Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 14 iunie 2011

Iara de dragoste

De data asta nu din lipsa de imaginatie, ci din lipsa de alt termen. Ar trebui sa se mai inventeze niste cuvinte care sa exprime unele sentimente mai nuantate cunoscute sub denumirea generica de dragoste, cum ar fi: "te urmaresc de 20 de ani, am intrat de cateva ori prin efractie si am adunat toate firele de par", sau "vreau doar sa te storc ca pe o portocala si apoi sa-mi gasesc alta obsesie".


Eu recunosc! Am fost si eu obsedat de o femeie, in perioada jurasticului timpuriu cand anumite organe nu mi se atrofiasera complet. M-am antrenat un pic la urmaritul respectivei ascuns prin tufisuri, totul la modul nevinovat, dar dubios, bineinteles. Dar n-am exagerat! In doi, trei ani mi-a trecut. Nu am sarit calul ca altii!!!

Ma intalnesc de curand cu o fosta colega de la scoala medie "Matusalem Intai". Saraca fata avea o obsesie permanenta legata de persoana mea, desi in perioada aia nu aveam nici un concurs de miss la activ, obsesie manifestata prin nevoia constanta de a-mi aminti cat de mult tine ea la mine. Sunt inca surprins ca n-am fost violat, data fiind obsesia si gabaritul, foarte, tinerei amoroase. Banuiesc ca daca as fi fost cat de cat interesat, si ar fi existat youtube, cam jumatate ar fi fost plin de partidele nebunesti de amor la care as fi fost supus (in reprize de cate 2 minute).

Una peste alta, ma desprind eu de chestia asta, si nici nu ajung gay asa cum ar fi fost normal dupa atatea abuzuri sentimentale, trec anii, mor dinozaurii, apar mamutii (vai ce dragalasi erau ei asa mici si pufosi manca-i-ar tata, cu dintisorii aia ai lor uriasi), dispar si astia, etc, etc. Si surpriza, fosta colega, actuala pensionara cu acte in regula, nu s-a vindecat, ba, daca ma gandesc bine, nici nu s-a schimbat cine stie ce, exceptand tenta mult mai sexuala a avansurilor, sau, sa ma scuze pedofilii, poate ca tenta sexuala exista si atunci.

Morala povestii? Nu stiu!? Banuiesc ca sunt flatat! Dezinteresat, dar flatat! Nu pot sa nu ma gandesc ca asta e materialul din care se fabrica telenovelele. Mai lipseste doar surioara cu sanii mari de care sa fiu indragostit si care sa ma ignore. Oricum, e bine de stiut ca oricat de varza ai fi, exista un obsedat lipsit de standarde care te vrea! Asta e un moto bun in viata! Notati-l!

12 comentarii:

  1. Eu nu te vreau bestie! Esti un mosh cu par in nas!

    RăspundețiȘtergere
  2. Zefira, vino ca plange Dex dupa tine!

    RăspundețiȘtergere
  3. Gata, e clar! Eu fac greva foamei pana vine zefira!

    RăspundețiȘtergere
  4. P.S. Noroc ca am mancat ceva inainte ca probabil eram decedat deja!!! Nici asa nu stiu cat mai rezist!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dex
    Zefira are treaba! Eu retrag "mosh...", vrei sa ne impacam? Recunosc ca am fost rea.

    RăspundețiȘtergere
  6. Numesti obsesie o veche iubire? Dar adevarul e ca vechile iubiri nu parasesc trupurile care le-au adapostit si de aceea par obsesii. Poti sa scapi de un deget, de un picior sau de alt organ. Poti a maresti, sa micsorezii sau sa corectezi ce nu iti convine, dar de o iubire nu scapi asa de lesne. Un critic spunea ca e usor sa scrii proza si ca e mai greu cu poezia, fiindca in poezie adevarul trebuie sa si rimeze. Tot astfel poti sa detesti pe cineva. E usor. Mai greu e sa iubesti pentru ca atunci cand iubesti, adevarul adevarului iubirii tale nu poate fi ascuns, iese singur la suprafata. Striga, cheama, face zarva! Tu vrei sa domolesti acest adevar, dar asta face ca inima sa iti bata de 10 ori mai tare si mai repede. Si daca cel pe care il iubesti vine doar pentru o ora la tine, stii cum numeri milionimile de secunda si cum ii repeti in gand "nu pleca"!, fiindca nu ai destul curaj sa spui asta destul de tare sa te auda. Ca doar nu vrei ca el sa creada despre tine ca esti o penibila.

    RăspundețiȘtergere
  7. Da, ar trebui sa te simti flatat si norocos. Ai ramas cu aceeasi imagine demna de admirat, in ochii respectivei.
    Cred ca de aici se nasc obsesiile, tocmai din faptul ca iubirea nu s-a ,,consumat", ramane mereu un ,,ce-ar fi fost daca...". In acest caz, tu, ai ramas un fel de vis neimplinit din copilarie/tinerete pentru ea. Si esti invaluit in acea aura de melancolie, regrete, nostalgie.

    Hihi, poate nu e asa, dar imi place sa imi imaginez. Cred ca si eu mai tin la unii oameni (eh na, baieti) pe care nu i-am vazut de mult. Fiecare cu slabiciunile lui.

    Uneori nici macar nu e vorba de persoana in cauza, cat de IDEEA ca ti-ai dorit ceva si nu ai avut. Un amic mi-a spus ca el nu a ramas indragostit de mine, in mod particular, ci de IDEEA de mine. Cred ca o fi o diferenta semnificativa...
    Apoi, nu inteleg de ce ne faci obsedati fara standarde pe toti :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Nu mai poate omu' să-şi facă de cap, liber(ă) în zilele de sărbătoare.
    Fu şedinţă? Se strigă catalogu'? Se încheiară mediile?
    Hai că vin mai pe seară :P

    RăspundețiȘtergere
  9. @Colorbliss
    Sa ma ierte dumnezeu, ca sunt mai libertin ca altii, dar parca cu 2 copii acasa e cam deplasat sa te dai la vechi pasiuni din generala. Una peste alta sa zica merci barbasu ca a dat de unul ca mine ;)

    RăspundețiȘtergere
  10. @zefira
    Daca mai aduni 2 absente te exmatriculam!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Zefira, @Dex
    Inca nu e vacanta! Anul asta scoala se incheie in 17 iunie!:D
    Azi inchei mediile si numar absentele! Sa va aduceti scutiri!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !