Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 15 mai 2012

Sfarsitul lumii peste 7000 de ani

       Va anunt pe aceasta cale ca biletele vandute deja pentru 21 dec. 2012 NU SUNT RETURNABILE, dupa cum scrie pe bilet in stanga jos, pentru cine are microscop cu zoom 1000X si ochi de musca.
       Calendarul maya are o continuare pentru inca 7000 de ani in acest fel lucrurile sunt simple daca vine sfarsitul lumii in 21 dec. 2012 atunci nu o sa mai conteze, daca nu vine, ei bine atunci avem inca 7000 de ani la dispozitie pentru discutii, documentare si teorii conspirative.

        Daca pina acum orele mele de vizionat tv tindeau spre -1 acum mi-am stricat si placerea de a vedea un documentar bun, pentru ca documentarele seamana prea mult cu momentele publicitare si se invart in jurul unei afirmatii care incape intr-o propozitie cu tot cu explicatie.
        De unde atat de multa fascinatie pentru sfarsitul lumii? De ce nu discutam de sfarsitul analfabetismului, de sfarsitul elementelor sociale, oameni politici, fotbalisti, manelisti, exemple in viata de cum sa faci bani si faima de budoar fara cunostinte scris-citit, de ce nu discutam de sfarsitul unui stadiu social de latrina in care ne aflam cu totii fie ca vrem sa stim sau sa recunoastem asta.
        Viitorul din varful bolovanului pe care m-am urcat pentru a avea o oarecare perspectiva, arata exact ca momentele publicitare sau ca un fund de babuin daca vreti, pe scurt: COLORAT SI PLIN DE CACAT.
       

7 comentarii:

  1. Si eu care ma gandeam sa-mi fac un credit si sa fut toti banii! La propriu.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu i-as zice fascinatie, ci eterna teama de moarte. Iar astia de realizeaza documentarele au prins punctul sensibil al audientei, mai mult, cred ca si-au castigat noi spectatori abordand acest subiect. E mai misto sa te uiti la un documentar despre sfarsitul lumii (unul posibil foarte apropiat), decat la unul despre cum un Sorel se transforma intr-o Supernova, de exemplu.
    Poate pentru ca ne place sa fim autodistructivi, asa ca specie, tindem sa ne alimentam fricile, pe principiul consistentei. Adica, e clar ca ne e teama de moarte, insa avem nevoie de motive externe care sa justifice teama asta.

    Iar asta e mai important decat sa ne rezolvam problemele reale. Mai ales ca, vrem noi sau nu sa acceptam, o mare majoritate a oamenilor nu le considera probleme. Adica, auzi acolo, sa nu mai existe fotbalisti si manelisti sau oameni inculti! Blasfemie! :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Despre sfarsitul lumii e clar ca din punctul de vedere al stirilor de la ora 5 este cel mai important eveniment din Univers. Pute a egocentrism si a frica amestecata cu pipi`n pantaloni de la o posta.
    Despre Autodistructie:
    An American monkey, after getting drunk on brandy, would never touch it again, and thus is much wiser than most men. (Charles Darwin)
    Ba sa existe si fotbalisti si manelisti si ce s-o mai gasi pe cat de inculti posibil, dar cu bun simt, cu minimum de educatie, toata treaba asta cu cocalareala vine din Media, daca timpitii de la tv, nu ti-ar spune cati bani are Vali the Storm , sau Adi Wonder Kid etc, daca nu i-ar da la tv deloc, daca ar renunta sa arate toti oligofrenii si exemplare de grobieni iesiti pe bulevard, atunci nu ne-am mai intreba cum se face ca taranii vor sa imbrace doar gucci si versace.Solutia pentru primul pas: zero mediatizare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Votez si eu cu pentru pentru! Zero mediatizare pentru cretini!
    Dar ce ne facem cu cei ce au apucat sa devina si oameni politici?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Problema nu e ce ne facem noi cu ei ci ce ne fac ei noua pina ne dam seama noi ce trebuie sa facem cu ei.adica exact ce ai zis tu . :D

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !