Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 18 iulie 2011

Azi stiri! Energia regenerabila.

"Stimati intercititori stirea zilei de azi se refera la o noua descoperire in domeniul energiei regenerabile. Un grup de tineri cercetatori de la "Institutul de Fizica Electro-Legala" din Bucuresti declara ca au descoperit o noua forma de energie complex regenerabila. Dam legatura corespondentei noastre de la fata locului Roxana Repetencu!"

Roxana: "Buna ziua doamnelor si domnilor platitori de internet, ma aflu aici cu Domnul Doctor Cezar Mephistophelstein care ne va da mai multe amanunte. Bine v-am gasit domnule doctor."

Dl.Doctor: "Bine ati venit. Ideea acestei marete descoperiri mi-a venit in urma unei discutii cu colegul meu Vasile Valentin V. Vladimirescu, in timp ce participam amandoi la inmormantarea unui fost student de-al meu. Caldura infernala afara de ieseau aburi din morminte! Si asa cum se intampla cu toate ideile geniale am avut o revelatie: am putea folosi puterea aburului. Va dati seama ce idee revolutionara? Nu-ti trebuie decat apa, care se incalzeste, si, pe unde iese aburul, se pune o elice si gata am creeat un motor. Apa care se elimina pica din nou pe pamant sub forma de ploaie, perfect ecologic si regenerabil. Mai mult decat atat, aceasta energie aburinda poate fi foarte usor transmisa la distanta print-un fel de tuburi. Dai de robinet si ai instant abur la chiuveta. Fiind vorba doar de abur consturile vor fi minime si suportabile chiar si de persoanele aflate la a 3-a pensie ca mine."


Roxana: "Foarte interesant domnule Doctor! Dar ce parere are despre acest lucru cea mai mare autoritate in orice domeniu din Romania? Il avem la telefon pe Prea Iluminatul, Ucigatorul Satanelor, Stapanul Icoanelor, Absolut Nepedofilicul si Neramoliticul, Teopamfil de la Academia Mitropoliei Dobrogei!"

P.I.U.S.S.I.A.N.N Teopamfil: "Este o idee minunata stimati intercredinciosi. Eu unul am fost de la inceput impotriva acestei "electricitati", cum ii zic unii. N-am avut niciodata incredere in ea! Cum sa ai incredere in ceva care nu se vede si care nu e in Biblie? Dai de butonul de la BMW si se aprind farurile imediat! Era clar ca e ceva putred la mijloc."

"Pe cand aburul apare clar mentionat, vezi Deuteriu 1.13: "Si Moishe fase el apa sa se bulburuceasca si din-trinsa tzisni abure!". Mitropolia mea este pregatita sa treaca chiar din acest moment la alimentarea exclusiva cu abur. Din pacate, dragi intercuviosi, aceasta criza nu a crutat nici Sfanta Biserica, deci speram ca Dumneavoastra sa contribuiti macar jumateate de pensie pentru acest Sfant Proiect! Ca de unde dai, de-acolo abur ai!"

Roxana: "Intr-adevar niste idei revolutionare! Multumim invitatilor nostrii si va multumim si dumneavoastra, dragi interspectatori! Dam legatura in studiou findca urmeaza noi dezvaluiri in cazul disparitiei masinii de spalat Hugo Bosh, din casa marelui sportiv Ninel Nushsacsriu!"


Un comentariu:

  1. @Dex Ca un intercititor fidel stiu sa apreciez citatele de valoare. Mi-a placut citatul din Deuteriu!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !