Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 23 iulie 2011

Unde dai si unde crapa



Sa nu cauti niciodata ce vrei sa gasesti, daca nu esti pregatit sa gasesti ceea ce vrei sa cauti.

De ce? A fost intrebarea care mi-a zgariat linistea ratiunii totdeauna. Cine? A fost intrebarea de care am incercat sa ma feresc. Cum? A fost intrebarea care mi-a adus lumina cateodata. Unde? A fost intrebarea care m-a purtat in locuri straine. Cand? A fost intrebarea care mi-a macinat viata.

Imi pare rau ca nu am mai scris si imi pare bine ca nu prea ne-ati mai vizitat, nu exista viata on line, viata e doar in afara internetului, oricat de multe motive am incerca sa gasim pentru a justifica orele pierdute in fata monitorului cu degetele prinse-n literele scrise alb pe negru de la tastatura. Magnetic sau nu, oricine poate fi oricine in minunatia asta de poveste internautica, toata lumea crede ca joaca  in rolul principal, dar in afara lui raminem la fel de semiobscuri si dezbracati de personalitatile noastre false stam cu mina pe pu..tina personalitate schiloada ramasa.  Exista variante in care se spune ca asa se schimba lumea cu tipurile astea deosebite de socializare, in spatele calculatorului, gandind anonim, inventand identitati. Doamnelor, domnilor primul lucru care o sa inceapa sa schimbe lumea e momentul in care internetul o sa fie folosit doar pe post de enciclopedie, pentru informatie, nu pentru socializare virtuala, nu pentru a debita cretinatati despre depresii infinite sau virilitati gigantice, ma bucura sa vad ca inca gasesti oameni in toata populatiatia asta conectata, cam rari , dar oricum mai bine decat nimic.

Astept noutati de la toti, am o banuiala ca v-ati distrat mai bine decat mine in ultima perioada.




9 comentarii:

  1. @Milogul
    Bine ai venit! Speram să vorbești și de zâne, nu numai de oameni!
    "ma bucura sa vad ca inca gasesti oameni in toata populatiatia asta conectata, cam rari , dar oricum mai bine decat nimic".

    RăspundețiȘtergere
  2. @Milogul
    Bine ai venit! Speram să vorbești și de zâne, nu numai de oameni!
    "ma bucura sa vad ca inca gasesti oameni in toata populatiatia asta conectata, cam rari , dar oricum mai bine decat nimic".

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu aş judeca atât de aspru relaţiile care se stabilesc online. Asta nu înseamnă că optez mai mult pentru socializarea online decât cea în real life, dar cred că oricum ţine foarte mult de educaţia fiecăruia. La o adică, oricât de dezinhibante ar părea aceste legături stabilite în mediul virtual, până la urmă educaţia de bază a fiecărui individ îşi va spune cuvântul.
    Cât despre faptul că în relaţiile stabilite în viaţa reală şi care presupun contact fizic, pot şi acestea să fie la fel de false sau nu neapărat de mare intensitate. Căci nu neapărat prezenţa fizică ridică nivelul de comunicare ci reacţiile care se stabilesc la nivel cerebral.
    Părerea mea!
    P.S. Bine ai revenit Milogul, mi-a fost dor de tine :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Ne-a fost dor de tine, Milogule :)
    O doza de echilibru in tot ce facem e necesara. Si ce spune Zefira e drept, multe relatii din viata de zi cu zi sunt mai false, mai ,,virtuale" si mai lipsite de esenta decat unele stabilite sau mentinute online. Probabil e mai greu sa gasim intr-un actual anturaj oamenii pe care ni i-am dori in jurul nostru si atunci cautam, online, departe. Din comoditate, poate. Tot ce trebuie sa facem este sa ne schimbam, sa ne cream noi anturajul dorit.

    Cert este ca online nu simti cu adevarat ca traiesti... In fata monitorului, simturile, senzatiile iti sunt amortite..., iar ele, senzatiile, oricat de primare si brute ar fi, sunt o parte din noi, intr-un mod coplesitor...

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu am fost plecat niciunde din nefericire:D, v-am citit comentariile zi de zi din fericire, am fost prins cu sobolaneala dupa bani.
    On topic, eu unul prefer sa simt cum imi sterge vantul ridurile de pe frunte, imi place sa calc descult prin roua, stau cu fata in sus cand ploua, iubesc un asfintit de soare vazut de pe munte... si lista poate continua. Atunci cand mediul on line o sa imi poata oferi ceva asemanator,o sa imi pun o mufa RJ35 in ceafa...pina atunci , ne vedem pe Cheile Nerei pe la Cerna pe la izvoare, pe la Herculane la catarat, pe la peste prin creierul muntilor, pe la Sarmisegetusa Regia, pe la muzeu cand obosesc si in jurul focului linga cort, unde debitez tampenii din cauza bauturii. :D
    Va multumesc pentru vorbele bune.
    PS. Secret: Eu inchid capitolul meu pe 22 septembrie.

    RăspundețiȘtergere
  6. am mai destăinuit asta cuiva, repet, confidenţial, lucrez la o aplicaţie de iphone care să dea jack daniels prin jack-ul de 3,5 mm. asta va schimba categoric comunicarea online, zic eu.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Milogul
    Ce capitol? Ce? Cum? De ce ? ...

    RăspundețiȘtergere
  8. Se pare că Milogul a căutat ce a vrut să găsească si că a găsit ce a vrut să caute! De aceea va în- cepe un nou capitol, tot aici pe blog, că doar nu m-a ademenit numai așa de flori de primulă sălbatică!
    Ți-am scris, ți-am zis! Cliiing!

    RăspundețiȘtergere
  9. @colorbliss
    Un capitol ce se cheama Milogul.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !