Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

sâmbătă, 9 iunie 2012

Paine si circ

Suntem in campanie electorala, dupa ziua de duminica o sa inceapa altii sa minta si faca afaceri cinstite, nu, nu se va termina. Daca va ganditi ca o sa votati sa schimbati ceva, mai ganditi-va inca odata, nimic nu o sa schimbe nimic.
Banuiesc ca nu sunt foarte multi care sa fie atenti la discursurile catindatilor, sunt lucrate, sunt lucrate bine, nimic din personalitatea catindatilor nu se regaseste in cele spuse, totul e o mare facatura. 
Se folosesc imperative categorice"trebuie", se nasc necesitati acolo unde nu e nevoie de ele"e necesar sa..."se face apel la constringere prin limitare"nu aveti optiuni""noi suntem optiunea""nu ezitati sa va folositi votul, votati bla bla"
Imi pare rau dar nu am vazut 1 proiect prezentat fiabil pe orice plan in orice domeniu, toti au batalii de dus, au lupte de castigat, imbracati in justitiarii cu pantalonii maro sa nu le puta culoarea, portocalie, rosie, verde, toti la fel, ei vor inchide pe cei nedrepti, pe cei hoti, vor face curatenie in tara , in primarii,vor ajuta saracii, vor fi alaturi de cei nevoiasi, vor mari pensiile, vor face locuri de munca, etc.
Nu pot sa imi adun gandurile si nici sa exemplific, e ca si cum m-as uita la niste hiene ce trag de un muribund in timp ce ii mesteca ficatii si ii explica ca totul o sa fie bine si ca o sa il ajute.
Daca am fi fost mai destepti probabil ca am fi avut parte de o alta abordare, de alti politicieni, de alte strategii, dar nu, noi suntem exact ce vedem la TV, cand se stinge lumina, nu ne ramin visele, ne ramin emisiunile TV ce merg paralel oscilatoriu cu starea noastra latenta de veghe.
Inchideti Televizorul/Internetul si vedeti ce ramine, din orice, din stiri, din multele stiri degeaba care oricum nu va afecteaza( nivel de afectare tinde spre 0 si nu balanseaza ecuatia, asa ca e neglijabil), din campania electorala, din cultura generala, din stardardele fiecaruia, din visele voastre, din idealuri, din noi.
Somn usor.

0 comments:

Trimiteți un comentariu

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !