Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

Mi[n]tologie

      Iarba Fiarelor - superstitie folclorica romineasca[doar noi puteam inventa asa ceva], iarba misterioasa foarte subtire, veninoasa, creste pe stinci, rosie ca focul sau argintie, scinteind noaptea ca o luminare, iar ziua este invizibila.

      Iarba Fiarelor pluteste pe apa impotriva curentului[se poate folosi ca motor in barci care nu au o incarcatura mai mare de 200 Kg], vitele care o pasc mor[fericite ca au gasit-o]. Magia ei se exercita asupra fierului pe care il imnoaie, de aceea se poate descuia orice lacat sau  broasca [pentru cei cu idei va rog nu metionati sursa], tinuta sub limba sau in mina, il fereste pe om de sabie sau gloante[ pentru rachete sol-sol va rog sa folositi un buncar adecvat]. Se crede totusi ca cei mai priceputi hoti si-o implanteaza subcutanat in palma dreapta[pentru necunoscatori e mina unde gasim tatuat I love Geta si vestitul zar cu 5 puncte].
       Iarba Fiarelor poate fi folosita  in contextul unor descintece si poate fi culeasa numai devreme dimineata pe racoare si roua [din aceasta cauza e aproape imposibil de gasit], ea nu poate fi cautata, ci descoperita intamplator[ in timpul cautarilor sistematice, organizate], cel mai des se pare ca o gasesc haiducii si hotii.
      Ariciul e singurul animal care o cunoste, el fiind si primul ei descoperitor si cel care a dezvaluit-o oamenilor, impreuna cu secretul utilizarii.[asta era pe vremea cand oamenii genetic erau mai apropiati de arici decat de maimuta]. Exista si un mod prin care sa convingi un arici sa iti aduca iarba fiarelor, prinzi un pui de arici il inchizi[asa cum o sa va inchida si pe voi daca va prind facind asta] intr-o cusca de fier si astepti sa vina mama cu iarba fiarelor sa-l elibereze.[hraniti animalul in timpul asta si puneti si apa in cusca deoarece e posibil sa nimeriti vreo mama depravata si sa dureze mai mult decat va asteptati] .
       Dupa ce a ajuns crestinismul la noi, se pare ca a fost gasita si adevarata sursa a provenientei pentru Iarba Fiarelor, dupa niste legende[din folclorul batut cu levierul peste gura de catre curentul religios crestin] iarba fiarelor a rasarit din stropul de sange scurs pe pamint din ombilicul lu Isus Cristos, in clipa rastignirii.[aleluia s-a aflat in sfarsit adevarul]Zarathustra- Zoroastres (trad.iran. ushtra-camila / trad.persan. Zardusht- grec)[cel mai iubit persan era un grec?]

     Sursele istorice care il mentioneaza sunt: Herodot(care se pare ca era mare barfitor)-Istorii , Platon - Alcibiade(aici lui Zarathustra i se spune "fiul lui Oromazdes", Plutarh - Despre Isis si  Osiris/Viata lui Numa . Sa vedem ce se spune despre el:
"...nici Homer, nici Hesiod n-au cantat carul si caii lui Zeus cu atita vrednicie cu cita  povestesc persii de Zoroastres, care iubind intelepciunea si dreptatea, a plecat el insusi dintre oameni si a trait in singuratate pe un munte, muntele fiind distrus apoi de foc.Zoroastres a scapat nevatamat a venit si a vorbit oamenilor" [noroc ca nu avenit cu niste pietre cu 10 legi ca altfel asemanarea era prea mare cu Moise] 
     Cand a trait Zoroastres? A trait el vreodata ?
Dupa cronici persane scrise in pahlavi[habibi tehno music], Zoroastres a trait in sec 7 i.e.n, dupa Avesta(culegere de texte persane despre zei atribuita lu Zarathustra) sec. 12-10 i.e.n
     Zarathustra se pare ca a fost ucis linga altar de invadatorii turanici.
     Il regasim pe Zarathustra in texte in 2 ipostaze, una de profet intelept cu existenta umana[in mod evident il durea un pumn il gura] si sub forma de divinitate miraculoasa[corespondentul intelepciunii la zei] care se va incarna[dupa ce isi va bea cafeaua bineinteles] in timpul luptei dintre bine si rau.[vai de curu` raului]

     
Askr - Arbore sfant din mitologia scandinava.  Este vorba de un Frasin din care Zeii fac primul barbat, Askr.
"Zeii au gasit pe tarm, stingheri si lipsiti de soarta[sens/destin], pe Askr si pe Embla. Nu aveau inca nici minte, nici suflet, nici singe, nici frumusete, nici chip. Odin i-a insufletit, Honir le-a dat inteligenta, Lodurr le-a dat singe si chip atragator" - Voluspa 

    Puspaka - (Ramayana si Mahabharata 500-100 i.e.n) -Car ceresc aeropurtat din mitologia post-vedica, apartinind zeului Indra sau Kubera. In Mahabharata e descris fara a fi numit, ca un vehicul spatial tras de "zece mii de cai vineti", avind guri care scuipa "foc arzator", producind in zbor un"zgomot asemanator tunetului unei uriase furtuni " si neputind fi dirijat decat de vizitiul "Matali"
     Puspaka sau vimanah le regasim pe tot parcursul Ramayana si Mahabharata, cu tot felul de descrieri: "are doua caturi multe incaperi si ferestre si se inalta in aer cu mare zgomot" miscindu-se "prin sine".
     In 1895 dl. Talpade construieste un obiect care se ridica spre cer stationeaza cateva minute si cade, se pare ca a avut ca inspiratie textele vechi si anumite descrieri de vimana.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !