Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 20 ianuarie 2011

Lupta cu visele


       O noua stire despre Magazinele de vise, halucinogene etnobotanice, inca 4 magazine inchise deoarece nu respectau conditiile de functionare, care spun ca nu au voie sa vanda vise la mai putin de 2 km de institutii de invatamint sau biserici.

      La 2 km de scoli inteleg, dar de biserici??? 
      Sa inteleg ca adeptii crestini sunt atat de naivi in corectitudinea vietii lor incat nu pot rezista tentatiei? Babele de la ora 5 dimineata cu tamie si cu maruntis pentru lumanari prin buzunar, se opresc in drum spre biserica  pentru un joint? Sau preotul are nevoie de vreo legatura mai stabila cu Divinitatea ?

11 comentarii:

  1. Babele si popii sunt experti in orice, evident si in etnobotanice. In plus se stie ca in scoli si biserici e plin de prosti influentabili, unii din cauza varstei, altii din alte cauze, care ar putea fi atrasi de etnobotanice.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu stiu daca ai trecut pe la biserica, cu toate ca te banuiesc, dar prin scoala sunt sigur ca ai trecut. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Pai vise vinde si biserica...de ce nu se icnhid toate care's mai aproape de 2km de orice asezare umana...

    RăspundețiȘtergere
  4. @SDC
    Un punct de vedere just, numai ca Dumnezeu fiind un tip inarmat si deosebit de periculos aflat in libertate, continua sa ameninte din umbra. :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil niste vajnici misionari s-au plans ca au incercat sa converteasca niste tineri etnobotanisti la calea cea dreapta si s-au trezit atacati cu hohote de ras dupa ce au povestit istorisirea cu barbosu,virgina gravida si sfanta fantoma.

    RăspundețiȘtergere
  6. Pentru ca masura sa fie completa ar trebui ca in weekenduri si in vacante etnobotanicele sa se vanda strict in curtea institutiilor de invatamant, tinand cont ca tineriii frecventeaza celelalte zone ale orasului.

    RăspundețiȘtergere
  7. @Altu
    In felul asta probabil ca ar merge mai multi la cercul de chimie si de matematica din weekenduri. :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Daca stiau chimie nu mai luau entobotanice d-astea, faceau ca MacGiver marijuana din o agrafa si doua pioneze.

    RăspundețiȘtergere
  9. Eu sustin ipoteza ca babutele, iesind de la biserica, vor confunda etnobotanicele cu remediile naturale.
    Eu vreau sa le inchida pe toate si sa legalizeze marihuana sau ceva. Etnobotanicele astea nu pot fi controlate, zilnic apar sute de alte ,,variante", iar ,,testarea" lor se face direct pe consumatori. Macar cu thc'u stii o treaba.

    RăspundețiȘtergere
  10. Din pacate aparatul de stat tine cu dintii de orice lege, ca de, asa tin vitele in latz. Cand in ultimii 100 de ani s-a abrogat vreo lege, oricat de neinsemnata, fara sa fie inlocuita cu alta? Asa ca asta cu marijuana e un razboi pierdut din start in sistemul actual.

    RăspundețiȘtergere
  11. Pai sistemul actual e tot actual de cand ma stiu (a se citi 20 de ani :D ). Cand se mai schimba oare..? Nu ma pricep la legislatie, dar nu pricep nici de ce sunt asa fixisti domnii conducatori de stat.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !