Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 17 ianuarie 2011

Inger si demon

Avertisment: articolul contine fragmente de nuditate sufleteasca.


      E o poveste ca inainte de ziua de nastere a fiecaruia dintre noi, mai precis cu 3 zile inainte, coboara ingerul pazitor atat de aproape de omul de care se pare ca e legat in vesnicie, incat acesta daca ar avea o detenta corespunzatoare ar putea sa-l atinga.
       In cazul meu nu se aplica, ultima data cand am incercat sa vad cat de sus sar, m-am concentrat, am flexat genunchii, am impins puternic in picioare si m-am desprins, am simtit vantul in plete, am auzit melodia I beliiiive I can fly pentru o fractiune de secunda si am aterizat, m-am uitat cu mandrie in spate la obstacol, pragul de la bucatarie.
       O alta poveste ar fi ca de fapt in noi se lupta cele 2 parti ingerul/binele si demonul/raul si in functie de care din ei castiga omul o sa fie judecat ulterior sau recompensat.
     Inutilitatea consecintelor dupa lupta dintre bine si rau nu o mai discut, in schimb m-am tot intrebat care e treaba cu ingerii?     
     Daca sunt pazitori ce pazesc ei? De ce au privilegiul asta de a avea aripi? De ce sunt albi, de ce nu verzi? Ce fac ei cand dormim noi? De ce a trebui sa memorez "inger ingerasul meu" ca nu mai pot sa-i dau delete, de fiecare data cand incerc imi zice ca this file is used by another program.
     In felul asta am inceput sa-mi caut Ingerul la fiecare aniversare, acum de sarbatori, in timp ce lumea savura mancaruri fine pe baza de jumeri, carnati, si fripturi in grasime de 3 degete, am avut senzatia ca l-am zarit, cu toate ca in poza e cu spatele cred totusi ca nu e al meu si a venit dupa bosorogul de cauta pe google fete tinere.

5 comentarii:

  1. E foarte greu de justificat o dimineata voioasa, cand ai dormit cu ingerul in gand. E greu sa te prefaci ca ai aerul ca stii ce faci.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nuditate sufleteasca? Crezi ca acolo au ingerii sufletul? Sau n-au deloc, ala e pt. oameni doar. Una peste alta "what is seen, cannot be unseen".

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu m-am intrebat niciodata de ce ingerii sunt albi, si nu verzi. Insa, lumina alba inglobeaza toate culorile(si nuantele) spectrului - de la rosu la violet. Sunt fiinte complete asadar. Aripile s-ar putea sa reprezinte dorinta noastra de absolut... inaltarea. Eu vreau sa devin un inger! :) Sa fiu atat de alba incat sa nu ma vada nimeni...
    Ingerul meu pazitor cred ca doarme si el cand dorm eu... Caci demonul pare sa isi faca de cap in visele mele, cel putin in ultima perioada.
    Nu renunta, cu siguranta il vei gasi!

    RăspundețiȘtergere
  4. @Colorbliss
    Mda si eu vreau sa fiu un Inger nu un Sfant. :D

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dex
    Te oftici ca ingerul are nuditatea aia mai frumoasa ca a ta. :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !