Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 14 ianuarie 2011

Zecchino d'oro (ep.2)Canalie isi revine...

( Canalie isi revine din aducerea aminte.) Bestie era in fata mea in toata splendoarea lui de gin. Cum se afla multa lume in anticariat stateam asa stinghera, constienta ca in societate nu te poti apropia mai mult de 50 de cm. de cineva, chiar daca e colegul tau de banca si de vise:
- Hei, ti-am scris o suta de mesaje, ti-am trimis porumbeii pacii , am dat drumul curcubeielor si am azvarlit apa minerala din adancuri sa iti atrag atentia! Pana la urma l-am rugat pe Milog sa te trimita la anticariat, sa iti cumperi Luna de pe cer sau Zecchino D'oro, ce ti-o placea! Am nevoie de raspunsul tau la dilema cu luna si banutul. Am dat teste la toate zanele din regat, au raspuns care cu juma' de gura , care cu reprosuri. Intr-un tarziu, mi-am amintit de tine , Canalie, dar nu mai ai agilitatea de odinioara. Cat pe ce sa trag cu arcul in tine. Sa te omor si sa te reinventez asa cum te stiam.

Bestie nu aflase ca surzisem din cauza noilor generatii turbate de candidati si elevi de la scoala de magie. Traiam intr-o harmalaie continua si ii antrenam pe toti la jocul: Rezistenta,/Bate cu cadenta,/ Cine nu mai poate,/ O mana la spate... Zecchino D'oro! Ha! Parca nu si-ar aminti ce am patit dupa ce i-am furat lui Tinkerbell dintisorul si cei 6pence din cutia magica... Pedeapsa a venit fulgerator. Tinker era in timpul liber si psihologul Tuturor si, cand a ajuns la Academia Ginilor Barbati ,unde isi facea stagiul Bestie , psihanalizandu-l cu copaci desenati ca la ora de desen , a tras concluzia ca e lipsit de afectiune si s-a decis sa ne faca o vrajo- farso -pedeapsa.
A dat de trei ori lumea peste cap, pana s-au amestecat sentimentele bine de tot , a adaugat omagul varstelor, distanta de la pamant la luna, apoi a indragostit-o de el si pe el de alta. Tavalindu-se in chinuri de a-i fi venit in minte si in bagheta asa vraja, razand draceste le-a zis: Na, m-ati furat , m-ati asezat in coltul bancii si nu v-a fost mila ca plangeam dupa banutul si dintisorul meu! Plangeti si voi, traind ce nu puteti trai never ever. A indreptat bagheta magica spre mine si a zis cu fata strambata de bucuria de a ne face viata dulce -amara:
-Sa nu ai liniste pana nu ii vei scrie Bestiei 1001 de scrisori de dragoste si sa mori de ciuda ca el n-o sa-ti scrie decat 5,Canalie.

9 comentarii:

  1. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Aici nu se sterge nimic!!! Si sunt convins ca Milogul e de acord cu mine!
    O sa comentam si noi la un moment dat, dar la asemenea articol trebuie o stare de spirit ceva mai speciala, care pe mine unul m-a eludat de cand l-ai postat si pana acum.
    Oricum lipsa de comentarii nu inseamna ca lumea nu apreciaza, poate articolul tau rezoneaza mai puternic cu cei timizi.

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu-i corect! Bestie de ce a scapat nepedepsit ? De ce doar Canalie trage ponoasele ?

    RăspundețiȘtergere
  5. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Primul basm XXX din folclorul romanesc se chinuie sa ne nasca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  9. Va rog, mai dati-mi o sansa! O iau pe Mary!( e tutu,daci se va lasa trasa de par,e disperata, deci va accepta orice ca o fata batrana ce e.Imi va calca,imi va spala, note bune va lua! La revedere Tabara , draga, la re... dupa ce voi sterge , voi reformula mult mai interesant si mai metaforic!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !