Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

duminică, 13 martie 2011

Focul 2

     Dupa ce ne-am cazat in superba noastra cabana de lemn, urmatoarea etapa a fost sa facem cald, pentru ca se inserase si era de ajuns sa vrei sa iti stergi nasul ca ramineai lipit intr-o pozitie "ganditorul de la Hamangia" .
-Ma duc eu sa iau lemne, am zis si am iesit pe usa afara nestiind in ce directie sa o apuc.Am inteles repede unde sa merg, de la vecinii nostri care erau 4 fete ce depindeau de lemnele noastre ca sa aibe caldura, adica soba era ingropata in peretele nostru comun, jumatate la noi jumatate la ele, numai ca doar pe la noi se puteau baga lemne in soba.
-De la ce cabana esti?
-De la numarul 5
-Bine ia un butuc si cauta toporul, sparge-l si fa focul. Ai mai facut focul pina acum?
-Da...
-Bine aveti grija sa nu va scape vreun taciune pe jos ca luati foc.Cam asta a fost protectia muncii.
      Asa am aflat ca aveam dreptul la 1 singur butuc pe cabana, adica si pentru noi si pentru printesele vecine. Toporul arata ca o unealta dintr-o pestera fabricata pe intuneric cu ce era la indemina.Perfect, am luat butucul, l-am spart, am luat un brat de lemne, ca atat era si m-am dus alene la cabana gandindu-ma ca e cam putin pentru o noapte intreaga. 
     Pe drum am avut o revelatie pe care am si aplicat-o practic. Am vorbit cu restul baietilor si fiecare s-a prezentat frumos la magazie spunind ca e de la alta cabana si asa ne-am ales cu lemne cat sa fim siguri de caldura peste noapte.
    Am aprins focul si dupa ceva timp nu mai aveam ce haine sa dam jos, soba arata de parca era un soare esuat si noi stateam ca sopirlele pe pietre vulcanice, de soba nu te puteai apropia la mai mult de 1 m. Pe la 2 noaptea auzim batind in usa, m-am tirit ca un om pierdut prin desert, cu gura uscata, pina la usa, in timp ce mi-am luat o pereche de pantaloni pe mine. La usa era una din vecinele noastre, care si-a cerut scuze si m-a rugat daca se poate sa merg pina la ele in camera pentru ca se intampla ceva anormal.
     La ele in camera am ramas cu ochii larg deschisi la spectacol. Aici nu ma refer la faptul ca si ele erau destul de sumar imbracate, datorita caldurii, ci la imaginea sobei de la ele din camera care printre placile de teracota scotea flacari. Am fugit afara am luat un bulgare de zapada si l-am aruncat la noi in soba, focul s-a mai domolit si lucrurile am intrat in normal.
     Am incercat sa ma duc sa verific daca "totul e in regula", bineinteles ca fetele nu m-au mai primit inauntru, mi-au zis din usa ca e mai bine.

9 comentarii:

  1. @Milogul SRL
    De ce nu vrei să recunoşti că de fapt gândul la fetele ca nişte nimfe în camera aceea micuţă, în plină noapte, ţi-a încins ŢIE imaginaţia, iar flăcările erau un fel de scuză a prezenţei tale la ele în cameră :P
    Hmm! Cred că aveai mai multe şanse să rămâi dacă era foarte frig, trebuia să marjezi pe spiritul matern care există în fiecare fată-femeie şi să te vaieţi că ai îngheţat. Posibil să li se fi făcut milă şi să încerce să te încălzească...acoperindu-te cu mai multe pături, nu te gândi la altceva:P

    RăspundețiȘtergere
  2. Vechea tactica a scoaterii vanatului din barlog prin afumare, varianta cu flacari :)

    RăspundețiȘtergere
  3. @Dex
    Initial ne gandisem sa facem niste fumigene din mingi de ping pogn, dar cum eram la munte nu ne-am gandit ca o sa jucam tenis de masa. :D
    PS:Incercarea nu a fost un esec total, o sa vezi in posturile viitoare. :D

    RăspundețiȘtergere
  4. @Milogul.SRL
    Minunat! Mai urmeaza.....

    RăspundețiȘtergere
  5. Lasă Dexule nu fi îngrijorat. Uite, eu vin cu berea, tu coace floricelele :D

    RăspundețiȘtergere
  6. Cand ai zis ca aveati dreptul doar la un butuc pe cabana, eram convinsa ca ati dardait de frig! Cand colo, norocosilor! :))
    Fetele erau cam suspecte!

    RăspundețiȘtergere
  7. focul cel mai strsnic de care am auzit vreodata a fost facut de fata popii Olimpiu. Popa avea mania de a strange banii in soba.Bancnote!Nu monede, ca altii, in saculeti, cutiute sau strachini! Cand a venit in vacanta de iarna,fata nu si-a gasit parintii acasa, ca erau la slujba de Craciun si, fiindca acum era studenta, a considerat ca ii revine odaia de oaspeti. Asa ca a aprins gazul... 3 milioane de lei in 198... era o suma frumusica. Asa a innebunit popa Olimpiu.
    P.S. nu-mi plac oamenii care aduna bani! Banii trebuie sa circule!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !