Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 19 ianuarie 2017

Make Jilava great again !

     “Our masters have not heard the people's voice for generations and it is much, much louder than they care to remember.” 

     "Stapanii nostrii nu au auzit vocea oamenilor de cateva generatii si vocea este mult, mult mai puternica decat isi aduc ei aminte"
Alan Moore - V for Vendetta     Un bun strateg foloseste si mediul pentru a isi invinge inamicul pe campul de lupta sau pentru a obtine ceea ce vrea. 
     Dupa cum vedem si ordonantele de urgenta se folosesc de frigul de afara si de latenta oamenilor, dar mai ales de scarba fata de clasa politica incoltita de foarte multa vreme in sufletele astupate de televizoare si de nivelul de trai ridicat din Romania.
     Pe scurt si cat de simplu cu putina pentru cine nu stie despre ce e vorba, prin ordonanta de urgenta ce a incercat sa treaca pe sub plapuma ieri, beneficiaza de gratiere si de neinceperea urmaririi penale , tov. Liviu Dragnea, scapa de puscarie Dan Voiculescu, scapa de pedeapsa Gabriel Oprea, e spalata si devine virgina Elena Udrea ...sunt pusi in libertate aproximativ 3000 de infractori cinstiti...

     Protestul de la Bucuresti a inceput anemic, am fost doar cateva sute la ora 18 in piata la Universitate, insa pe la ora 20 eram cateva mii, estimarea ca am fi fost +/- 3000 este adevarata. 
     Cel mai frumos a fost ca oamenii de acolo nu aveau pic de organizare politica si erau cu varste cuprinse intre 2 ani si 60+.
     Sa ne aducem aminte ca gaura din steag in 1989 nu a fost facuta sa treaca toate scursorile prin ea, poate ca a fost facuta sa taiem din minte ca am tacut si purtat jugul si sa mergem mai departe mai intelepti.
     Una din lozincile de aseara a fost: E cald acasa si e bine /Dar noi strigam si pentru tine !

     CINE SUPORTA JUGUL, MERITA SA-L POARTE!

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !