Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 20 decembrie 2011

Fara titlu.

        Cu ochii la perete, la fel ca anul trecut acum 2 ani si de cand ma stiu, astept sfarsitul de an, la fel cum imi astept sfarsitul vietii, cu un zambet dulce(avand intre 3-5 dinti lipsa , nu se poate altfel) arborat pe cea mai inteligenta postura faciala posibila, adica, o sprinceana nepensata ridicata in sus si privirea fixa, chiar putin teatral preocupata. Cu capu gol si carti uitate in grijile pline de intrebari repetative De ce? De ce? De ce, ce? De ce orice, ca asa mi-a zis tata sa ma intreb de ce si mi-a mai zis sa citesc, nu sa invat. Sa citesc, orice, nu conteaza daca inteleg sau nu, o sa inteleg mai tarziu, mai bine mai tarziu decat niciodata. In lumea mea inchipuita si lipsita de valori (medicamente lipsa)am incercat sa caut repere, nu prea sunt de gasit in notiuni simple, dar in mare lucrurile stau cam asa:

1.  Te nasti, traiesti si  mori singur, nimeni nu face nici unul din lucrurile mentionate in locul tau.
2.  Libertatea nu exista decat  atunci cand e urcata pe cantar cu cea mai valoroasa avutie, Viata.
3.  Intre adevar si realitate exista o relatie de interdependenta, in afara de faptul ca nici una din notiuni nu dispare dupa ce incetezi tu sa mai crezi in ea si anume, adevarul picteaza realitatea si realitatea reflecta adevarul, indiferent de unghiul din care le privesti.
4.  Familia exista ca sa ai cu cine te certi/contrazici toata viata pentru ca in final sa regreti orice.
5.  Prietenii sunt greu de gasit,usor de pierdut si aproape inexistenti.
6.  Religia exista ca sa iti ocupe restul de timp pe care il ai in afara serviciului.
7.  Serviciul exista ca sa te poti rata definitiv si irevocabil.
8.  Mos Craciun nu exista.
9.  E greu de prins peste iarna.
10.La anu` nu va fi mai bine !

5 comentarii:

  1. Milogule, mi-a parut bine sa citesc randurile astea scrise de tine. Sper si eu ca toti ceilalti ca la anu' va fi mai bine :) Intr-o oarecare masura depinde de noi.

    Referitor la religie, mereu m-am intrebat daca nu e oarecum stupid/ironic/paradoxal ca o persoana care nu vede sensul existentei conceptului de dumnezeu (aka eu) sa fie atat de pasionata de mituri, zei, aparitia si dezvoltarea diferitelor religii de-a lungul timpului, pe intreg globul.

    In speranta ca vei fi inconjurat de macar un prieten, si ca in familie va fi mai multa armonie, iti doresc numai bine.
    Si sper sa te mai citim, fie si din an in paste, hihi. (nici mai des n-ar fi cu suparare) :)

    RăspundețiȘtergere
  2. n'ai rezistat tentatie subconstiente sa emiti tot 10. remember these 2?

    Thou shalt always be honest and faithful to the provider of thy nookie.

    Thou shalt try real hard not to kill anyone, unless of course they pray to a different invisible man than you.

    RăspundețiȘtergere
  3. @Colorbliss
    "Referitor la religie, mereu m-am intrebat daca nu e oarecum stupid/ironic/paradoxal ca o persoana care nu vede sensul existentei conceptului de dumnezeu (aka eu) sa fie atat de pasionata de mituri, zei, aparitia si dezvoltarea diferitelor religii de-a lungul timpului, pe intreg globul. "
    Te pot programa la o sedinta de exorcizare cu fostul decan al Facultatii de Filosofie, care din cate imi aduc aminte, dupa ce vorbea 1 ora de abstractiuni, timp in care luai lecitina ca sa poti memora pentru ca nu aveai sanse sa intelegi nimic... urma inca o ora de discurs in greaca, germana, latina. Pentru profani ca mine ultima parte a seminarului semana cu o slujba de exorcizare plina de incantatii barbare cu scop clar de a te face sa te indoiesti si de propria umbra.:)

    RăspundețiȘtergere
  4. @romKenny
    "Thou shalt try real hard not to kill anyone, unless of course they pray to a different invisible man than you."
    Do not kill anything that you can`t eat, unless of course you have a very hard winter to come. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Mama!! ..esti prea pesimist..si ca sa vezi ca am dreptate te contrazic la cea mai sigura afirmatie... Mos Craciun exista! :)
    Nu exista ca persoana, insa este un spirit, este in fiecare dintre noi, tocmai de aceea simtim cand vine Craciunul, pe multi dintre noi ne cuprinde si cate un fior, pentru majoritatea oamenilor Craciunul e asemanat unor momente de relaxare, unor momente de placere, tocmai aceasta este ideea lui "Mos Craciun"
    Eu imi doresc sa fie Craciun in fiecare saptamana din an..lumea sa fie mai buna, multe persoane bine dispuse, la cumparaturi, multe persoane care se revad dupa un an greu..asta inseamna Craciunul. Craciunul e un moment din viata fiecaruia, iar daca Mos Craciun nu exista, pentru tine, perioada Craciunului e ca orice alta zi din an.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !