Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 19 mai 2012

Give me chance

O dupa amiaza ca oricare alta, ca oricare alta in care m-am gandit ca as fugi la un pescuit, asa am si facut, pentru ca in ultima perioada am observat ca de fapt creierul imi intrerupe actiunea cand vreau sa fac cate ceva, asa ca, sunt numai actiune fara creier si tup in 3X1 integral directia go est.
Pe centura undeva spre Giurgiu in dreptul unei paduri, un BMW seria 5 tras pe dreapta si un colorat cu un bidon de 5 L in mina. Bineinteles ca singurul prost rasist care a oprit am fost eu.
Care era schema?
Pai sa vedem, am tras pe dreapta si am dat geamul din dreapta jos, tuciuriul mi-a facut semn... daca poate deschide portiera. Ok , am deschis portiera dreapta si mi-a intins mina sa dam noroc, am intins mina si eu, el mi-a luat mina si a inceput sa o pupe cu foc balmajind ceva intr-un fel de turca, dupa care a zis: spik inglis? Pina sa ma gindesc eu ca am gresit filmul a si a inceput conversatia. 
El: Fratele meu a avut accident la Constanta si nu-mi merge cardul in Romania, eu pentru prima data aici, gime me chance brother.
Eu:Cam cat (chance) vrei.
El: Ten milions
Eu:...
El: Ok, 5 milions si scoate lantisorul de aur pe care il puteam folosi sa-i tractez BMW pina in statia Peco.Pune lantisorul pe scaunul din dreapta.
Eu: Dupa ce imi stapinesc primul impuls sa demarez, ma dau jos din masina si inteleg situatia in termenii normali.
In masina mai erau 2 "turci" care incapeau cam inghesuiti in BMW si manifestau un interes deosebit in discutia noastra. Evaluez situatia: no chace for me, today no hero dies, scot portofelul si ofer 50 de RON facindu-ma ca nu inteleg ca de fapt cerea 500 de RON, el refuza , eu bag banii in portofel si ii spun: Wait!
Ma pun pe scaunul soferului deschid torpedoul unde am telefonul, niste hartii si un cutter pliant sub forma de briceag. Pentru o secunda ezit si iau totusi telefonul. Ii explic scurt ca trebuie sa ma vad cu un prieten 5 km mai in fata la o intersectie pe care o cunosteam si ca poate are el mai multi bani. Situatia nu prea ii convine, conversatia e in continuare intr-o ingliski stricata, la telefon eu am vorbit in romaneste cu prietenul meu imaginar. Dupa ce am inchis tuciuriul imi zice sa nu zic de lantisor si de bratara nimanui ca Alah ne vede, asta dupa ce ii explicasem amicului meu imaginar ca am intalnit niste turci de treaba cu o masina de inmatriculata in Spania si ca au nevoie de ajutor.
La final ne uitam unii la altii, ei stiau ca m-am prins, eu stiam ca ei s-au prins, toata lumea era bine prinsa si ne-am inteles din priviri ca nu sun la politie, asa ca le-am zis ca ma duc la peste si am inceput sa rid. Turcul de imi pupase mina mai devreme m-am intrebat iritat in romaneste de ce rid?
-Pai, in primul rind turca ta nu prea mi-a placut, daca esti din turcia de ce ai cerut ten milions cand vroiai de fapt 1000 RON, de unde stii de banii vechi si de ce nu ai cerut echivalentul in euro, bidonul de 5 L nu te duce la Constanta, latisorul de aur pus pe scaun trezeste suspiciuni, masina e de Spania, aici ma intrerupe rizind si zice:
-Bine hai da-mi aia 50 de Ron.
Tot rizind:
-Nu pot aia sunt pentru benzina, hai fir intins si voua.

3 comentarii:

  1. Bine ca ai scapat cu viata! Sunt periculoase situatiile astea!

    RăspundețiȘtergere
  2. Cred ca in practică ai fost mai puţin dezinvolt decât în scris. Frumoapsă poveste.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Tinta nu cred ca eram eu, tinta cred ca erau tirurile straine de pe centura, in fine, cat despre emotii e clar ca am avut, nu sunt Clint Eastwood. Emotiile au disparut cand mi-am adus aminte ca sunt in maieu, pantaloni scurti gospodaresti(multe buzunare) cam tavaliti si papuci shaolin fara sigla cu marginile taiate ca sa-mi fac muste uscate pentru pescuit.Cred ca daca le ceream eu niste bani as fi avut mai multe sanse.:P
      PS: Oricum mi-a pupat mina un barbat, sunt o doamna ce p.la mea.

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !