Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

S-au aciuat p-aci

Milogul
Eminenta cenusie cu striatii, pentru mai multa placere, si gazda, de altfel, a acestui blog, obisnuia sa ma tolereze p-aici inainte sa scriu aceasta descriere. Acest personaj dubios pare sa oscileze, sau sa fluture, intre posturi despre Dumnezeu si sex, de ai jura ca are parohie. Dar n-are!

Doxatul Dex
Asta sunt eu. E arhicunoscut ca sunt baiat de treaba, as putea avea si niste defecte, dar n-am. In principal ma ocup cu atrasul de rasete pe toate subiectele. Daca devin serios o sa aberez ori despre dragoste, ori despre uciderea vreunui concetatean care m-a enervat. Probabil amandoua.
Dannyxs, ex D.(punct)
Am fost informat ca punctul e esential, si nu e bine sa te contrazici cu un om caruia ai sare tandara pentru un punct! Un super baiat, cu o inima mare, si din nefericire, sau cine stie, cu capul mult mai mare. O sa misune p-aici ca sa promoveze capitalismul utopic, sa vorbeasca de chestii inteligente, cel mai probabil istorice. Dupa o bere, sau doua, tot de dragoste o sa scrie.


Gipsy Punk
Anarhistul de serviciu, daca poti fi anarhist si avea serviciu in acelasi timp. Mi-a garantat personal ca o sa isi bata joc de blogul nostru, intentionat sau nu, inca nu stiu. Una peste alta mie mi-e frica de punkery astia, ca unu care umbla cu creasta in cap e clar are niste probleme, asa ca n-am avut curaj sa-i zic ca nu mai e locuri. Ii urez, sa aiba mila de noi :D
 Altruista SA
Altruista SA poate fi înțeleasă în două feluri după acel SA, însă mereu în același mod în funcție de primul cuvânt. Adică vedeți că p-aci s-au aciuat ( ah, ce-mi place cuvântul ăsta ) milogi, doxați, anarhiști și probabil mai încă ceva, habar n-am ce. Evident că aveau nevoie de o altruistă. Dar nu vă imaginați că o să vin cu texte de pace și îngerii din cer. Încerc să aduc pe acest blog, prin altruismul meu, ceva entuziasm, voie bună, un party party, ceva tinerețe, vigoare. Și rigoare, mai ales gramaticală. ( Când zic despre mine scriu mult, mă mai scuzați. ) Trecând la SA, trebuie să fac musai precizările. Păi mă puteți trata ca și pe o regină, însă în loc de Majestatea Sa, eu sunt Altruista SA, desigur. Sau mă puteți trata ca pe o societate cu acțiuni complexe, Altruista SA. Simplu și briliant, nu-i așa ? :D Sunt modestă, asta nu v-am spus-o ? Serioasă din când în când, amuzantă tot cam așa și eu în restul timpului. Îi mulțumesc celui care SA milogit de mine să-mi ofere invitația de a scrie p-aci, să vedem ce parte a Altruistei SAle pot să exploatez. Dacă merge bine, mă extind

 Stand Down Cafe

Sunt un tip optimist si curios din fire, am vrut sa trec la fara fire(wireless) dar am observat ca nu prea cred in ce nu vad si am renuntat. Imi place sa ma comentati fie ca sunteti on topic sau nu, sunt obisnuit cu comentariile ca doar sunt casatorit.
Sunt pus pe farse, cioace, sicanele, ghidusii, asa ca suport oamenii posaci doar cu lamaie pentru un gust fresh. De ce sunt aici? Astept momentul prielnic pentru a lovi din nou cu sadism, prin vreo ticluire care sa va aduca macar un suris.Colorbliss 
Eu s-ar putea sa aduc niste culoare prin zona. Doar uneori, cand sunt optimista si visatoare. In acele perioade, va sfatuiesc sa nu incercati sa ma aduceti cu picioarele pe pamint. Va pierdeti timpul. In rest, de la mine veti primi multa seriozitate gratuita si la fel de multe oscilari. Nu am convingeri definitive, doar principii. Sunt ironica si impulsiva, precum exagerat de toleranta si intelegatoare- uneori toate la pachet intr-un singur minut. Aici la Milogul.Srl, ma voi ocupa de propria-mi prezenta si cu bagatul in seama, de obicei unde nu imi  fierbe oala de vin cu scortisoara. 

Altu

Îmi plac oamenii, în toate formele, orientările şi culorile. Mă fascinează. Din nou, doar cei cu o opinie. Alergic la ipocrizie, minciună, prostie, încăpăţânare prostească, îndoctrinare, prost gust, impresionism, lipsă de personalitate şi curve, indiferent de sex.Apolitic.Botezat ortodox, dar nebisericos din fire. Îmi place să cred că cred, dar nu cred pe cât îmi place să cred.Fumez de 10 ani, renunţ de 4. Mai nou, electronic. În curând telepatic, sper.Nepunctual. Cronic. Rare momente de punctualitate.Dependent de muzică, ţigări, maşină, confort, internet şi telefonul mobil.Îmi place să mă joc cu numerele, cu oamenii, cu câinii, cu piesele de şah, cu cărţile, cu viaţa, cu cuvintele, cu zarurile doar ca favoare pentru cei dragi. Nu mă joc pe calculator.
Se pare că-mi place să scriu, deşi nici nu bănuiam asta.Încântat,Altu.

  Zefira
"Milogul Eminenta cenusie cu striatii, pentru mai multa placere, si gazda, de altfel, a acestui blog, obisnuia sa ma tolereze p-aici ina..."

Eu m-am nimerit p-aici, am ajuns dintr-o întâmplare. Şi am rămas. Îmi place să scriu poveşti. Să mi le imaginez şi apoi să le pun pe hârtie. Dar toată imaginaţia mea există datorită întâmplărilor pe care le-am trăit şi a oamenilor pe care i-am cunoscut. Nu suntem nimic fără cei din jurul nostru!

Mucegai Ales

Mucegai. Umezeala, intuneric si caldura putina. Toxic si rezistent. Sunt un fel de acritura online.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !