Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 16 martie 2011

Alo! Pedofilu?!


Stiu, stiu, sunt lucruri mult mai importante de care poti sa-ti bati joc pe blog! Revoltele din Orientul Mijlociu de exemplu! Si da, nimeni nu zice: SUNT REVOLTE SI IN PALESTINA SI IN IRAK! Sau coincidenta nefericita din Japonia, zeci de mii de morti! Naspa! Bine ca sunt japonezi, ca daca era un popor d-asta pisacios ca romanii nu-si mai reveneau 2000 de ani!


De ce ma iau de pedofilie si tot circul de rigoare? Pentru ca e un mare rahat facut sa sperie lumea si sa dea apa la moara sociopatilor care vor ca fiecare dintre noi sa aiba un cod de bare! Aaaa, si apropo, in perioada asta de mega tulburari mondiale, politia internationala a insfacat niste pedofili! Sa bag un "disclaimer"? Sa zic ca nu sunt pedofil si ca mi se par niste bolnavi gravi? Chiar e nevoie sa fac asta? Nu zic nimic, voi afla!

Deci, reteta succesului: 
1) se ia o chestie care oripileaza lumea care statistic vorbind e nesemnificativa (80% din copii sunt abuzati de rude)
2) se creeaza o imagine publica de catre presa de rahat ahtiata dupa vizionari (= bani, =reclame) a individului ciudat care agata copii
3) se repeta imaginea aia in fiecare stire, si fiecare dezaxat care se potriveste e mediatizat pana vomiti
4) ajungi sa te gandesti, tu ca om normal, fara copii, ca lumea se duce dracului si vine apocalipsa, nu vreau sa ma gandesc la niste parinti influentabili cat de disperati sunt
5) orice idiotenie de factura dictatoriala se justifica prin "ganditi-va la copii"

- "Buna seara, sunt jandarmul Securidad Ordeanu, actele la control! Stiti cautam niste pedofili!"
- "Buna seara, ne vedem nevoiti sa va palpam prietena pe piept! Stiti cautam niste pedofili si din pacate ea corespunde semnalmentelor: -blonda sexoasa, probabil siliconata-"
- "Buna seara sunt presedintele Ion Iliescu, am ascultat niscaiva telefoane fara mandat de pe la opozitie, si care l-am prins ca a comentat am trimis niste baieti sa-i rupa genunchii! Dar nu e problema, cautam niste pedofili!"
- "Buna seara, sunt robotul RZ5342 ati fost surprins ca va pisati dupa un copac de camere instalate pentru prinderea pedofililor! Amenda 200 lei! De asemenea, tricoul cu Che Guevara a fost declarat -lipsit de gust- de guvernul Romaniei si sunteti anchetat pentru subminarea ordinii sociale. Va urez succes la executie!"

Dar sa revenim la copii, va propun un scurt istoric:
- Acum 200 de ani din 11 copii iti mor 7, pana in 15 ani, si tu te dai de ceasul mortii ca iti trebuiau 5 sa ari ogorul! Mai faci unul!
- Acum 100 de ani din 7 copii, iti mor 5 pana la 15 ani, esti mandru de aia 2 care au ramas ca s-au realizat si ai plangi in particular pe ceilalti.
- Acum 50 de ani, iti mor doi copii dupa nastere si e o tragedie. Te chinui sa faci altii!
- Acum 20 de ani, ai un avort spontan si incepi sa te duci la psiholog, iei pastile, nu te mai intelegi cu barbatul / nevasta si viata ta e un calvar pentru 20 de ani.
- Azi, ai un copil sanatos si inteligent (dupa standardele relaxate la care sunt raportati copiii) si nu dormi noaptea de teama ca profesorul de matematica iti trage copilul de putza! Sau vecinul! Sau unchiul! Sau prietenul tau cel mai bun! SAU OAMENII DE PE FACEBOOK! SAU VANZATOAREA DE LA MAGAZIN! SAU MAICA-SA!

43 de comentarii:

  1. Asa ca, dragi concetateni,
    daca Henriette Yvonne Stahl ar fi trait in zilele noastre, ar fi fost acuzata de pedofilie, fiindca marea ei iubire, scriitorul Petre Dimitriu, era mai mic decat ea cu 24 de ani!
    Va dati seama cate editii speciale ar fi facut OTV-ul?

    RăspundețiȘtergere
  2. Adevarul este ca exista norme prin care ni se interzice la scoala apropierea de copii.Nu ai voie sa ii mangai consolator, sa ii imbratisezi de ziua lor, nu ai voie sa le invadezi spatiul intim(5o de cm.) Eu am mai ignoreat aceste reguli, dar traim intr-o lume asa de nebuna, incat ma gandesc de multe ori ca trebuie sa procedez ca la carte. La a cinciulica am un prichindel care de cate ori ma vede in pauze, alearga in bratele mele si striga "Va iubesc, doamna!"
    Ia sa fiu mai atenta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Misto asta cu spatiul intim! Daca era pe vremea mea scapam si eu de niste castane, rigle si indicatoare la palme si tras de perciuni.

    RăspundețiȘtergere
  4. Multumesc, Mitza! Tot carti una si una! Am cunoscut un om care considera ca singurul lui profesor autentic a fost Albert Camus!

    RăspundețiȘtergere
  5. Dex, nu pot sa cred ca te-au batut la scoala!

    RăspundețiȘtergere
  6. Camus crede ca artistul dedicat operei sale a gasit un mod de a suporta lumea in care traieste. Oarecum prezenta noastra pe acest blog ineamna cam acelasi lucru: a trai la modul aproape artistic.

    RăspundețiȘtergere
  7. @La Fee, am venit!
    Mă scuz că abia acum fac act de prezenţă, dar motive întemeiate m-au ţinut azi departe un pic. Mulţumesc de apreciere dar cartea de azi nu este propusă de mine, altcineva este pasionat, se pare, de Camus. Eu aseară am fost aiurită şi am uitat de carte, ruşine mie. Mi-am dat singură două rigle la pălmuţă.
    @ Doxatule ai perciuni? Hmmm! kynky :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Am crezut ca m-ati lasat singura cu pedofilii!

    RăspundețiȘtergere
  9. Pffff, La Fee, şi eu care credeam că tu eşti cea mai mare dintre noi :D

    RăspundețiȘtergere
  10. @La fee
    "Camus crede ca artistul dedicat operei sale a gasit un mod de a suporta lumea in care traieste. Oarecum prezenta noastra pe acest blog ineamna cam acelasi lucru: a trai la modul aproape artistic."
    Dca lumea ar fi perfecta si nu ar fi loc de interpretari si mister, nu ar exista arta, caci ce sens ar mai avea ea atunci cand cunoastem clar totul.:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Va-sa-zica Dex si Milogul au fost batuti la scoala si de aceea ma iau pe mine de urechi! Si mai si striga in gura mare ca ma pun la colt ca nu stiu fizica!

    RăspundețiȘtergere
  12. Aristotel avea scris pe frontispiciu Scolii Lykeion "Cine nu stie geometrie nu are ce cauta aici."
    As fi vrut sa scriu si eu pe frontispiciu "Cine nu stie fizica nu are ce cauta aici." dar imi mai dau o sansa inainte de a ma autoevacua. :D

    RăspundețiȘtergere
  13. Da, Zefira, ai ghicit sunt Baba Cloanta! Am o mie de anisori!Abia mi-au dat maselele de minte! Ca daca le aveam, gaseam ceva mai destept de spus despre Camus!
    Daca pe mine ma suspectati de pedofilie, atunci : PE NICIODATA, OAAMENI BUNI!

    RăspundețiȘtergere
  14. @La Fee
    Mai bine bine tras de perciuni decat sa nu stiu fizica :D
    @zefira
    Au trecut ceva primaveri de cand aveam perciuni de care se putea trage. Si atunci eram prea mic sa stiu ce e aia "kinky", ca tot vorbeam de pedofili.

    RăspundețiȘtergere
  15. Staţi aşa că nu înţelesei nimic, deci La Fee nu s-a supărat că am zis că-i cea mai mare!
    Eu făceam ca trenu'n gară, drept să spun.
    Aoleu DOxatule din comentariu tău am priceput două lucruri clare:
    1. Eşti bdsm-ist :P
    2. Nu foloseşti Revalid împotriva căderii părului :D
    @ La Fee
    Dacă ţi-am produs supărări promit să mă pedepsesc singură punând cilice pe fiecare picior. Dar nu pe picioarele mele, că-mi rup ciorapii, o să încerc pe ale mâţei. :D

    RăspundețiȘtergere
  16. @ Milogul
    Dar eu ştiu geometrie,ăăăă şi mai ştiu şi aritmetică... Deci am ce să caut aici?:)

    RăspundețiȘtergere
  17. @zefira
    Sa stii ca vorbesc cu La fee sa te examineze la materiile mentionate, ca tot e ea bosumflata. :))

    RăspundețiȘtergere
  18. Bosumflata e putin spus!Noroc cu pantofii saturnieni! M-am dus cu ei la scoala si, cel putin purtand pantofii, am vorbit pe limba adolescentelor!
    Zefira, am 64 de ani, 56 de kg si 1,68. Sunt frumusica si par adolescentina din spate, dupa modelul din fata muzeu din spate liceu. Poti verifica din trei surse!

    RăspundețiȘtergere
  19. Ah, am gresit, sunt batrana si amnezica, am 84 de ani!Trivial de batrana pentru un blog de adolescenti!

    RăspundețiȘtergere
  20. Nu pot sa cred! Bunica mea a intrat pe FB si a dezvaluit varsta mea! A spus ca ma dau de tinerica si ca am, de fapt,!ooo de ani! Asta e! Dar ce pacat ca nu puteti vedea ca piele saturniana am! Sau puteti? Baietii sa isi puna mainile pe ochi sa nu se faca stana de piatra!

    RăspundețiȘtergere
  21. @La fee
    Am 1.68 de ani, din fata par adolescentin, din spate imi lipsesc coarnele, daca gasesti trei surse care sa confirme ce am spus inseamna ca o sa te vizitez cu un contract la subrat. :D

    RăspundețiȘtergere
  22. Miloguleeeee, La Fee m-a facut adolescent!!! Te rog sa o pedepsesti!

    RăspundețiȘtergere
  23. :))))) Deci să vă spun eu cum stă treaba!
    Eu am 1.70 şi nu suport tocurile mai mici de 11 cm. Asta înseamnă că sunt o uriaşă, pe urmă port şi ochelari cu rame negre, cred că vă e clar că am o faţă de nesuferită.
    Aşa că faceţi pârtie piticilor că viiiiiiiin! :P

    RăspundețiȘtergere
  24. Mai scrieti???? Tocmai v-am transformat in 3 boabe de mazare de sub cele 12 saltele de la patutzul meu cu gize si ciucuri!!! Prefacutzilor ce sunteti!

    RăspundețiȘtergere
  25. Pazea vine uriasa de 1.88, dadeti-va la o parte!!! Apropo cand vrei sa stii cum arata lumea de la 1.95 poti sa ma intrebi :p
    De ochelari nu ma iau, ca sigur starnesc o polemica.

    RăspundețiȘtergere
  26. De acum, pe care ma bosumfla il vrajesc de nu se vede! Si sa stiti ca am trei surse:umbrela, pantofii si bagheta magica! Milogule, te astept cu contractul!

    RăspundețiȘtergere
  27. Doxatule să ştii că există şi platforme de 17cm :P

    RăspundețiȘtergere
  28. Pfoaaaa tot nu ajung,dar vezi că tu iei notă mică la aritmetică. Îţi dau voie să te iei de ochelarii mei şi aşa îi pun doar când citesc ca să par 'telektoală :P Ah ba da, îmi tapez părul în sus!!!
    Dar am unii mici şi rotunzi cu rame subţiiiiri cam ca ai lui John Lennon :D

    RăspundețiȘtergere
  29. Ia calculeaza repede ,Zafiro, ce inaltime trebuie sa aiba scaunul pe care sa ma urc ca sa il iau pe elevul Dex de urechi!

    RăspundețiȘtergere
  30. Eu nu am ochelari! Adica nu ii port, desi sunt chioara ca o ciubota. Din acest motiv cad in toate gropile, dar am umbrela cu hidrofor.

    RăspundețiȘtergere
  31. Păi La Fee, scaunul pe care te urci trebuie să fie un scaun de 80 de cm, din acela cu picior şi care se poate lăsa în jos aproximativ 34 cm astfel încât să fii cu un cap mai înaltă decât Doxatul ca să nu fii nevoită să ridici mâinile prea sus şi să reuşeşti să îl tragi de urechi în sus ca să fii sigură de efectul de iepurilă :D

    RăspundețiȘtergere
  32. Oh, imi pregateam povesti cu pedofili, dar i-am uitat pe traseu. Am 1.75 si detest tocurile. Dar imi plac papucii colorati, se pune ? :)

    RăspundețiȘtergere
  33. Da mai Colorbliss e imposibil sa porti o discutie serioasa cu fetele astea doua. Papucii colorati sunt super, adica macar tu nu vrei sa ma tragi de urechi, deci ai castigat din oficiu.
    Auzi si tu, cine a mai vazut om serios tras de urechi in public?!

    RăspundețiȘtergere
  34. Oh, discutia e cat se poate de serioasa, depinde din ce perspectiva o privesti :)) :D
    Mmm... sa raspund la ultima intrebare? Boxerul ala de l-a muscat Tyson de ureche se pune ? Era om serios ? :))
    Gandeste-te ca fetele sunt mai blande oricum, si cum tot se apropie Pastele...

    RăspundețiȘtergere
  35. Nu e adevarat, astea doua sunt rele! Rele! Rele! Nu vezi ca se iau si de un biet ochelarist ca mine! Cine se ia de ochelaristi? Numai aia, cei mai rai! Deci chiar ma simt amenintat! Iara o sa dorm cu cutitul sub perna!

    RăspundețiȘtergere
  36. Promit sa te trag de maneca daca cineva incearca sa iti lungeasca urechile!! Dormi linistit :)) Nu intra in jocul lor, cred ca ele isi doresc doar sa iti induca paranoia! :D :))

    RăspundețiȘtergere
  37. Ahaaaa! Doxatule, recunoşti că tu eşti cel care are arme albe! Păi şi mai spui de mine şi La Fee că suntem periculoase. Noi?!!!!!!! Păi noi care avem doar pene şi rigle? Şi La Fee care e micuţă şi are nevoie de scăunel pe care să se urce şi să agite din mâini ca să fie sigură că ne dăm seama că vorbeşte? Sau eu care sunt o sensibilă şi mi se aburesc ochelarii gândindu-mă la toate astea:D

    RăspundețiȘtergere
  38. Uh, şi uitasem! Dacă ţi se lungesc urechile putem să îţi pictăm cu carioca mustăţi şi la spate de turul pantalonilor să-ţi ataşăm o codiţă din aceea simpatică cum au fetele de la Playboy. Adică eu mă gândeam la poezia aceea cu "un petec de codiţă" , Pfoai ce lapsus am, las' că m-ajută La Fee.

    RăspundețiȘtergere
  39. Dex, felicitari pentru articol! Jucandu-ne ieri de-a flecareala si bosumflarea, am aratat, in stilul nostru, ca intr-adevar posibilitatea abuzarii unui copil de catre un pedofil este destul de redusa, dar tocmai pentru ca e socanta e foarte mediatizata.
    Cei mai multi nu observa ca in comportamentul cotidian familia, scoala, societatea, abuzeaza copilul mult mai invaziv si deci mult mai distructiv. Stalcirea viitorului adult se face din fasa.
    In familie, mama, din dorinta de a-i aigura progeniturii confortul viitoarei vieti de adult, il dascaleste toata ziua, scotand in evidenta ce nu i-ar placea la copilul ei prin compararea cu altii mai performanti. Astfel ii creaza complexe ce nu il vor parasi toata viata.(Nu inveti la fizica!,Nu esti bun la matematica!, Nu ai facut, nu ai dres...! Uite-l pe cutare...!)
    Tatal simte ca mama greseste, din punctul lui de vedere cel putin, si preia el educatia.II enunta copilului regulile care ii par importante si daca acesta nu le respecta, ii trage o mama de bataie, de obicei in momentele cele mai nepotrivite. Copilul se simte confuz si defect.
    ...Scoala vrea sa ii faca un bine copilului si il copleseste cu informatii stufoase in ritm alert! Urma scapa turma si cine nu pricepe fizica e bun de corigenta.Copilul se distanteaza astfel de lumea cunoasterii stiintifice.Va alege sa studieze la scoala vietii!
    Societatea nu are vreme sa il observe. Il categorisste rapid, laconic: e prea batran, e prea tanar, e prea inalt, e prea scund, poarta ochelari, nu poarta ochelari...
    Toate acestea lasa dare mai adanci in sufletul copilului decat atacul posibil al unui pedofil.
    Multumesc clasei Milogului pentru participarea la ora de dirigentie pe o tema sugerata de DEX!

    RăspundețiȘtergere
  40. @La Fee
    Uau! Nu stiu ce ti-a declansat acest acces de seriozitate dar nu iti sta rau. Foarte pertinent comentariul.

    RăspundețiȘtergere
  41. Multumesc! Tocmai am revenit de la scoala, de la singura ora de azi, o ora de dirigentie, la care n-am avut succes, fiindca nu am reusit sa conving niste plozi ca ii preocupa niste prostii!

    RăspundețiȘtergere
  42. Am uitat sa va spun cat de tare ma oripileaza parintii care le fac bebelusilor poze nud! Ii urac!Aveam o colega care arata poza fetitei tuturor celor din cancelarie! I-am spus ca nu se face si ca e un atentat la pudoarea fetitei care nu poate spune daca o deranjeaza sau nu. Nu m-a salutat vreo jumatate de an!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !