Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 13 ianuarie 2011

Copiii

Dupa cum va poate asigura orice tanar parinte cu grave imbalante hormonale, datorate implinirii a noua luni de la descoperirea unui grav defect de fabricatie la produsele Durex, copiii sunt niste ingerasi cu scutecul plin facuti sa scoata lumea din mocirla eterna in care se balaceste. Asta bineinteles este pentru acei cititori care vin aici pentru poze si care considera ca o persoana dereglata hormonal poate fi considerata expert in domeniul copiilor. Pentru cei care nu si-au imprastiat inca creierii prin minunatul act al creatiei denumite generic si "dansul ploii", "de-a animalul cu 4 picioare" sau "normal ca pot sa ma abtin", voi oferi si o alta analiza, mai stiintifica si mai logica.

Copiii sunt niste monstrii incontinenti si egoisti cu creierul cat o nuca al caror singur scop este scoaterea din minti a intregii lumi! Tinerii parinti sunt evident foarte putin afectati de acest lucru, mintea lor fiind oricum absorbita de organism, imediat dupa nasterea nazdravanului, si transformata in nutrienti ca sa asigure supravietuirea pe post de sclav, pe perioada necesara ca micul alien sa evolueze suficient pentru a putea merge singur la bautura cu bagabontii. In spatele privirii tampe, considerata in mod eronat dragalasa, ca si in cazul unor anumite femei, se ascunde nevoia de a distruge totul in cele mai grotesti moduri si de a absorbi intreaga energie a parintilor. V-ati gandit vreodata cum de copiii cresc pe zi ce trece iar voi deveniti din ce in ce mai obositi si mai batrani? Evident ca nu, dar nu e o coincidenta va spun eu.

Aceasta privire dragalasa care va face sa le sariti in ajutor si sa va tranformati in zombi servili in prezenta lor n-o sa mai fie la fel peste 20 de ani cand termina facultatea si o sa va ia locul de munca folosindu-se de tineretea si puterea de seductie pe care pe voi v-au parasit de mult. Exista iluzia asta ca micii monstrii vor creste sa fie mai buni decat parintii lor. Orice om care a citit odata o carte de istorie va poate spune insa ca dupa 10000 de generatii de copiii lumea a ramas fix la fel de rahat ca si acum 40000 de ani, deci noroc bun, sunt convins ca plodul vostru nu va fi inca o alta hahalera care face umbra pamantului degeaba.

In ciuda aspectului inofensiv (sunt convins ca in realitate ei arata oribil, dar secreta o substanta care afecteaza vederea), copiii poarta o gama intreaga de virusi periculosi. Unul dintre cei mai oribili virusi face ca femeile sa foloseasca cantitati nesanatoase de diminutive si alte dragalasenii. Acelasi virus are ca efect la barbati anularea senzatiei de voma provocata de diminutivele respective. Alt virus afecteaza grav organismul mamei care incepe sa se umfle vazand cu ochii, uita sa se epileze si ori vrea/ ori nu mai vrea sex. Inca alt virus face parintii sa munceasca ca sclavii zeci de ani pentru a sfarsi obositi si deziluzionati inchisi intr-o garsoniera cu ochiul lipit de vizor, asteptand vizita anuala a odraslei care evident nu mai are acum nevoie de inca o povara pe cap.

Din fericire, pentru cei ramasi cu mintea intreaga, copiii sunt destul de usor de anihilat. Operatiunea de anihilare trebuie insa sa fie discreta, ca sa nu observe cei doi zombi atasati. Ea se poate face verbal prin mentiuni despre preferintele sexuale ale lui Mos Craciun sau fizic printr-o singura lovitura peste ochi. Este recomandat ca dupa aceasta operatiune sa mimati compasiunea si sa ziceti: "Ce o fi patit micutul? Acum cateva minute era asa de dragalas!" si sa nu aveti iesiri necontrolate gen: "Ce mama dracu, el a inceput!" sau "HA!HA! Cine e mai smecher acu bai scutec plin?! Nu mai razi dupa ce ti-am ars una peste bot, ai?"

33 de comentarii:

  1. Eu mi-am invatat copilul sa isi castige existenta ca sa pot sa stau eu linistita pe blog si sa ma imbujorez ca o fata mare. Face poze pentru masini bengoase pentru cataloage bengoase si mai face si traduceri pentru profii de la ULB care publica la...Si m-a scapat de meditatiile de care ma saturasem ca draqul de tamaie! Pare ca ma contrazic. Copiii sunt draguti , ma storc la scoala nu-i mai suport si acasa. Acasa vrau sa fiu eu,civila. Cand ma gandesc ca am vrut sa imi fac scoala particulara...Noroc ca mi-au respins documentati CA NU AVEAM ADAPOST ATOMIC.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cum iti ziceam, sunt foarte periculosi. Nu credeam ca iti trebuie chiar ADAPOST ATOMIC, eu ma bazam ca le fac fata cu arcul meu. Trebuie sa imi refac planul.

    RăspundețiȘtergere
  3. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  4. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  5. Un arcas mitologic ca mine nu se angajeaza asa cu una cu doua. Trebuie sa existe o intriga care sa implice balauri si printese.
    In alta ordine de idei nu stiu jocul cu "Rezistenta", asta si din cauza ca eu m-am nascut matur si destept!

    RăspundețiȘtergere
  6. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce-mi place cum scriu, mi-as da doua scatoalce peste cap.Intr-o zi am sa recitesc tot si am sa fac si corecturile. Cu rosu.

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu nu mint si nu privesc in ochi. Mi-e teama ca ochii sa o sa ma tradeze si o sa fiu atacat.
    "Unic, irepetabil si o combinatie care se intampla o singura data" e si ce am facut eu dimineata la WC, intrebarea e: La ce foloseste?

    RăspundețiȘtergere
  9. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  10. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere
  11. Eh, sa nu ne ancoram prea puternic in realitate sau depresie.
    Articolul este unul umoristic, cu usoare intepaturi ancorate in realitate, eu unul m-as bucura sa apreciati umorul, fie el si mai "neconventional".

    RăspundețiȘtergere
  12. @La Fee
    De curiozitate, de ce postezi cate doua posturi o data? :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Adevarul e ca la mine la taraba iubire e din belsug!

    RăspundețiȘtergere
  14. Dar o dramuiesc bine contra cateva grame de shofran. Daca e multa, nu inseamna ca e ieftina.

    RăspundețiȘtergere
  15. Unul pentru tine, iar altul pentru Milog.

    RăspundețiȘtergere
  16. Mi-a placut metafora cu matrioshca, adica univers in univers, nu mai stiu eact une am citit-o.

    RăspundețiȘtergere
  17. @doxatu`
    Cred ca stai prost cu matematica, cum cate doua posturi o data? Eu numar clar 7, La fee e clar ca te subestimeaza. :)

    RăspundețiȘtergere
  18. Pun pariu ca urmeaza nu urmeaza postul numarul 8 ci un nou set de 7. :)

    RăspundețiȘtergere
  19. In mod clar posturile sub forma de basme, legende sau orice alta forma sunt binevenite. La comentarii nu prea ne descurcam cu mitologia fantastica de clasa 5-8 in schimb suntem obisnuiti sa fim confuzi. Eu chiar ramin blocat o privire timpa cate 2-3 zile, bine asta se intampla dupa ce ma uit la televizor. :)

    RăspundețiȘtergere
  20. Si ca sa intru in atmosfera, ma opresc aici cu comentatul ca apare doxatu si ma intreaba de ce postez de doua ori o data. :))
    PS. Sunt 5 canalie, te oftici?

    RăspundețiȘtergere
  21. Mda, se pare ca ne-am procopsit cu un postac in serie pe nume La Fee :))))

    RăspundețiȘtergere
  22. In mod clar e cautata de interpolul basmelor cu tot cu 12 vrajitori si cei 3 magi din colturile lumii. o banuiesc ca furat vreo bagheta magica de la vreunul. :)

    RăspundețiȘtergere
  23. Eu pun pariu ca este o impatimita de Facebook sau Twitter si crede ca si aici limita e de 15 caractere pe post :)
    Mai am si o teorie cum ca profesoarele ar vorbi mult, dar... nu, nu cred ca e asta! Ignorati va rog.

    RăspundețiȘtergere
  24. @Dex on topic
    E o mare greseala sa spui ca lumea e la fel ca acum 40 000 de ani si dupa nenumarate generatii, esti pe linga aria cercului de adevar.Daca ma uit ca acum 200-300 de ani eram aproape 1 miliard si acum suntem 7 miliarde si daca ma uit cum se traia in 1700-1800 atunci pot sa zic ca e mare diferenta, daaar daca facem un calcul de profitabilitate atunci clar firma numita Oamenii SRL. trebuie inchisa urgent schimbat profilul si investit in altceva. Absolut nerentabil, suntem de 7 ori mai multi decat acum 2-300 de ani iar la procesul de evolutie au participat probabil 50 000 de creiere si 1 miliard de mina de lucru, deci faliment si moarte prin consumarea resurselor. Cat despre copii, aia 50 000 de creiere toti au fost copii aia timpiti care au exasperat parintii, asa ca inutila o conversatie pe tema asta.:)

    RăspundețiȘtergere
  25. @Milogul.SRL
    Stai tu in camera ta inchisa cu geamuri, in patul tau pufos, cu calculatorul tau de 500 de euro si te gandesti ca te-ai duce pana la baie, si zici ca e mai bine acum ca la 1700.
    Vreo 4 miliarde de indieni, chinezi, latinos, africani etc. stau in cocioaba lor de carton si dorm, ca maine se duc la munca la corporatie.

    RăspundețiȘtergere
  26. Ma dusesem la culcare , dar in usa dormitorului m-am pomenit cu-o piatra-n cap! Care-ati aruncat ca va scad nuta la magie !

    RăspundețiȘtergere
  27. @La Fee
    I-auzi la ea!!! Scade nota la magie!!!
    Imi scot eu cartile de tarot si de nu-ti dau sa dormi pana poimaine! :p
    Noapte buna ;)

    RăspundețiȘtergere
  28. Putin offtopic, dar sa zicem cu legatura la ce discutati voi, am vazut ieri ultimele 20 min dintr-un documentar, pe National Geographic. ,,Bastinasii" era tradus, posibil ,,The tribe" in engleza, voi reveni daca reusesc sa il gasesc. Absolut grozav. Au luat cativa oameni din astia dintr-un trib, din sfatul batranilor, unul stia engleza, si i-a dus in Anglia pentru o luna. Au avut audienta si la print, ca aveau ei o profetie in legatura cu el parca. La sfarsit, tot acasa si-au dorit sa fie! Erau nedumeriti de ce englezii nu zambesc pe strada...

    La subiect, Doxatule ti s-a pus tie pata pe copii acum si vrei sa ii denigrezi :) Vezi ca de acolo ai pornit si tu. Alienule! :D Dincolo de unele rautati nejustificate scrise aici de tine, ai atins cateva adevaruri triste, vizavi de sclavia parintilor si nerecunostinta copiilor. Insa aici roata chiar se intoarce, copiii ajung la randul lor parinti. Iar parintii au fost la randul lor copii. Mie mi se pare trist ca puilor de om le ia asa mult sa se desprinda de parinti, din cuib. 20 de ani!! Societatea e in asa fel facuta incat practic pana la varsta asta depinzi de parinti. Nu stiu daca sunt si alte specii de animale care sa isi tina atat timp puii prin preajma.

    RăspundețiȘtergere
  29. Asta cu 20 de ani e o chestie moderna, acum 100 de ani de la 13 ani erai pe ogor la munca, sau la casa boierului. Noi astia cocoliti din "lumea civilizata" o sa fim oricum inlocuiti rapid de aia care au trait in saracie.
    Cat despre copii imi mentin parerea ca sunt niste bestii.

    RăspundețiȘtergere
  30. Ahaaa!! Are si el o greseala, a scris operatiune in loc de operatiunea!! :D Era o gluma...
    Micul alien, auzi... M-a amuzat articolul, mai ales la partea cu virusii :))

    RăspundețiȘtergere
  31. Greaseala a fost corectata, imi imaginez ca era singura :p
    Aia voiam sa zic si eu totul pare amuzant pana te trezesti supt de vlaga si fara bani la azilul de batrani :D

    P.S. Bine ai venit pe la noi!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !