Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 26 noiembrie 2013

STEAUA TREBUIE SA BATA !!!


FANTEZIST:
Calculul final pentru STEAUA - SCHALKE 04.(pentru necunoscatori 04 nu e scor final)
Steaua bate pe Schalke, bate si 2 gardieni , il elibereaza pe Gigi, se formeaza un comando, saboteaza nocturna si stinge luminile pe stadion la Basel-Chelsea, pentru siguranta,imparte rapid ochelari cu infrarosu pentru Chelsea meciul se termina 0-8, dupa care inaintea meciului Schalke - Basel, o bate din nou pe Schalke, de data asta la vestiar si ii explica ca un egal e bun si locul 3 pentru ei e minunat... dupa care Steaua, o bate si pe Chelsea inainte, in timpul si dupa meci preventiv, in caz ca o sa se mai intalneasca in semifinale. Matematic sunt sanse, astfel Steaua acumuleaza 6 puncte, nea Gigi inca 5 ani de racoare si Steaua se califica de pe locul 2 cu 8 puncte.

REALIST: Schalke - Steaua a fost 3-0 si Steaua - Chelsea a fost 0-4 in ambele meciuri Steaua nu a marcat.
 

ROMANESTE: Noi nu credem in miracole, ne bazam pe ele. Hai Steaua !
 Later edit:
Gardianul de la izolare aude mormaituri de dincolo de usa de metal, se apropie si asculta la Gigi care fredoneaza dansand ca piticul morbid din Twen Peaks : tnuS tiiiciref is am tmis eeenib...

luni, 25 noiembrie 2013

Despre mine




Care e treaba cu pagina "Despre mine"?
Urasc pagina "Despre mine" sau  indiferent sub ce alt titlu o gasim, indiferent unde o gasim, facebook, blogger, wordpress,www etc... Sunt mici diferente de continut de pagina dar in principiu, cam toate sunt la fel, unii incearca sa fie comico-autocritici, altii insira niste lucruri ca in CV, altii sunt sexi-dulcei, altii sunt duro-rai, s.a.m.d. sa nu ne diluam in discutie inutil.
De retinut:

sâmbătă, 9 noiembrie 2013

Masina de scris


      Mi-am luat masina de scris, te oftici? E rosie...aa-aa...rosu aprins...aa... hai ca te oftici!Burundi de scris, rosu, te oftici nu?
      Bineinteles ca dupa mai multe zile de studiat problema, am reusit sa o pun in functiune, cand a inceput sa scrie, tunete si fulgere, sfarsitul, a venit sfarsituuul, APOCALIPSAAA...
      Cativa vecini vigilenti si de profesie holbatori, prin vizor,TV, magazine, etc.  au crezut ca m-am apucat de renovat si am inceput prin a bate cuie in pereti ca orice inginer structurist care se respecta. Niste pensionari cu imaginatie au venit sa se inroleze, convinsi fiind ca fac parte din Rezistenta si ca se va intoarce regele, de pe o parte pe alta.
      Cu greu gasesti un lucru atat de inutil ca o masina de scris, nu serios, astept sa-mi dati exemple.

marți, 5 noiembrie 2013

Adopta o rima

    The police is coming, put your dicks behind your legs! Adopta o rima sa le-o dam prin gura. Cui?
    Stirile cu maidanezi s-au oprit, parlamentarii au incetat sa scuipe opinii despre subiect exact ca un dobitoc gras, care obosit sa isi mai apere tavita cu mancare de mustele de cacat, a inceput sa pleoscaie porceste plin de subinteles logic, multumit de  transpiratia ce se scurge pe ceafa inelata si dovedeste la fel de logic implicarea.
    In vara asta, am avut de cel putin 5 ori situatii in care m-au incaierat cainii, de fiecare data eram pe bicicleta, de vreo 2 ori erau si niste oameni homo bloctus maidanezus neerectus care tineau sa ma linisteasca, o femeie induiosata,indragostita nu numai de emisiunile difuzate in perioada respectiva.... nu sunt rai , doar latra asa, nu musca, nu muscaaa, sunt blinzi...Daaa stiu, au si boticul ala umed si limba moale si lunga, va inteleg perfect! Vreti limba la pachet sau o serviti aici? Specia homo bloctus maidanezus neerectus  este in sevraj inca, umblind haotic pe strazi datorita presiunilor facute asupra postului OTV care au culminat , culmea culmilor cu oprirea emisiunilor.
    Daca as avea bani as face o fapta buna, as adopta toti maidanezii si as face sapun parfumat din ei, cu miros de nu ma uita, iar din blana animalute cu chitaitoare pe care le-as exporta la orfani in Kamchatka, cu instructiuni, suporta un numar ridicat de lovituri de topor.Have fun!
    O seara minunata si nu uita! Adopta o rima!
   


duminică, 3 noiembrie 2013

Cos (del) Mar

      Urme de pasi pe nisip intunecat , valuri ce vin spre talpile goale, e frig si luna virgula rasare. In ceata ramin doar gandurile ce vor sa inoate in apa tulbure, un cap de marinar izbit de ape striga ceva pe tacute.
      Din corpul ramas nedevorat de viata din adincuri, se vede o mina incordata aratind in ultim momet cu disperare spre uscat. Fixind un punct , un mic secret, un mister de viata si moarte, ceva ingropat, undeva acolo, spre uscat. 
      Vantul cheama suierat spre urma trasata in aer de mina ce dispare in ceata, comoara ramine ascunsa in umbra celor 7 faclii de pacate.E toamna si nu sunt frunze, e doar nisp, nu sunt culori, un joc de alb si negru contureaza plaja in gri irepetabil. Undeva pe jos, in lumina unei luminari ce firav respira, se desluseste un stergar pe care sunt bine aranjate o mie de bucate alese colorate, cu straluciri ce iti imbie poftele, vinuri vechi, alaturi de fripturi rumenite si cascaval topit, un platou etajat cu banane taiate felii, pe care se scurge mierea presarata cu nuci prajite si arome de scortisora, cele mai fine bucati de ciocolata imbibata de struguri confiati , meta si culoare de rom.
      Totul e perfect, o masa de ganduri ce asteapta sa fie servita, pofta buna, serviti toate sunt de plastic.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !