Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 16 iulie 2011

Triunghiul amoros(*)

(*)Leapsa de la Zefira

Triunghiul amoros se trezi cu ochii rosii si mari cat cepele in sunetul unei bormasini rotopercutoare care tocmai instala un nou suport de prosoape in baia plicticosilor de dedesubt. Se ridica mult prea repede in capul oaselor si ca efect dovleacul dureros, cei folosea drept cap, il intepa crizat fix in timple, de mai mai ca-i dadura lacrimile. 
Un "Au!" isteric ii scapa de pe buze, urmat de traditionalul: "Sa-mi bag p%$# nu mai beau in viata mea!"
Galgai cu nesat jumatatea inca plina din sticla de apa calda care statea rasturnata langa pat si-si regreta instant gestul cand transpiratia fierbinte incepu sa ii tisneasca prin toti porii. Dar momentan avea alte griji mai mari!


"Ce mama dracului am mai facut azi noapte? Oare de ce nu ma invat minte niciodata? Asa fac tot timpul, parca sunt dependent de timpenii. Oare asa m-am nascut, un tiunghi promiscuu care nu se poate abtine nici de la chestiile cele mai simple? De ce mama dracului nu sunt si eu ca triunghiul ala celebru si imaculat, ca sa nu mai vorbim plin de bani si adulat fanatic de sute de milioane."

"Ia sa ma gandesc... sa-mi amintesc....". Cateva franturi chinuite de amintiri incepura sa iasa neclare la suprafata, transformate din clipe de relaxare sau extaz in chestii dubioase cu parfum neclar de regrete si rusine. "...multa lume... bautura... femei... barbati... ceva Karaoke penibil de fals... un club intunecos si plin de fum... o partida de sex matinal intre un sudor trecut de prima tinerete si cam gras, un taximetrist tanar cu 2 dinti de aur si o freza d-aia de punkist de la tara, data cu gel, si o profesoara buna la corp, dar cam uratica la fata si cu o mare obsesie de a fi iubita."

"Trei dobitoci", gandi triunghiul! "Nu e vina mea pentru nimic, imi bag picioarele, eu n-am facut nimic, n-am mintit si n-am incercat sa conving pe nimeni. Ei s-au bagat in chestia asta, ei sa iasa. Probabil ca daca nu ma gaseau pe mine ar fi facut cine stie ce alte tampenii, despre care ar fi fost scrise cine stie ce alte povesti. Macar daca ar fi fost asa, as fi putut sa-mi tratez si eu mahmureala cu un somn chinuit in pauzele dinte bormasini si ciocane, dar asa trebuie sa stau aici sa se uite lumea la mine ca la circ, incercand sa gaseasca cine stie ce explicatii fanteziste pentru toata povestea asta absurda, dar in definitiv normala, ca si celelalte lucruri de pe lumea asta."

"De fapt stiti ceva ba!? Ia gasiti-va alta ocupatie, vedeti-va de treaba voastra nu de a altora, sfintii lu' peste parjit. Va uitati doar la ce fac altii cand vietile voastre se duc pe apa sambetei! Eu imi bag picioarele si ma culc, n-aveti decat sa stai aici pana la iarna, ca nu sunt exponatul vostru de muzeu!"

Epilog.
Vasile statea cu capul lui mare pulsand din toate incheieturile, cu o cafea in mana, imbracat in salopeta albastra, gandind "Mama ce m-am mai distrat! La urmatorul salariu trebuie sa mai bag una d-asta neaparat." Il trezi George, strungarul: "Vasile! Nu mai sta degeaba ca momaia, tine-mi si mie teava asta sa facem si noi o spaga cistita!". Cam atat isi mai aduce Vasile aminte pana la trezirea pe patul de spital cu doua degete de la mana dreapta lipsa.

Andrei era in forma, se simtea minunat, era beton, era cel mai tare, tragea cu chef de fiare si in pauze isi povestea realizarile sexuale din noaptea precedenta colegilor de la sala. Mai si inflorea pe ici pe colea, ca sportivii astia de 15 ani nu prea avusesera parte de romante pana acum si credeau cam orice. El era Zeul lor pe ziua de azi.

Catalina inghiti o aspirina si se apuca sa-si ascunda cu meticulozitate cearcanele sub o fatzada de fond de ten si rimel. Pe ea noaptea trecuta deja nu o mai interesa, nimic deosebit nimic nou. Acum trebuie doar sa-si faca repede machiajul si sa faca cate ceva de mancare pana se intoarce sotul cu copii de la bunici.

15 comentarii:

  1. @Dex
    Wow! Ce talentat esti. Am crezut ca stii numai din astea de statistica si IT. Ne putem intereliza ce personaje dorim din proza ta! Ca eu m-am regasit in unul dintre ele!

    RăspundețiȘtergere
  2. @La Fee
    Personajele sunt pur imaginare, dar daca tu vrei sa te identifici cu sudorul nu ma bag.

    RăspundețiȘtergere
  3. Doxatule, Doxatule. Minunat. Scoate te rog numele strungarului, ca prin asta il personifici si adaugi, indirect, un al patrulea personaj in poveste.
    In rest, exceptand mici virgule puse total aiurea sau deloc şi câteva erori typo, povestea este un threesome credibil.
    P.S. Mi-ar fi plăcut să te văd la leapşa horror. App, ai citit varianta mea? :D Dar mai bine nu, că poate te sperii şi nu-ţi mai faci vreo prietenă în vecii vecilor :P

    RăspundețiȘtergere
  4. Pot să fiu eu bormașina totopercutoare și să fac găuri într-un trianglu?

    RăspundețiȘtergere
  5. @zefira
    Merci. Am vrut sa pun niste virgule mai mari dar n-am gasit.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Șoseta
    Poti sa fi orice iti doresti draga, depinde doar de tine.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dex
    Esti foarte generos! Nu vreau sa fiu sudor, multumesc! Vreau sa fiu Karaoke.

    RăspundețiȘtergere
  8. @Lui Dex, cu drag!

    Triunghiul unui bikini amoros

    Intr-o buna dimineata am foat gata. Amestec de dantela si snururi din matase naturala. Triunghi mic de bikini destinati special unei zeite de la curtea regala. Ma dureau inca usor cusaturile in point de Paris, specifice dantelariilor manufacturiere regale. Pe ic,i pe colo, incepusera se se vindece si broderiile fine englezesti, cu ornamente de iasomie. Festonul cu picouri ecru ma facea insa frumusel si tinerel si asta imi dadea incredere. La plecare, mi-au pus si un trandafiras roz pastel sprijinit de o frunzuca verde brotac. L-au prins bine fix la mijloc, asa incat sa imi stea ca o palarioara.
    Am fost aranjat cu grija in hartie violet de China si…La drum baiete!
    La palat, ma astepta nerabdatoare zeita. De cum m-a vazut, s-a strambat si m-a aruncat intr-un sertar. Si n-am mai vazut lumina zilei hat! mult timp.
    Mi se ofilise trandafirul asteptand vizita zeitei, dar… pace buna! Nici n-a mai deschis sertarul.
    Cand si frunza din dantele incepuse sa se schimonoseasca, a aparut brusc o raza de speranta. S-a facut lumina! O urata se uita siderata la mine. Avea in mana ceva ca o carte groasa, dar nu stiam la ce ii foloseste. Du-te!, m-am gandit, urato!Ca si cand m-ar fi auzit, a plecat brusc.
    Au trecut alte si alte 24 de ore de intuneric si tacere. O asteptam infrigurat pe zeita. Macar sa ma ia o data in maini. Zadarnic. Turnase peste mine alti si alti bikini si atat. Niciun suras macar. Se frangea inima-n mine de dorul ei, mai ales ca urata cu cartea ma vizita in fiecare zi.
    Parca o facea in ciuda mea. Las’ ca ti-o coc eu tie, pupaza ce esti tu. Las’ ca la proxima vizita am sa te ademenesc sa vad ce dracu’ cari toata ziua cartea aia cu tine. Asta asa sa mai diversific asteptarea mea.
    Si a venit si ziua aceea. Cum a deschis sertarul m-am aratat uratei cu toata duiosia dantelelor si snururilor de matase. Am inmiresmat incaperea cu parfumul iasomiei din broderia sparta englezeasca (asta asa ca sa nu uit cum se face, ca zeita nici nu baga de seama eforturile mele).
    Pune, drace, mana pe mine imi ziceam eu nerabdator. Ea m-a luat in mainile ei care nu erau asa urate ca fata-i. M-a mangaiat bland si m-a pus in carte. Ptu! Nu asa, fata! Eu nu sunt de pus in carte. Nah, e si proasta pe deasupra.
    M-am prefacut ca ma agat in coperta si am lasat un fir de atza ca s-o sperii si sa ma scoata naibii de acolo! A tresarit! A mers! Uf! Ma ia din nou in maini si ma mangaie cum n-a mai facut-o nimeni pana atunci. aproape ca imi venea sa o iubesc, dar…Pe potcoava din spate a calulului lui Georges! E nebuna! M-a pus in paru-i!Zanateca asta crede ca sunt tiara! Da, e un compliment, dar nu acolo e locul meu. Piei, aratare!
    Ma desir din nou alunecandu-i pe-o ureche. Miroase a cald si-a caprifoi, mi-e bine…, dar nu acolo, fata, tre’ sa stau. Alunec de-a binelea de nervi si cad pe covorul cu levantica. O privesc de jos in sus. Ia uita-te la ea, parca nu mai e asa de urata! Si ce picioare are…pline de vanatai. Oh, e o biata Marie care freaca podelele! Per Bacho! Vreau sa seduc o pastorita! Greu… Incep sa cant din snururi o romanta unguresca. Fals, ca doar nu am mai cantat de mult… Se aud zgomote… Cine dracu’mi strica distractia?
    Panica! Stupoare! Ingramadeala!
    Ups! Mi se pare mie, sau miroase a iasomie…

    RăspundețiȘtergere
  9. Triunghiul amoros era dreptunghic, aşa, ca bârfă vă spun, pentru că fata care s-a trezit dimineaţă cu sudori pe ea a constat că băieţii băuseră ADR (alcool dublu rafinat, pentru necunoscători), care avea 90 de grade. qed

    RăspundețiȘtergere
  10. @oretarzii
    Care fata? Care baieti, scrie lamurit, omule, sa pricep si eu. Tu nu vezi ce organizat scrie Dex?

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu nu concep geometria decât cu yine şi yangi, deci trebe să fie vreuna pe acolo...iar de sudori, e clar, ce să mai vorbim. Eu zic că omul a scris de sex, doar că trebuie citit printre rânduri.

    RăspundețiȘtergere
  12. Pai Dex e combinat fie cu urata, fie cu Catalina! Ceilalti nu exista decat de dragul epicului.

    RăspundețiȘtergere
  13. Oretarzii, sunt suparata pe tine. Ti-am ascultat dorinta, ti-am scris de zeita si tu imi vorbesti de yine si yangi. Meritam un comentariu, mai ales ca m-am chinuit sa il postez! Vrei o scriere extrem de orientala? Cu Donmita Floare japoneza? Sau ce?

    RăspundețiȘtergere
  14. Pai stai asa, ca doar stii ca ce e mai bun se pastreaza pentru final, nu?

    RăspundețiȘtergere
  15. Numai francezii fac asta. Esti Francezul?

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !