Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 21 ianuarie 2011

Merovingienii, Triburile Germanice si Vikingii



     Cele 3 neamuri au hotarat ca e mai bine pentru sanatatea oamenilor si banii vistieriei ca hoardele de nomazi de la rasarit sa ramina pe paminturile lor si pare o decizie buna macar pentru o parte din noi.
     Dupa ce au pustiit ce era de pustiit, au trecut prin sabia jmecheriei de 4 clase tot ce era accesibil, hoardele de nomazi arsi de soarele bogatiei fara de munca, sunt oprite la granitele Romaniei si Bulgariei.








     Nu stiu daca Italienii au reusit sa sparga rezistenta taberelor de nomazi rromi din Milano dar in mod cert a avut loc o lupta crincena.Sa incercam sa ne imaginam, pentru ca izvoarele istorice internationale nu o sa mentioneze batalia mareata, cine a castigat? Poate va da poza vreun indiciu.
     Tarile care stau impotriva  in mod clar au avut si au inca de furca cu cei mentionati, pe mine insa ma nedumereste, prostia lor e intentionat rau voita sau e de simplitatea unei bale prelinse din coltul gurii pe barbie? 
     Adica sa inteleg ca dupa ce o sa se impotriveasca ei cu voinicie intrarii noastre in spatiul Schengen, toate cetele ramase in spatele liniilor inamice, prin tari straine, o sa se intoarca acasa si o sa spuna tuturor ca vestul se impotriveste si ca e de bun simt sa moara linistiti de foame in corturi sau in vile de 40 de camere cu ecou de sa moara dusmanii mei? 
     Sau cei care sunt deja acolo ramin acolo iar cei care vor sa ajunga acolo, ajung acolo, ca doar nu au nevoie de viza, ok sunt ilegali dupa o perioada. Infractiunile lor sunt tot ilegale, si ce?












8 comentarii:

  1. Sa scot foto cu sabiile alea ca sa puteti comenta?:)

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu vad legatura intre tigani si Schengen. Sincer nici nu stiu care sunt motivele pentru care nu ne vor, adica sunt multe motive posibile, dar care e exact, de data asta.

    RăspundețiȘtergere
  3. Motivele sunt simple - ai nostri alesi au cam cerut spagi la niste firme de pe la ei pentru a le da proecte d'astea cu autastrazi...cu nu mai stiu ce. Berceanu ala...

    RăspundețiȘtergere
  4. Era prea stupid, una din declaratii zice asa:
    ""In cazul in care baza de date a Schengen cade in mainile criminalitatii organizate internationale, dispare intreaga securitate interna europeana", a explicat ministrul in timpul unei conferinte la Helsinki."

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dex
    Oricum nu a spus nimeni care este motivul cu claritate. Dupa cum am zis era prea stupid sa fie vorba de tigani cu toate ca in 2010 au fost destule stiri cu ce au facut tiganii pe ici pe colo asa ca sa tina lumea in priza.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Milogul Sabiile nu-s o problema, problema e ca trebuie sa antreanam cateva mii de ninja daca vrem s-avem un raport ninja/sabii ninja cat de cat de cat echilibrat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Revenind la subiect, atat timp cat nu putem mentine o securitate interna la un nivel decent, atat timp cat ne ducem si facem tabere improvizate prin europa, atat timp cat se compercializeaza produse de contrabanda si falsuri (care trec cumva granita in Romania), e normal sa avem o granita cu Europa in care sa ne verifice cat de cat.
    Privesti prea subiectiv problema. Ti s-ar parea ok sa se renunte la granitele cu Moldova si Ucraina? Aaa, nu, numai spre vest. ;)

    RăspundețiȘtergere
  8. @Altu
    Cam asta era ideea numai ca nu cred ca se rezolva cu interdictie pentru toata lumea din cauza vreunui bou care a cerut spaga pentru acordarea vreunei lucrari sau din cauza unor oameni de etnie asociati cu imaginea intregii tari pentru toata media internationala.
    Cretinismul sta ca de obicei la noi in curte, clasa politica cu urme kkt la gura plescaie mentol si programe de integrare a minoritatilor de ochii lumii, nu stiu ce fac consilierii de imagine a tarii, in caz ca exista asa ceva, ca imaginea negativa a RO vine atat de puternic din exterior ca aproape cred ca nu mai avem scapare. Oricum sunt matelot de frunte , o sa ma scufund cu nava.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !