Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 19 iulie 2011

Azi stiri! Surprinzator! Armata romana mai are rachete!!!

Dragi intercititori, sunt coplesit de emotie in fata dezvaluirilor de ultima ora de pe canalele de stiri. De bucurie am comprimat... consumat deja o cantitate onorabila de bere... bere. Cand totul parea pierdut se pare ca mai exista totusi o sansa pentru copiii nostrii de a putea vedea armata romana, altundeva in afara de muzeu.

FRATILOR!!! AVEM RACHETE!
Sau ma rog, inca nu s-a confirmat ca am avea rachete propriu zis, dar avem focoase, deci, o ghiceala educata, ar putea sugera ca exista si ceva rachete pentru focoasele aste. Ce sa mai zic! Cuvintele sunt de prisos!
La, la la, avem rachete! Avem valoare! Rachete ca noi nimeni nu areeee!
Imi cer scuze dar sunt atat de coplesit de emotie ca imi e greu sa pastrez atitudinea profesionista cu care v-am obisnuit. Astept cu nerabdare dezvaluirea ca avem si tancuri!!! Asta ar fi ceva! Va dati seama? TANCURI!!! Mastodontii aia de otel de 20 de tone, cu TUNURI, de care doar tarile care conteaza au! Aia chiar ar fi o veste de poveste!

Revenind la rachete, probabil ca erau misto rachetele astea daca cineva le-a furat. Frigiderul meu Fram din 1963 nu l-a furat nimeni de pe coridor, aia inseamna ca e jaf, ceea ce stiam. Dar rachetele noastre le-a furat cineva, ergo: nu sunt jaf!

Inchei aici acest reportaj... va multumesc pentru atentie!
Trei culori, cunosc pe lumeeee, 
Amintind de-un brav popor,
Rosu, Verde si cu Galbeeeen!!!!

7 comentarii:

  1. Rosu, verde si galben e o combinatie tare misto de culori :)
    Trecand peste, ca tot mi-ai facut o primire asa frumoasa, tin sa te anunt ca asta a fost prima veste pe care am auzit-o la radio de indata ce am trecut granita in Romania. Stiam ca am ajuns acasa in momentul in care tipu' de la radio a anuntat amuzat ca autoritatile inca nu si-au dat seama daca focoasele au fost tinta furtului sau pur si simplu s-au aflat in trenul nepotrivit, la momentul nepotrivit. Of.

    Avem, avem. Avem si avioane. Si tanculete. Si mitraliere. Pe cuvant, le-am vazut eu.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Colorbliss
    Bine ai venit, iti spun si eu , mai tarziu, sa nu se creada ca stau la panda aici, pe blog si nu mai poate adresa nimeni o urare ca eu sunt prima mereu.
    @Dex
    Daca tara o cere, inzestrez si eu armata romana cu un robot de bucatarie si un ciocan de snitzele. Stiu ca militarii romani sunt renumiti pentru arta de a se descurca in orice situatie si, parca vad, ca dintr-un mixer fac un satelit si dintr-un ciocan de snitzele fac un crucisator!

    RăspundețiȘtergere
  3. da, suntem o forta. astept cu interes furtul bombei atomice a lui ceausescu si defilarea uriasilor din bucegi. pe la arcul de triumf, desigur ca vor trebui sa-l refaca, dar se descurca baetii, doar au facut frumuseţe de autostrada suspendată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc La Fee, si tie, de primire :D Si cred ca suntem toti recunoscatori ca i-ai lasat lui Dex prilejul de a fi primul, nimeni nu il vrea suparat, hihi. Mai ales de cand cu focoasele...

    RăspundețiȘtergere
  5. Da... militarii romani se descurca in orice situatii. Sursa puterilor o fi tuica.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Colorbliss
    Suntem confuzi unii dintre noi ca nu stim la care focoase se referea Dex. Credem ca e indragostit de o racheta/cometa, ca stii ca el e inginer si il atrg chestiile tehnice!

    RăspundețiȘtergere
  7. http://www.youtube.com/watch?v=xF2cIuLept0&feature=related

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !