Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

duminică, 24 aprilie 2011

Pastem, pastem da` de fumat nimic?


     Cu toata bunavointa, imi vine greu sa ma abtin de la subiectul religios. Cu permisiunea dumneavoastra atac fara evlavie sau entuziasm subiectul.

      Pe ton de la minor la fel ca si imnul tarii care incepe depresiv, in timp ce majoritatea imnurilor altor tari sunt orientate spre entuziasm, va pun pe farfurie acelasi subiect rodat pe aici pe la noi si sustin sus si tare ca 1 bucata Isus nu e de ajuns.
      Nu prea are rost sa incercam sa vedem cat de repetitiva e ipostaza de Isus, ramine dilema: de inviat a inviat, in fiecare an in obiceiurile oameninilor, numai ca inca ne ignora. E greu si trist, din respect prentru voi sau altii sau altii, sa mai pot discuta despre un subiect care inca aduna zeci, mii, sute de mii, ca sa nu zic milioane de falsi pe la biserici de Paste sa ia lumina sau paine stropita cu vin in rasaritul Soarelui, singurul lucru divin in propozitie. Raminem inveliti in bun simt fata de convingerile religioase ale tuturor si semnalam fara urma de mila ca nu am gasit nici macar un semn Dumnezeiesc pe Pamint sau in Cerurile cunoscute de noi. 
      Va doresc toate cele bune si fie ca lumina de la biserica sa nu o duceti in casa, ci sa o duceti in mintea voastra. Sa va bucurati de cei dragi si sa ii respectati, ca ei sunt aproape un timp.

Un comentariu:

  1. Multumesc pentru urari! Sa te bucuri si tu de ce ti-e drag!
    In ce-l priveste pe Iisus, daca nu vedem o realitate, nu inseamna ca ea nu exista! Daca nu simtim o realitate, nu inseamna ca ea nu exista!
    Pacatul meu e acela ca am hotarat sa incredintez lui Dumnezeu si Maicii Domnului in mod direct gandurile, trairile si rugamintile.
    Cand sunt confuza,ma asez in genunchi si imi spun bucati din Acoperamantul Maicii Domnului. Acest ragaz de semiliniste ma ajuta sa ma luminez si sa vad o cale. Eu nu ma rog pentru mine si in general nu ma rog sa primesc ceva, ci sa reusesc sa pastrez ce am :dragoste, credinta, speranta, energie,incredere in mine si in ceilalti.
    Revelatia nu vine din vorbe si nici la comanda, dar, mai devreme sau mai tarziu vine. Si fiecare face ce vrea cu revelatia lui.
    Cred ca manifestarile dumnezeirii se produc dupa legile chimiei: nimic nu se pierde, nimic nu se castiga, totul se transforma!
    Cred ca prin moarte inviem intr-o alta ipostaza energetica.
    Gandurile noastre nu se vad si totusi ele exista. Sentimentele nu se vad si totusi exista!
    Eu nu stiu cine sunt. Ca sa stiu cine sunt, trebuie sa vad mai intai cine nu sunt.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !