Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 25 aprilie 2012

Hai la un gratar

   
   Sfarsit de saptamina cu gratar bere, mici  si carnati, domeniul principal de activitate salbaticia. Salbaticia, natura, aventura, aer curat, bere rrrece, ceafa de porc, relaxare, barfa de la un pahar, discutii de can-can. Barbatii fac gratar, plini de testosteron, desfac cu maaare greutate sacul de carbuni cumparat de la benzinarie, se dau cu praful negru rezultat pe bicepsii transpirati, il aduc taras la locul de gratar, strang cateva surcele daca nu au gasit lemne de cumparat, scot vinatul din casoleta, in timp ce cineva se ocupa de muzica, mai nou house sau disco. Musai, musai sa fie ultima aparitie sau macar de top.
    Musa, musa...ai seu ti pegu...
insotit de dansul lasciv brazilian local imprumutat de la fetele cu banuti in par al doamnelor energizate de mediul incojurator. Manele mai usor, ca deh nu vor sa lase o impresie proasta, ochelarii de soare pe varful capului. Se povesteste cum a fost la vanatoare si unde erau preturile mai bune. Doamnele, se astern zglobii zacind pe patura si discuta mondenitati teribile, cine cu cine mai e, ce promotii mai sunt, ce fita e la reduceri, cui i s-a mai vazut curu etc...
    Asta ar fi inceputul unui film de groaza rominesc, destul de asemanator cu cele de pe la hollywood, unde spre asfintitul soarelui, dupa grohaituri ragusite de prin tufisuri, urmeaza maini taiate cu drujba, securi in cap de dupa copaci, capcane de fier in care se prind distinsele doamne tavalite si intamplator cu titele goale, etc...
    Din fericire la noi toti se duc acasa linistiti si in siguranta pentru o alta saptamina de asa zisa munca si revin in weekend, fix intre gunoaiele lasate, fix in acelasi loc.
    Nossa, nossa...ai se eu ti pego, ai ai se eu ti pego...Cat o mai fi o drujba?

8 comentarii:

  1. fara manele, dar neaparat cu fuego in difuzoare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te rog, Fuego in timpul sarbatorilor de iarna.

      Ștergere
    2. Paste, Craciun, ce mai conteaza. Oricum prea putini crestini stiu diferenta religioasa dintre cele doua sarbatori :))

      Ștergere
  2. Uneori ma simt prost ca nu ma pot integra discutiilor mondene, printre mici, gratar si gunoaie. Foarte multi ani am vazut chestia asta ca pe o inaptitudine personala. Imi dau seama tot mai mult ca, de fapt, nu vreau sa ma integrez. Si totusi imparti acelasi mediu cu oamenii astia, unii fac parte din familia ta, altii locuiesc la doi pasi de tine, unii sunt simpatici si ti-s dragi, si parca le-ai gasi scuze, pe altii nu ii mai suporti.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ia du-te-n pestera de unde ai venit,:) daca nu stii sa apreciezi ce inseamna relaxarea si un gratar adevarat, de ce mai iesi la padure, ar putea sa-ti spuna 90 % din oamenii vizati mai sus.

      Ștergere
  3. A, si imi place ca sarim dintr-o sarbatoare in alta, de la un gratar la altul. Nu de alta, dar dupa sarbatorile pascale, stirile de la ora 5 au avut subiecte SOCANTE de dezbatut. Crime, violuri, aproape-crime, manifestari psihotice ale romanilor alcoolizati sau mahmuri. Ca doar o data pe an invie domnul. Si o data pe an va fi 1 mai. Iar eu nu ma mai uit la tv nici din greseala :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ca tot ai adus vorba, vine 1 mai, la mare tot rominul, un gratar in buza marii...hmmm, merge beton, ca oricum nu faci diferenta intre groapa de gunoi de la Chitila si plaja.

      Ștergere
    2. Pai cum? Doar padurea sa aiba de suferit si de inghitit gunoaiele mamiferelor astora? Marea nu o fi mai speciala cumva, primeste acelasi tratament dragut. Imi place de oamenii astia, nu fac discriminari :)

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !