Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 1 ianuarie 2011

Am mai scapat de o grija

Ha! Detin dubioasa onoare de a fi primul care posteaza in acest nou an atat de minunat si plin de impliniri care care se scutura din ceruri peste toata lumea precum fulgii de matreatza.

Deci? Cum va simtiti? Nu ma tineti in suspans va rog!!!

Vi s-a marit? E mai mare? Mai tare? Mai frumoasa? Daca nu v-ati uitat inca sub plapuma acum e un moment bun sa incepeti, nu e ca si cum ar fi altceva de facut in minunata zi de 1 Ianuarie.

Daca tot incepeti verificati si sutienele pentru a analiza schimbarile majore aduse de noul an. Aruncati o privire fugara spre portofele, sunt convins ca abia mai stau inchise din cauza teancurilor de bancnote cu care s-au burdusit peste noapte. Lauti-va copilul de doi ani si dati-i o culegere de fizica de Hristev! E? V-am zis eu! Uite cum le rezolva micutul pe toate, nu-i asa ca noul an e minunat? Apropo, a sunat banca, nu mai e nevoie sa achitati ratele la casa. Masina e bonus! Si v-au pus si niste playere DVD in tetiere, cu complimente de la X-Zibit. Se aude zdranganit de cartiti din bucatarie? Stergeti-va repede la ochi si fiti pregatiti sa admirati splendoare de consoarta/consort din noul an! Mamaaaa!!! Iti vine sa o/il alergi pana ai sar bigudiurile/cosurile de pe fata!!

Hai ca va las, ca eu unul, nefiind implicat in treaba asta cu dorintele, n-am primit decat un deget luxat ca urmare a unui accident de dans! Dar sa-l vedeti pe celalalt! Ha! Nici masa nu-l mai recunoaste.

V-am pupat!

P.S. Frist psot

5 comentarii:

  1. Ma simt bine, na! :D Multumim de griji. Nu mi s-au marit sanii, INCA. Sa stii ca am primit 2 lei de la mama, de dimineata :))
    Sa zicem ca imi fac sperante si liste cu deziderate pentru anul asta. Insa nu raman ele la statut de ,,dorinte". Caci ma fac sanatoasa (am aflat ce saracie nu e in regula cu sanatatea mea) si voi exploda de la atata energie.

    Ma bucur ca te-ai ales doar cu un deget luxat in urma cheful salbatic de Rev. Ai chefuit cu ceai, deci ? :D
    Eu ma pun sa imi organizez viata.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Colorbliss
    A da, ceai, aia uitasem. Poate la anul.

    RăspundețiȘtergere
  3. http://www.youtube.com/watch?v=CZQL1SheACI

    RăspundețiȘtergere
  4. Accident de dans? Data viitoare incearca sa dansezi din picioare, cica ar fi mai usor :))

    RăspundețiȘtergere
  5. @carbonaru
    As putea sa jur ca din picioare am inceput schema :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !