Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 17 iulie 2013

Animalul Piatra


Pyura Chilensis - Ramine nemiscat toata viata si se hraneste cu microorganismele pe care le filtreaza din apa pe care o absorb. Inmultirea e foarte interesanta, toti se nasc masculi iar la maturitate devin hermafroditi, totusi prefera imperecherea incrucisata in caz ca gasesc pe cineva prin apropiere dispus sa joace rolul de  femela. Ce pare interesant e ca au o concentratie mare de vanadium, pentru masculii care citesc, exact cheile alea chrome-vanadium(made in Germany de preferat), da, despre vanadium ala e vorba. 

7 comentarii:

  1. Ooo, vrei să zici că ai și mâncat pietre din astea sângerânde?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca mai repede iau o muscatura din cheile alea chrome - vanadium made in germany , posibil sa fie mai abordabile. Pentru ambele variante iti trebuie dinti cu insertie de titanium iar caninii sa fie tip spiral pe ax rotitor cu motoras de 800W forta minimum, restul dentitiei sa fie senilata cu 3 mm mai mare pe exterior iar inchiderea din articulatia mandibulei sa fie facuta prin strangere in surub de 15mm cu fixare in cruce pentru siguranta.

      Ștergere
    2. Bine, zi așa! Am eu undeva un model cu șenile!
      Hahahaahaah! Cu motoraș pe canini! Îmi place, o cumpăr!

      Ștergere
    3. Ma gandeam ca o sa trezeasca interes,la acest prototip futuristic lucreaza niste savanti fascisti racolati cu niste prajituri irezistibile, instructiunile de folosire sunt total de neinteles risti sa incerci sa porti proteza si sa ramai chel, e ceva in neregula bazaie nonstop ca o sursa de curent regenerabila.
      PS. O sa propun sa ii montam un dinam cu un beculet deasupra capului, clantanitul dintilor datorita bazaitului fiind foarte folositor, in acest fel s-a calculat factura la lumina se reduce cu 27% .Modelul 3G o sa contina si port USB.

      Ștergere
  2. Da, tot interesul meu! Am și visat astă-noapte cum mi-ar sta cu piatra asta în cap!
    Ooo, dar și eu fac prăjituri irezistibile! Le scoatem cu burghiul din tavă! Și da, toți ai casei avem proteze de rezervă și peruci!
    Mi-aaa plăcut descrierea cu dinam și beculeț! Dinamul nu știu ce e, dar beculețul spune multe minții mele rudimentare de filolog!
    Hahahahahahahahahah! Ce mă bucur că ai scris, Milogule! Ți-am promis un răsărit, dar sunt așa de leneșă...Poate scriu totuși, deși sunt încurcată într-o poveste cu păpădii!
    Sunt o afurisită, dacă nu-ți spun că regret zilele când mă primeai pe blog! Hahahaahahahahahah!

    RăspundețiȘtergere
  3. si uite asa aflam ca esti inginer si ca ai terminat politehnica :P

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !