodata sa mor,
   Oricat de greu ar fi de crezut
   Pentru ca eu sunt una cu cerul si soarele.
   Ma voi intoarce cu fiecare rasarit si fiecare nor,
   Maturind pamintul viselor cu aripi de inger cazut,
   Voi strange suflete in pumni si vieti voi cantari pe talere...„
                               Acum multi ani L.Ion(Sa te odihnesti in pace!)

      E noapte pe strada, un singur bec cu lumina galbena pilpaie sincopatic in departare sub luna acoperita de nori cenusii. Dintii scrisnesc in praful ridicat de vantul ce bate din fata, comemorind mintea ce se blocheaza in idei mic macinate scapate printre ganduri. Un caine negru lucios maraie ranjind cu bale, de dupa un gard, cu ochii sclipind a dusmanie, pasi grabiti se aud infundat din mai multe directii spre mijlocul strazii.

miercuri, 7 noiembrie 2012

Dar te rog!

Am primit (din nou) dezlegare în curtea Milogului şi cum sunt încurajată zilnic să nu mai am reţineri, iată-mă în aproape plină glorie. Ce să zic? Mi-am dat seama că nu prea ştiu să spun ,,te rog” – în situaţii importante, evident, şi când mă chiar interesează cursul acţiunii, că de politeţe ştiu să zic, m-a educat mama bine. 

 Poate o dată zic, cu jumătate de gură, a doua oară îl trag cu cleştele din mine (da’ nu-i sigur că iese). Ce mai e şi cu insistenţele astea fără rost? Dacă omul nu vrea să facă ceva pentru tine, de ce să tot insişti? Consider intenţiile la fel de importante precum comportamentul în sine. Deci nu-i totuna dacă omul face ceva pentru că aşa a vrut el, de la bun început sau după ce i-am pasat eu ideea genială, saaaaaau face pentru că l-am rugat, implorat (a se citi stresat cu o mie de ,,te rog”-uri). De-asta nu mă prea rog de oameni. 

 Şi mă enervează când oamenii aşteaptă să fie rugaţi de mai multe ori înainte de a face ceva. Uneori chiar şi când ceva-ul ăla e pentru propriul lor interes. Excludem persoanele auto-distructive, care nu vor face nimic bine pentru ele însele. 
 Hai să învăţăm să fim sinceri cu noi înşine şi cu ceilalţi. Dacă vrei să faci ceva pentru cineva, vei face şi fără să te roage de o mie de ori. În caz contrar, fie nu-ţi pasă, fie eşti prea prins în propriul ego şi în divina-ţi importanţă. 

 Nu ştiu să scriu concluzii, doar introduceri.
Hahah, m-am tag-uit :)) 


joi, 1 noiembrie 2012

Discutie intre me si Altu`

   ....
     Altu:  salutari
    me:  salut
 Altu:  grrr vezi ca stiu voodoo:)) mai zi...
    me:  sa fii sanatos
 Altu:  sa fim
  me:  eu am terminat acele de le infigeam in papusi da` sunt maestru cu scobitorile asa ca te rog...
 Altu:  ce faci maestre
 me: ce sa fac boss uite am venit de la o sedinta editoriala 
 Altu:  let me guess, in bar
 me: mda si am constatat din nou ca 1 bere imi e de ajuns sa ma imbat, da nu mai stiu exact care a fost, a 7-a sau a 8-a...
Altu:  damn,  incepusem sa ma bucur
  me:  de ce, de necazul altuia ?
 Altu:  ma gandeam ca-ti fac eu cinste si-mi faci tu mie
 me:  sper sa nu fiu nevoit acu` sa beau o bere in sila cu tine :D 
Altu:  nu beau alcool, n'am baut niciodata, cel putin nu cu tine:P
 me:  las ca beau eu , asa un prieten nu am mai avut demult :)))
Altu:  :)poftim cultura, bai apropo, vorbeam cu... 
....
Altu:  si mi-a zis ca tu si dex sunteti acelasi.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !