Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 29 iulie 2011

Baby got back

Sau Dex are spate, adica s-a intors. Americanii astia au tot felul de expresii d-astea ciudate, va zic eu. Nu stiu cum s-or intelege intre ei. In caz ca a observat cineva, am lipsit pe motive de concediu la vecinii nostrii mai de la sud, cei cu ceafa groasa. Sau asa spune intelepciunea populara! Unde am fost eu erau toti culturisti. Hai, nu chiar toti, dar 10 la suta erau cel putin dublii fata de stimabilul, aici de fata, care sa nu uitam, a fost si el un pic pe la sala... fara vreo schimbare notabila.
Un lucru demn de mentionat este ca Romania exporta si ea ceva in Bulgaria. Daca nu mi-ar fi fost furat aparatul foto pe plaja, va puneam o minunata poza cu papucii de plaja marca Shan Lian, Made in Rumania, un nume cu conotatii dacice fara indoiala. Alta marfa autohtona de export este Ina, si alte pitipoance, conform colegului meu de suferinta, ceva mai cult, care m-a asigurat ca sunt complet mioritice. Behaielile erau din pacate mascate de efecte ieftine pe calculator. Inclin sa cred ca sunt din Winamp.


Probabil cineva se intreaba de ce scriu despre Bulgaria cand tot poporul a fost deja acolo inaintea mea?
Din pacate spiritul artistic este extrem de ridicat, iar talentul la nivelul minim, din cauza insolatiei si unei minore doze de inanitie.

Dar sa continuam. Cineva zicea pe autocar: "Am auzit ca e mai misto decat in Mamaia!". Fara indoiala acest fapt, in sine, spune in primul rand ca cele doua sunt comparabile, ceea ce e foarte adevarat. Niste interminabile plimbari nocturne in cautarea unei oaze de ceva deosebit m-a facut sa realizez ca Irish Pub, Russian Grill sau Mexican Cuisine sunt diferite nume pentru niste carciumi care vand toate aceleasi lucruri: pizza, gratare, si coctailuri Savoy la oferta. La gustul care il are Savoy asta, fratele epileptic al lui Zarea de la noi, fiecare oferta de 3 la pretul de 1 pe care am refuzat-o probabil mi-a prelungit existenta cu 2-3 zile.

In incheiere: Vestea buna este ca m-am facut negru. Vestea proasta e ca nu m-am facut negru in zonele in care negrii exceleaza fata de albi, acolo din pacate am ramas alb, si la propriu si la figurat. Hai pa! Nazdrovi!

5 comentarii:

  1. Bine ai venit, Dex. Iarta-ma ca nu am fost prompta cu salutul, dar imi scriu memoriile si sunt foarte prinsa!

    RăspundețiȘtergere
  2. Jurnal de vacanță

    3 august 2011
    Nu mai știu nimic de Milogul și de Dex.
    Mă gândesc să trimit vreo două Furii să îi caute și să îi aducă acasă.
    Băieți, mai sunt arma secretă sau nu mai sunt? Aceasta e întrebarea!

    RăspundețiȘtergere
  3. Deci pot sa imi iau gandul de la plajele lor. Lasa, vara viitoare merg mai spre suuuud, va recomand si voua sa incercati (nu ca as stii cum e, dar am auzit numa' de bine)

    Dex, sper ca ti-a trecut insolatia :)
    La Fee, cred ca ai ramas arma secreta, doar ca celor doi le-a pierit cheful de lupte, momentan :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Orice arma are un termen de exploatare. Cred ca mie mi-au semnat ordinul de casare, dar, cum sunt zapacita, nu l-am citit si nu am semnat de luare la cunostinta!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !