Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 16 mai 2012

50 in Londra

 

    50 de cersetori  romani au ocupat parcul Lane din centrul Londrei si terorizeaza cersetorii englezi sensibili si cinstiti prin jafuri in stil ninja inarmati cu desfacatoarele de conserve facute rost mo` pe creier din jmenuiala de prin preajma.
    Armata Romana a declarat ca nu are nici o legatura cu pozitia cetatenilor romani care au ocupat parcul din Londra si atrag atentia ca e posibil sa fie implicate si agenturili straine date fiind numele celor prezenti in parc, Americanu,  Fabrizzio Milanezu, Juan Carlos Bruzli, Jan Tiribomba Ferrari, Madrilezu`, Termopan Antiinfractoru`, Nea Nae Flocea, Gigi Regulatorul, Popescu Bucila, Pardalian Nespalatu.
     Ultimul a dat si o declaratie:
- Datorita situatiei financiare precare in care se afla tara noastra, am decis in urma unei analize a coeficientilor macroeconomici sa venim in Anglia.
   Dupa declaratie si-a cerut scuze colegilor de barbut ca o sa intarzie si a grabit pasul spre gardul viu pentru un pipi mic. Ajuns acolo a impins-o cu piciorul pe Celebra Elodia care se odihnea duhnind a bere, la umbra, fix linga o sursa de biocombustibil spiralat lasat cu mot de Adevarata Omida.
    Bucurosi ca o sa fie dati la TV au facut cu mina si au aratat spre cutiile de bere goale si oasele aruncate pe iarba, semn de bunastare, ca sa moara dusmanii lor.
    Sunt romani sau sunt tigani cu cetatenie romana?
    Daca le spune lumea romi, tiganii o sa-si modifice comportamentul, urmind tendinta mai elevata a cuvintului romi?
    Care e diferenta dintre romi si tigani?
     

4 comentarii:

  1. Au fost nenumarate programe de integrare a lor. S-au alocat bani de la guvern pentru educarea lor. Au locuri separat la admiterea in orice forma de invatamanat. Rezultatul? Au mai aparut niste pagode, ca doar banii au stiut ei ce cale sa ia!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Era la un moment dat o discutie cu Doxatu despre minoritatile din Romania aici incluzind tiganii, ungurii s.a.m.d din nefericire uituc cum sunt , in special la ideile geniale, nu pot sa reproduc. Deci daca isi mai aduce aminte discutia si solutia poate ne lamureste el.
      Eu as merge pe varianta cate case ai, ce masina conduci, cati bani ai platit la stat si de unde ai banii cu care ti-ai cumparat toate cele enumerate mai sus. Evaluarea bunurilor si taxarea lor conforma cu valoarea de piata, asta pentru inceput. Pasul 2 verificarea conturilor bancare si urmarirea oricaror transferuri depuneri, retrageri + investigarea modalitatilor in prin care au aparut banii.
      Pasul 3 neplata taxelor corespondente cu valoarea bunurilor atrage de la sine sechestrul bunurilor si ancheta penala pentru evaziune fiscala.
      Toate cele de sus se pot aplica tuturor cocalarilor si parvenitilor politicisi/sau oamenilor cu pozitii cheie din substraturile statului si asa zisilor oameni de afaceri de pe la noi.
      Probabil ca PIB-ul Romaniei ar avea o crestere de 50 % minimum si in 3-4 ani dupa niste zeci de arestari de nume ar incepe o noua era, adica nu ar mai fura toti prostii si oligofrenii, ar ramine doar borfasii capabili si inventivi. Cu asta as putea trai linistit pina la adinci batrineti.:D

      Ștergere
    2. Ce frumos mi-ai raspuns, multumesc. Vezi, legile sunt doar pentru poporeni ca mine, pentru cei ce au facut averi fabuloase, legea e un moft. S-a pus sechestru pe o pensie, dar nu se poate pune sechestru pe bunurile celor ce au fraudat si trucat licitatiile de la meciul de gala a lui Bute, de exemplu. Ca sa platim tot noi cei doua miliarde de euro Uniunii Europene. As vrea, de asemenea sa existe si sa se aplice legea raspunderii ministeriale. Cine stie, Milogule, poate se va incepe totusi de undeva, desi...sunt asa de neincrezatoare...

      Ștergere
    3. Imi place mult varianta wordpress a blogului. E functionala?

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !