Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 12 septembrie 2012

Sclipiri de inteligenta. (1)"Prostii cei mai suparatori sunt cei care au sclipiri de inteligenta "

O sa gasiti mai jos sclipiri de inteligenta si nu numai, adunate, selectionate, modificate, dar totusi fara sa se schimbe nimic, de prin comentariile de aici.

Articolul: Eclipsa
Protagonisti: Pe banca de rezerve, intermitent subsclipicios sef Milogul, in forma pe teren in ziua meciului:StanddowncafeDoxatul si La Fee( in negurile vremii de atunci anonim semnat D.-M.V.)Pricipiile codurilor cavaleresti mi s-au parut mereu fascinante! Codul samurailor este unul dintre acestea.
Dar desigur Evul Mediu a avut ororile lui.Arta si cruzimea s-au dezvoltat direct proportional.Mi-ar fi placut sa traiesc atunci doar asa de un gust insa nu ca o biata Mary,nici ca Ioana cea cu Arcul.As fi vrut sa fiu o bnala doamna de la curte careia vreun cavaler dezmostenit sa ii cante in struna!( D.-M.V.)
@Anonim
Sunt foarte surprins ca doresti sa fii doar "o bnala doamna de la curte careia vreun cavaler dezmostenit sa ii cante in struna".

Eu as fi mizat pe: o femeie de la tara care munceste in namol si zapada 14 ore pe zi, permanent gravida pana la 40 de ani, ca de, este nevoie de maini de munca pe ogor.

Cavalerismul asta medieval e doar o spoiala aurita peste jegul de dedesupt. Asta nu inseamna ca minciuna n-a fost buna la ceva :D Eu de exemplu urmez codul lui Pardaillan, dar nu stiu el cat il urma :p
...

Nu te sfii sa citezi din clasici!" Munca l-a innobilat pe om'..., dar femeia nu e om, asa spune un prieten de familie.
As fi citat alt clasic: "Munca innobileaza, iar vremea nobililor a trecut!".
Probabil prietenul tau de familie vede femeia drept un super-om cu capacitatea de a da viata si de a ne lumina vietile ;)
Ma bucur ca raspunsul tau corespunde unui frumos principiu cavaleresc! Multumesc!(D.-M.V.)
Am si varianta moderna bazata pe egalitate si apararea activa a drepturilor femei in care ii scapi una peste bot sau ii versi ceaiul in poala :)
Si asta functioneaza!
...

Interesanta eclipsa, dar mai interesant dialogul...go on you two.
@Anonim - sper ca nu esti nevasta-mea ... ea imi spune ca daca nu munceste nu se simte bine...eu ii spun ca as vrea sa bem un ceai in liniste...si pana la urma imi face hatarul :)
...

Pentru a clasifica tampitii cu care ma confrunt am nevoie de vreo 3 zile. Bine ca nu sunt tampiti copiii cu care lucrez! Pe acestia chiar nu as putea sa ii ignor prin natura serviciului. (D.-M.V.)


@Anonim
Mi-ai spulberat visele, eu credeam ca astia mici sunt toti cretini si asta imi dadea increderea ca voi avea un servici stabil pana la pensie :)
...

Viata noastra sociala nu mai exista de mult timp , e doar o chestie de autosugestie ca si iubirea.

@D.-M.V.
Fericiti cei care traiesc o iluzie :)

3 comentarii:

 1. Ha! Ha! Ha!
  Ce vremuri!!!
  In opinia mea, prostii cei mai periculosi sunt prostii harnici, care se ghideaza, dupa cum spunea un bun prieten, dupa urmatoarea deviza: decat mult si prost, mai bine putin, dar des!

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Banuiesc ca toata lumea a inteles ca motto e sub forma de gluma.

   Ștergere
  2. Ce-ți pasă!
   Cui se supară îi tăiem nasul! Aici nu-i pe supăratelea și pe șterselea!
   E pe onestelea!

   Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !