Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 3 ianuarie 2011

Identitatea si hotii

Stiu, stiu, sunt un imitator, si imitatia e cea mai clara forma de compliment, Colorbliss sunt convins ca va fi foarte incantata de acest tribut, sau cover, sau remix, sau cum i se mai zice acum la furaciune :)
Subiectul este o expresie mai la moda ca "web 2 zero" si "amateur video" si anume: "identity theft", furtul identitatii.
Zapacitii de Mitchell & Webb explica mai bine decat voi putea eu vreodata cam cum se fura o identitate:



Pentru cei care au o problema cu limba reginei (de mult tarata prin noroi de cantaretii de hip-hop, doar limba, si nu regina, adica nu limba reginei ca organ, doar limbajul vorbit de regina) o sa fac si eu o analogie avand ca exemplu o banca din timpuri imemoriale, daca nu inexistente.

La 1570 iobagul Dex crestea el oi, si avea atat de multe ca ai era frica ca le fura hotii, sau lupii, asa ca face el o treaba, da un ban si le baga la banca. Concomitent, Milogul tocmai primise de pomana niste monede grecesti din secolul 3 i.Ch si o sticla de Champagne din 1443, un an excelent pentru sampanie. Evident nefiind nici bautor si nici interesat de cele pamantesti, le baga si el la aceeasi banca. Gipsel Pancu, anarhistu nostru de serviciu, pe vremea aia hot cinstit la drumul mare, isi ia un sutien rosu si niste chilotei asortati si se duce la banca zicand: "Sunt iobagul Dex, dupa cum vedeti din vestimentatie. Am venit sa-mi iau oile!". Intra in banca, dar, in loc sa ia oile, ia monedele lu' Milogu si galgaie sampania fara pic de respect pentru aroma deosebita si culoarea de chihlimbar.

Si uite asa i s-au furat iobagului Dex oile!

16 comentarii:

  1. Asadar, iobagul Dex e paranoic. Si nu se stie descurca cu oile. De acolo porneste toata tarasenia :)
    Cred ca treaba asta cu furtul de identitate e tot mai des intalnita in ultimii ani. Desi asocierea asta de termeni mi se pare trista. Cum adica? Cineva imi poate fura mie identitatea ? Imi scartaie pe urechi. E ca si cum m-ar anula ca persoana. Trebuia sa i se spuna altcumva. Ca ma revolt. Ma transform si eu Gipsica Panca si va fur identitatile :)
    (Frumos interpreteaza cei doi situatia)

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa-ti fure tie cineva identitatea? Asta e neposibil? Ti-am zis ca am fantezii sexuale cu animale domestice?

    RăspundețiȘtergere
  3. Atentie Colorbliss, furtul de identitate e luat in serios pe acest blog. La urmatoarea abatere vei fi banata, pentru ETERNITATEEEE!!!! Muhahaaaa!!!

    RăspundețiȘtergere
  4. Vaaaai, nuuu! Sunt nevinovata!!! Si asta doar pentru ca mi-am iubit catelul in moduri in care nimeni nu gandea ca e posibil!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Colorbliss (aia cu fantezii ciudate)
    Ziceam ca ma transform in Gipsica Panca, de ce ai omis ? :) Lectia e gresita. Tu ai preluat numele primei Colorbliss, nu si identitatea, care presupune mult mai mult de atat.
    p.s Mai spune-mi cate ceva despre tine

    RăspundețiȘtergere
  6. Gata, asta depaseste orice masura! Prin autoritatea investita in mine de "Clubul Iubitorilor de Animale cu Garnitura" te banez definitiv!!! Sa mi se rupe chilotii mei roz cu atza daca ma razgandesc!

    RăspundețiȘtergere
  7. Eu ma duc la culcare dezgustat de nivelul la care a coborat acest blog! Sa va fie rusine!

    RăspundețiȘtergere
  8. @Colorbliss
    Berbec, 1.90, 90 de kilograme, frumusel foc, plin de bani si locuiesc la Milogul.SRL.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Doxatul Dex
    Ideal. Sa-ti tii bine de identitate :) Am auzit ca berbecii sunt caposi. Dar daca zici ca esti frumusel si plin de bani, se echilibreaza situatia :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @Colorbliss
    Poate sunt atat de capos incat continui sa afirm ca sunt frumusel si plin de bani :D

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dex
    Fiiri`al`draq de incornorat, de maine sa vii cu o cutie de carton la subrat si internet pe cartela, auzi tu coborat, aici nimic nu coboara bai baiete. Totul se duce in suuus.:D
    @ Colorbliss
    Eu am chilotii rosii draga mea si ce este important e ca ii port peste pantaloni, tocmai din motivul ca au atza`n...dar sa nu coboram.., adica pardon , sa nu escaladam niste culmi periculoase. :D

    RăspundețiȘtergere
  12. Bine, gata. Am varza in cap. Ma pun sa dorm
    Doxatule Dex, continua sa crezi in tine. Si la 80 de ani tot frumusel si plin de bani vei fi. Daca asa te simti, asa esti. Si eu sunt frumoasa si nu plina de bani, ca ii cheltui, pardon: investesc! in viata (si nu ii pun la banca sa imi fure Colorbliss identitatea!)

    Milogule, si tu esti un Zooperman modern. Sa crezi si tu in tine, poate vei zbura intr-o zi. Mantie albastra ai ? :D Nu imi raspunde, de fapt, ca deja e prea personal :)
    Noapte buna!

    RăspundețiȘtergere
  13. Auzi bai Zooperman, ia perdeaua de la dush pe umeri cu tot cu inele si fereste-ne de furaciosii astia de identitate.

    RăspundețiȘtergere
  14. @Colorbliss
    Refuz sa ma las pacalit de optimismul tau, dar ma gandesc serios sa iti beau sangele si sa-ti absorb puterile. O cana imi ajunge!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Colorbliss
    Imi lipseste mantia de asta port 2 perechi de chiloti, pe sub cei rosii am o pereche albastra.:)
    @Dex
    Perdeaua de la dus am folosit-o sa salvez pisica lu` baba de la 3, in momentele de diperare psihica din cauza menopauzei, pisica e la menopauza baba e inca activa. Acum e inutilizabila si perdeaua si pisica. :D Mai nou si-a luat caine. De cand are caine, nu stiu de ce, iese mai rar din casa si vorbeste mai putin cu vecinii de sex masculin. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @Milogul.SRL
    Cu asemenea identitate poti fi sigur ca nu ti-o fura nimeni :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !