Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 12 septembrie 2011

Crize de varsta a doua


Un prieten de-al meu, are problema asta cu crizele de virsta a 2-a, sau a 3-a (aia care incepe in jur de 30 de ani). E perioada aia nasoala in care te gandesti cat te mai tine ficatul, si alte organe, mai ales sexuale, iti faci blog, dar fara intentia de a agata proaste ca altii, iti pornesti prima ta secta si boxezi primul copil care rade de burta ta. Este perioada in care realizezi ca 10 beri, trei pachete de tigari si un sex incert cu o urata, agatata din greseala undeva (unde dracu?), nu este un mod de viata care ti-l permiti.



Cum ziceam, din nefericire, spre deosebire de crizele de varsta a 3-a, sau a 4-a (aia in care ai deja 4 operatii la activ dar esti convins ca o sa prinzi suta de ani) , prietenul asta al meu nici nu poate sa-si vopseasca mesha brunet, sa-si ia o masina bengoasa si sa agate shaormeriste de 17 ani, pentru ca de, ar parea un ciudat.

Plus ca 'contemporanii lui inca se cred tineri si sunt de parere ca burta e o boala de piele, chelia e de la testosteron si incapacitatea de concentrare e. Nu ca la batranete cand toti te condamna dar si-ar da baba si cartela gratuita la metrou ca sa puna limba pe shoarma de pasare a prietenei tale. Asta o data pe luna, ca altfel pastilele de ficat nu-si fac efectul.

De la crizele astea omul are in permanenta impresia ca e inconjurat de vite. Pe cuvant, ajungi sa mergi pe strada si sa vezi doar vite care se grabesc sa ajunga undeva, de obicei in turma, cand undevaul ala e inevitabil la muls. Si sa nu uitam, la TV. Cuidata lui teorie zice ca majoritatea vitelor care sunt cat p-aci sa te calce cu masina de atata graba, se grabesc sa ajunga la TV. Dubios nu? V-am zis, ciudata criza asta!!! Stau si rumeg intens si nu stiu cum sa-i zic ca asta e imposibil, adica toti suntem oameni, nu vite!

Asa, cum ziceam, prietenul asta al meu are problema asta, dar nu despre asta voiam sa vorbesc. Are cineva chef de sex?

14 comentarii:

  1. Intrebarea din final era retorica?
    Eu nu travesez decat crize de incapatanare,asa ca poate sunt o bovina divina. Nu am greutatea specifica si de aceea nu m-au dus inca la abator.
    Pe mine ma enerveaza sutienele cu push-up. Toate femeiele, de orice varsta, le poarta, inclusiv vara, si arata groaznic transpirate intre sanii cocotati pe cuptorul de burete. Ca o cireada care vine asudand de la pasune sa se aseze in fata televizoarelor la vreo telenovela.
    Aceste sutiene au fost create nu pentru confortul femeii, cat pentru ochiul barbatilor. Dar poate ei isi doreau sa le vada cu veste antiglont. Cine stie?

    RăspundețiȘtergere
  2. Mereu crizele noastre personale se rasfrang asupra altora. Ajungem sa nu mai diferentiem vacile de boi, magarii de catari.
    Deci prietenului tau i se par mai ok crizele de varsta a patra? :)

    @La Fee
    Nici tocurile nu au fost create pentru confort. Numai specie rationala nu suntem cand vine vorba de chinurile la care ne supunem pentru o asa zisa frumusete stabilita de ceva barbat homosexual (fara nici o ofensa, doar mi se pare paradoxal)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Colorbliss
    Bine zici!
    Probabil asa gandeau si doamnele care purtau corset si peruci cat turnul catedralei Notre Dame.

    RăspundețiȘtergere
  4. Chiar asta voiam sa zic, sutienele cu push-up sunt un fel de echivalent al corsetelor. Te sufoca!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Colorbliss
    Fiecare varsta are farmecul ei. Important este sa stii sa te bucuri de ea. Trupul femeii este frumos indiferent de varsta daca femeia are incredere in ea, daca se simte iubita si apreciata pentru naturaletea ei.Prin naturalete nu inteleg sa se faca atata cat e China. Cred ca asta e valabil si pentru barbati.
    Deviza e "nu te opri"|, dupa cum au sugerat Dex si Milogul de curand.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pun pariu ca amandoua aveti ditamai pieptul si va dati mari aici. Lasati femeile care au nevoie sa isi creasca sansele cu tot felul de trucuri murdare!!!

    RăspundețiȘtergere
  7. @Dex
    Eh,Dex!
    In ce ma priveste se potriveste vorba:"Vrabia malai viseaza si calicul, praznic!"

    RăspundețiȘtergere
  8. @La Fee
    Am vazut anul trecut un interviu cu Anthony Hopkins, care la varsta lui inaintata, s-a pus pe compus muzica, experimenta ceva moduri noi de o produce, asta pe langa actorie, cred ca si regie, nu imi amintesc exact. La intrebarea/uimirea jurnalistei (sau ce era) vizavi de viata lui activa, chiar si acum, el a raspuns cam asa ceva:
    ,,I just never stopped living"
    (Pur si simplu nu m-am oprit din trait)

    RăspundețiȘtergere
  9. Oh, Dex, daca nu s-ar porni o relatie din start cu minciuni, ar fi mai bine, nu crezi ? :P
    Evident, e treaba fiecaruia la ce apeleaza pentru a cuceri mari iubiri, noi afirmam doar cat de stupid e :)

    RăspundețiȘtergere
  10. @Colorbliss
    Poate ca unii nu vor mari iubiri, poate vor doar pe cineva care sa duca gunoiul.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Dex
    Dar tu nu esti dintre aceia! Tu aspiri la o mare iubire! Sa nu imi amintesc ce invidioasa am fost pe Mimoza!

    RăspundețiȘtergere
  12. @ Colorbliss
    Punct ochit, punct lovit! Batem palma!

    RăspundețiȘtergere
  13. @La Fee
    Exact! Uitasem, trebuie sa dea si cu aspiratorul.

    RăspundețiȘtergere
  14. @DEX
    Da' ce, voi nu aveti un elefantel curios care aspira? Vi-l imprumut pe al meu!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !