Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 15 ianuarie 2014

Un an nou fericit!


Bine ati intrat in 2014 ! La multi ani ! Multa sanatate! Sincere felicitari cu ocazia aplatizarii cutiei mele craniene de la atatea urari de bine ceea ce va doresc si Dumneavoastra !
Va anunt ca am iesit din pestera...hahahah, din necesitate,sa scutur trandafiru`, nu serios, in ultimele 3 saptamani am citit toate cartile pe care le cumparasem anul trecut, vreo 35 la numar. Desi e posibil sa fiti tentati sa credeti ca e vorba de carti de joc sau reviste porno 3D, va contrez la nivel de trunchi cerebral ancestral (varianta academica la palme peste ceafa) si recunosc ca decat 5 nu mi-au facut nici o placere, cu toate ca am incercat, am stat cu burta pe ele, le-am pus intre picioare, le-am frecat de supapa pectorala, nimic.

In tot timpul asta am observat o analogie, cartile sunt ca jocurile pe calculator, dintr-un punct de vedere, te indeparteaza de viata reala, feisbuc,blog,mesenjer,mobil, internet,supermarket,reclame,TV,servici,bere,etc.
In fine , pe scurt cititul nu e bun, iti schimba sistemul de valori, te indeparteaza de chestii, te face oarecum depresiv, in cazul meu nu se aplica, te face mai creativ in exprimare, in cazul meu nu se aplica, te face sa pari mai destept decat esti, in cazul meu nu se aplica, concluzia, nu cititi decat ce este strict necesar, branduri de firme de pe haine, facturi, sms-uri, scrisori de sinucigasi, nr. de like-uri si alte chestii usoare... in cazul meu nu se aplica.

11 comentarii:

  1. La mulți ani! Mulțumesc pentru tot ce m-ai învățat! :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La Fee, nu stiu exact de ce anume ma invinovatesti tu pe mine aici si totusi putini sunt cei care stiu sa multumeasca si mai putini sunt cei care recunosc ca au invatat ceva de la mine sau de oriunde, acum nu vreau sa te dezamagesc dar sunt lucruri pe care tu crezi ca le-ai invatat dar le stiai deja, eu poate doar ti-am adus aminte de ele.

      Ștergere
    2. Adevărul adevărat este că tu, Dex și Colorbliss m-ați învățat foarte multe, adică tot ce știu în online! Vă mulțumesc! Mi-e dor de voi! Sincer, mi-e dor de voi! Mi-e dor de tine!

      Ștergere
  2. Aici nu mai exista voi, treci pe la fiecare si lasa mesaj, asa merge acum ;) chiar daca este evident ca discutiile erau muuuuult mai interesante decat ce se intampla in prezent, eu ma gandesc totusi ca iti e dor de atmosfera de acum ceva vreme, nu neaparat de mine sau de Dex sau de Colorbliss.

    RăspundețiȘtergere
  3. Pe când ajung la vreo 70 de ani, voi deveni expertă în urări de bine :) Te invidiez, Milogule ce ești. Cred că din vară nu am mai avut o sesiune de-asta aprinsă de lectură. În schimb m-am uitat la seriale ca o drogată.

    RăspundețiȘtergere
  4. Sunt facute destul de bine serialele astea ca si pe mine m-a prins breaking bad dar am scapat in 2 zile si 3 nopti, am vazut toate 5 sezoanele rapid,pe multe le-am derulat, ca erau plictisitoare.Cat despre sesiunile de lectura, au fost sarbatorile de iarna, am sarbatorit cu niste carti. Tu cum ai sarbatorit?

    RăspundețiȘtergere
  5. Da, da, sunt bine-facute, chiar si alea nereusite!
    Eu am cam lucrat de sarbatori si, cand nu, m-am chinuit cu niste boli :)) De Rev am fost la un party al angajatilor de la opera. E in topul celor mai ciudatele petreceri. Oameni interesanti oricum.

    Am observat ca la mine sarbatorile de Pasti au efectul asta, inspre lectura.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !