Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 30 noiembrie 2012

Parada militara de 1 Decembrie Ep34. EXCLUSIV!!! Imagini cu parada de maine

Articol  TOP SECRET primit pe surse vechi de la Maresal Doxatu care a fost salvat din mina teroristilor in urma unei operatiuni sub acoperire, imagini cu el ostatic in mina acestor barbari fara mila, imaginea a fost prelucrata pentru siguranta teroristilor.

Doamnelor si domnilor, incheiati-va la slitz, luati copilul de la tzatza si puneti-l deoparte, opriti trenurile si aterizati avioanele, avem EXCLUSIV pe blog imagini de ultima ora cu parada de maine.

Parada va incepe cum am fost obisnuiti inca din 1970 cu un convoi funerar de lupta alcatuit din tancurile ultramoderne TR-85M1 "Bizonul". Pentru necunoscatori acest tanc este bazat pe tancul rusesc T-55 aparut cum probabil ati ghicit nu in 55 ci cam in 45. El a fost modernizat bineinteles cu un sistem modern de ochire romanesc denumit inspirat "Ciclopul", din cauza incapacitatii de a aprecia distanta cel mai probabil, care il aduce aproape de epoca moderna a tineretii parintilor nostrii. Probabil realizand ca la lupta n-au ce face cu el acum se modernizeaza motoarele, pe principiul cine fuge primu' prinde emisiunea de la OTV.


Dar surprizele nu se termina aici, cu participarea Muzeul Militar Sovietic s-a reusit tractarea altor echipamente de ultima ora, noi modernizate, de data asta de evrei, de-aia nici nu a costat mult. Intra in scena Masina de lupta a infanteriei MLI 84M "Jderul". Ea este dotata cu armament ultra sofisticat, atat de sofisticat incat daca esti mai tanar de 80 de ani nu intelegi nici scrisul. Evident infanteria romana cu poate avea egal cu asemenea dotare, pentru ca dupa cum stiim cu totii, restul lumii abia se chinuie din greu sa inventeze cremenea. La defilare for mai participa si alte "piese" la fel de performante dar cu care nu aveam imagini, din pacate. Acestea sunt: tinerelul de doar 26 de anisori "Zimbru", fratele sau mai mare "TAB 77", lansatorul de rachete "LAROM" (productie autohtona inspirata din productia sovietica din anul 1963, un an extraordinar pentru stiinta), etc.

Dar sa nu mai lungim vorba, daca vreti sa vedeti aceste dotari, si ratati acum ocazia, parada din 2040 va arata fix la fel, cel mai probabil.

Trecem la piesa de rezistenta a paradei, si anume prezentarea Fortelor Aeriene Romane, pentru ca stiim bine ca orice copil vrea sa ajunga aviator. Asa ca, fara alte introduceri, ma rugam sa va indreptati privirea in jos pentru a vedea un zbor demonstrativ in tandem al avioanelor Mig 21 "LanceR" si IAR 99 "Soim". Stati foarte, foarte atenti, ca nu mai avem multe si s-ar putea astea sa nu mai apara la parada din 2040, pentru ca vor fi inlocuite de zepeline.

Vom incheia bineinteles cu o defilare a soldatilor cu pieptul dezgolit care vor escalada craterele lasate de Mig-uri si vor demonstra in premiera tacticile de lupta "Imbratiseaza inamicul si preda-te", "Hai frate doar nu credeai ca ne aparam! Da si tu o tigara!", "Draga soldat german, stii ca noi te iubim din '39, te rugam sa nu ne ranesti!", etc.


Articol republicat, deoarece maresalul e greu de depasit.

20 de comentarii:

  1. Eu ma bazez pe metodele traditionale romanesti, folosite cu succes in mabele razboaie: pe final intoarcem armele si sfarsim invingatori.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Altu
    Si prin invingatori cred ca vrei sa zici pierzatori :D Dar da, tactica a functionat cu succes, tovarasul Iliescu m-ar aproba cu siguranta daca nu s-ar pregati pentru parada de maine.

    RăspundețiȘtergere
  3. Toata schema e sa intoarcem armele...intr-o parte in alta si spre timpla la final ca alta scapare nu prea avem :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Milogul.SRL
    Ce arme ba, ce arme??? Zi-le pe nume: "sa intoarcem sabiile!".

    RăspundețiȘtergere
  5. Eu am un desfacator de conserve se pune??

    RăspundețiȘtergere
  6. @Milogul.SRL
    Din pacate ala e bun doar contra Armatei Romane!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ba...fi-ti-ar Ciclopu' sa-ti fie, ca inca rad...Ma doare burta...

    RăspundețiȘtergere
  8. @Standdowncafe
    Ma bucur, ca eu n-aveam o parere prea grozava despre articolul asta.

    RăspundețiȘtergere
  9. Ar mai fi tacticile de succes ale maretelor umbre, otravim fantanile si parjolim recolta.
    N-avem cum sa pierdem decat cu africanii, sunt singurii mai adaptati la foame ca noi.

    (Fi-v-ar blogspotu' de ras, nu-mi apare minunatie de avatar)

    RăspundețiȘtergere
  10. Sincer eu nu am parere buna de nici un articol al meu...:)
    Iar dupa ce m-am stricat de ras la Ciclopu' tau...m-am dezamagit si mai mult :)

    RăspundețiȘtergere
  11. @Altu
    Poate ar trebui, daca nu sunt deja, adaptate tancurile si pentru aceasta tactica stramoseasca.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Altu
    Mai bine parjolim fantinile ca daca vrem sa parjolim recolta cred ca trebuie sa mergem afara din tara mai spre vest, est si alte puncte cardinale departe de tara noastra.
    Si oricum daca opresti de vreo cateva ori cu masina pe drumuri judetene si te duci ca omu in camp pentru pipi, ai stricat deja jumate de recolta.
    Ne scuzati pentru profesionalismul Google, nu o sa mai intample :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Tanki asta rumen ie mai tare decat parjalitorul de sarmale otravitoare pozat anterior. Asta chiar seamana a tanc milogule! Si are tun, da?

    RăspundețiȘtergere
  14. Haoleu, ie articolu DEXului! Scuzoiele mele maiestre!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iegzact e articolul asa zisului autor cu nume conspirativ DEX, pe numele lui adevarat,Bruce Sun Tzu Norris, cunoscut la noi in sat si sub porecla de ”7 pumni intr-un croseu”, asta dupa ce intr-un video devenit viral pe net se vede ca da 1 pumn si se aud 7 pocnituri si 2 parari in garda.

      Ștergere
  15. Ma pregateam sa-l cert pe maresalul Doxatu' [Dex] ca nu a binevoit sa scrie ceva de suflet pentru ziua nationala. Ca eu nu ma pot umple de mandrie nationala asa numa', am nevoie de discursuri care sa ma inspire. Apoi vad totusi ca a publicat aici ceva si nu-l mai cert. Si acum sa imi dau seama ca e o vechitura (inca valabila, da, dar tot.....). Acum sunt confuza si cred ca am ratat parada. Nu-i nimic, sper, o prind la anu' :D

    RăspundețiȘtergere
  16. http://www.youtube.com/watch?v=tc57ZzSvfPA
    La mulți ani!
    Așa v-am cunoscut acum vreo patru ani!
    Din cauza voastră am un blog!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !