Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 24 mai 2011

Lupta pentru pace...

e ca fututul pentru virginitate!
A zis odata un intelept. Nici nu stiu daca era intelept, poate era un idiot. Nu ca as fi eu in masura sa dau un verdict.

Ma uit la razboaiele astea de doi lei de se tot intampla in ultima vreme, spoite copios cu cea mai de rahat propaganda posibila. Cutare ne uraste pentru ca iubim democratia, niste idioti denaturati vor sa ne omoare pentru ca nu credem in Alah, America apara libertatea, si alte rahaturi penibile. Totul se petrece pe fondul unei indobitociri totale a populatiei celei mai puternice tari din lume. Eu recunosc, nu-mi pare rau, s-au ridicat pe niste resurse geografice, au facut un rahat de fiecare data cand au avut ocazia, si, in principal, n-au demonstrat nimic in istorie decat ca atat timp cat accepta imigranti inteligenti, le merge bine. Acum s-a cam terminat si asta, chinezii si indienii destepti se cam intorc pe la casele lor.

Mai nou Anglia si Franta, doua puteri mondiale de nivelul al 35-lea, fac ca toti dracii prin Libia, aparand democratia si alte cretinitati debitate de pitipoancele de la marketing. Nu zic ca Gaddafi nu e un reprezentant jenant al rasei umane, zic ca nici astia nu sunt mai breji. Au tabarat toti pe tinta cea mai usoara din punct de vedere politic, care, culmea, nici nu are nici un fel de armata, care sa se poate mentiona.

Sclavii de profesie din Romania nu par sa realizeze ca o tara slaba din punct de vedere militar e la un motiv stupid distanta de o "eliberare". Dar nici nu merita sa te lamentezi pentru Romania, sunt atatea lucruri care merg din rahat in diaree aici ca nici n-ai stii de unde sa incepi. Ma gandesc cu amuzament la guvernarea Ponta/Antonescu care urmeaza.

Intre timp jandarmul planetar, America, tot elibereaza la infectii de arabi. Marea problema e ca unii au avut tupeul sa se elibereze singuri fara a asculta discursurile mirobolante ale liderului mondial care indemnau la "retinere" cand dictatorii ii calcau democratic cu tancurile pe susnumitii infecti. Acum ca Obama sustine democratia in Orientul Mijlociu, cu steluta de rigoare, adica numai in Libia, Iran si ceva din Siria, fara sa ia in considerare ca Bahreinul  e ocupat de 2 luni de Arabia Saudita, putem sta linistiti. 

Una peste alta, acelasi rahat mancat de Englezi, sau de Otomani, in perioadele trecute, il savuram acum de la SUA si ne mai si place. Nu mai zic, ca pe noi personal, o sa ne apere cu SCUTUL ANTIRACHETA! Eu sunt mult mai linistit, ca inainte chiar mi-era frica sa nu fim atacati cu rachete de Iran si Coreea de nord. Pe bune! Astia ne urasc pentru democratia de la noi! Parol!

Un comentariu:

  1. Cum relatiile internationale interstatale nu sunt punctul meu forte (nu ca as stii care e ala), ma agat fortat de titlu si primul rand.
    Adica, ma agat, in sensul ca sunt de acord. Mare intelept, daca era intelept :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !