Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 28 ianuarie 2011

Dezinfectati tribunalele!!!

Doamnelor si domnilor, nu mai exista urma de indoiala, asa cum am banuit de la inceput, si am incercat sa avertizez in nenumarate randuri doar pentru a fi ignorat si ridiculizat de teroristi si dictatori:
Tribunalele din Romania sunt infectate!!!!!

Este singura explicatie pentru imbolnavirea subita a oamenilor perfect sanatosi in momentul in care ajung in sala de judecata!!! Asta este cu siguranta planul sinistru al DICTATORULUI BASESCU pentru a EMILINA opozitia!!! El stie ca nu poate lupta cu dreptatea si de aceea fabrica dosare false in beciurile secrete ale palatului COTROCENI pentru a trimite oameni nevinovat de bogati la tibunal unde sunt INFECTATI cu VIRUSI EXPERIMENTALI!!! O echipa speciala a SRI se ocupa SPECIAL de aceasta operatiune speciala!!!

vIRUSII acestia sunt EXTREM de periculosi!!! Spre exemplu dupa cum a descoperit medicul cardiolog al domnului Vantu problemele de inima pot degenera pana la FRACTURI MULTIPLE DE OASE!!! Astazi alt nevinovat profesionist din judetul Arges a facut DIN SENIN atac de cord cand a fost invitat o luna la racoare pentru investigatii. Se pare ca sotia sa s-a imbolnavit subit de DIABET iar fiica sa a avortat un DOBERMAN de 4 kile, perfect sanatos, cu ochi albastrii, pe nume "Ion Iliescu, Tatal natiunii!".

14 comentarii:

  1. Pentru Dezinfectarea sociala, inclusiv a tribunalelor, vedeti Scenariul 1 de la postul de mai jos. :D

    RăspundețiȘtergere
  2. "Lumea va fi tot timpul de rahat, get over it!" :D

    RăspundețiȘtergere
  3. @Milogul.SRL
    Esti impertinent! Aici vorbim de o problema medicala FOARTE GRAVA!!!! Mie unu mi-e frica sa nu fie mortala apa la genunchi pe care o am de la 5 ani!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Dox
    Impertinent esti tu ! Eu sunt pe moarte, am o luxatie la intorsura Buzaului cu complicatii miocardice la cap si entorsa de principii cu fractura ideologica deschisa sangeroasa . Putina simpatie te rog.
    Ce inseamna desconsideratia asta pentru oamenii bolnavi. Canalie!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Milogul.SRL
    Va rog sa ma ma scuzati tovarase, nu am avut idee, intr-adevar starea dvs e mult mai grava. Ati trecut cumva pe langa un tribunal de curand? De exemplu cu o citatie in mana? Asta ar putea explica complicatiile.

    RăspundețiȘtergere
  6. @ Dox
    In mod clar de la asta mi se trage, am avut un mandat de arestare preventiva la care am facut recurs si mi-au zis ca pot sa astept sentinta definitiva la ei, ziceau ca au si pat, dar eu nu pot ca sunt GRAV BOLNAV!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. Nici nu ma mir! Cumnatul meu, lt. col. al armatei ramane a murit in drum spre academia..., fiindca in masina lor a intrat o masina condusa de unul beat mort, fara carnet si cu vreo 200 la ora. Tipul e un interlop bine vazut. Nu a facut nicio zi de puscarie. Sora-mea se judeca cu el de un an jumate. Tipul a recurs la tot felul de strategii si complicitati. Azi asteptam sentinta. Stupoare! S-a amanat, fiindca, chipurile ,s-a imbolnavit avocatul celeilalte parti civile, adica soferul din masina in care era cumnatul meu. Deci, dupa ce a luat vreo 60 e mii de euro de la asigurari, s-a lasat mituit de inculpat. Ce tare!

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu ma pot odihni gandindu-ma ce boala vor face Roberta Anastase si inca vreo cativa pe care nu ii nominalizez,cand vor fi arestati.

    RăspundețiȘtergere
  9. trimiteţi la cei din lista dv. de adrese!!! chiar se poate realiza ceva!

    LOTO - TZEAPA NATIONALA A FOST SUFICIENT CA DIRECTOAREA AGENTIEI NATIONALE SA PRONUNTE NUMELE "EDITEC" (COMPANIA CARE PRODUCE SUFLANTA, BILELE SI SOFTUL AFERENT) CA TELESPECTATORII SA INTRE IN ROLUL DE DETECTIV. SI S-AU DESCOPERIT LUCRURI EXTREM DE INTERESANTE ! PE SITE-UL EDITEC PUTETI AFLA CA IN INTERIORUL FIECAREI BILE DIN CELE 49 EXISTA O TABLITA DE INDENTIFICARE CU UN COD FORMAT DIN 22 CIFRE, ASA NUMITUL ARS, COD CE ESTE CITIT DE SUFLANTA SI APARE AUTOMAT IN CALCULATOR! DEASEMENEA, TOATE CELE 49 DE BILE TREBUIE SA APARTINA ACELUIASI SET SE BILE. IN CAZ CA, UNA SAU MAI MULTE BILE APARTIN UNUI ALT SET DE BILE, ACESTEA NU SUNT RECUNOSCUTE DE SUFLANTA! ALT ELEMENT FOARTE IMPORTANT! FIECARE BILA INAINTE DE A FI INTRODUSA IN SUFLANTA TREBUIE SA FIE VERIFICATA CU SISTEMUL PRODUCATORULUI. ACESTA ARE 3 INELE PRIN CARE TREBUIE SA TREACA FIECARE BILA. PRIMUL INEL CITESTE BILA SA FIE DIN ACELASI SET CU CELELALTE, INELUL AL DOILEA VERIFICA DIMENSIUNILE SI AL TREILEA GREUTATEA! ACUMA. CE A PEZENTAT LOTERIA ROMANA? MAI MULTE TELEVIZIUNI AU ARATAT CUM SE CANTARESC BILELE. CU UN CANTAR, OBIJNUIT, DE BIJUTIER!!! SI ATUNCI SE NASC MAI MULTE INTREBARI. DE CE ASA SI NU CU APARATUL PRODUCATORULUI, CARE EVIDENT, LE-A FOST LIVRAT IMPREUNA CU SUFLANTA? DE CE NU A FOST PREZENTAT SI ACEST SISTEM? DE CE NU S-A MENTIONAT CA SUFLANTA POATE IDENTIFICA ORICE BILA? ARE LOTERIA ROMANA CEVA DE ASCUNS? PAI ARE! IATA CAT DE BINE ESTE PUS LA PUNCT SISTEMUL. IMAGINEA ALATURATA NE PREZINTA CE APARE PE CALCULATOR IN MOMENTUL CAND BILA TRECE PRIN PRIMUL INEL AL SISTEMULUI DE VERIFICARE! DE LA ANUL DE FABRICATIE PANA LA CULOARE SI SETUL DE BILE DIN CARE FACE PARTE! ATENTIE! DACA BILA NU FACE PARTE DIN ACELASI SET CU CELELALTE NU POATE TRECE DE PRIMUL INEL! OK. LOTERIA ROMANA A ARATAT CA ARE DOUA SETURI DE BILE. DECI DACA SA SPUNEM IN SUFLANTA SUNT INTRODUSE 6 BILE DIN SETUL 1 SI 43 DIN SETUL 2, CELE 43 DE BILE DIN SETUL 2 NU AU NICI O SANSA SA IASA, PT CA NU SUNT RECUNOSCUTE DE SUFLANTA! SI CA SI CUM TOATE ASTEA NU ERAU SUFICIENTE, BOMBOANA PE COLIVA O PUNE CHIAR PRODUCATORUL SISTEMULUI. IN CARTEA TEHNICA A MASINARIEI, PRODUCATORUL PRECIZEAZA CA SOFTUL POATE CONTROLA JOCUL! CU ALTE CUVINTE MASINARIA ASTA POATE JUCA CORECT SAU NU, IN FUNCTIE DE CUM DECIDE LOTERIA NATIONALA! ASTA POATE CA EXPLICA MAI BINE DE CE POTURILE MARI DIN ISTORIA LOTERIEI S-AU CASTIGAT DOAR IN MOMENTE DE SARBATOARE (ALEGERI, PASTE, CRACIUN SAU REVELION)!
    ACADEMIA DE STUDII ECONOMICE
    CATEDRA DE CONTABILIATE, AUDIT SI CONTOL

    RăspundețiȘtergere
  10. Dannyxs, te felicit oficial pentru cea mai tare simulare de nebunie de pe blogul nostru. Daca vreodata o sa dam premii esti unicul candidat.
    Acum respira regulat pana soseste ambulanta :D

    RăspundețiȘtergere
  11. P.S. Pe Milogul l-am pierdut intr-un acces incontrolabil de ras. Sa-i fie tarana usoara. Maine impartim datoriile in mod egal :).

    RăspundețiȘtergere
  12. @Doxatul Dex
    In mod egal? Inteleg acuma de ce cochetezi tu cu socialismul. Azi in mod egal, maine o sa-mi spui ca le impartim pe principiul "de la fiecare dupa posibilitati, la fiecare dupa necesitati":D

    RăspundețiȘtergere
  13. @Dannyxs
    Schimba logo, ceva s-a intamplat cand te-au testat baietii aia si nu va faceti griji ca datoriile le las mostenire vreunei case ajutor social, sa fac si eu un act de caritate pe final. :D
    PS. M-am trezit ranjind azi de dimineata cred ca asa am adormit si acum nu pot sa-mi sterg zambetul asta tampit de pe fata.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !