Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 13 mai 2011

Am promis o poza cu Milogul, va dau un videoclip

     Era o dimineata perfecta, dupa o noapte de munca si 3 ore de somn, te trezesti cu dintii inclestati si cand suna ceasul de la telefonul cu procesor inutil, de 2 ori mai bun decat aveam la primul meu PC, intrebi de ce-ai dat ma...de ce-ai dat?
     Totul era perfect, fiind in intarziere nu am baut cafea, nu am mincat, nu m-am ...dar sa trecem mai departe, masina nu a pornit datorita tehnologiei de varf, cu toate sa sistemele erau all ready, frumoasa voce feminina, ma anunta languros sa-mi pun centura ca altfel nu porneste motorul. Prin parbrizul heliomat am vazut...
     Azi de dimineata, mai precis pe la 7 si 15 minute, l-am regasit pe Iosif Sava in varianta iesita de pe teava, 15 simfonii cu tot cu instrumente inghesuite in imaginatia unui om ce isi depaseste conditia prin arta.

    In cazul in care, inca aveti capul aplecat spre stinga dupa vizionarea clipului, consultati un medic. Milogul nu este responsabil de actiunile voastre iresponsabile.


8 comentarii:

 1. E clar ca la sedinta ti-ai pierdut basca! Sau ti-au gimbilit-o fanii! :D

  RăspundețiȘtergere
 2. Pe cine pacalesti Milogule???? Asta nu esti tu, e Spider-man, ca merge pe pereti!!!

  RăspundețiȘtergere
 3. Pffff şi eu care credeam că acu' acu' văd şi eu pe Milogimea Sa

  RăspundețiȘtergere
 4. Ba s-ar putea sa fie Milogul! Seamana cu cel din imaginea din dreapta sus, care a aparut de curand si care infatiseaza omul milogian.

  RăspundețiȘtergere
 5. Am aflat ce simfonie dirifa Milogul!
  http://www.youtube.com/watch?v=KL08zhZHdig

  RăspundețiȘtergere
 6. Se sincronizeaza perfect. La filmare s-a pierdut ultima fraza muzicala!

  RăspundețiȘtergere
 7. Gataaaa! Am terminat de corectat tezele! Pot sa ma duc la joaca? Sau sa ii tin de urat fermecatorului domn din videoclipul Milogului?

  RăspundețiȘtergere
 8. Cat timp m-am zgait la vedeta Milogului, am ratat intalnirea cu Leonid Popov. Ma zgarii pe ochi. Cineva si-a facut poza cu comandantul Souiuz. A tinut-o de talie. Nu ma pot consola.Plang in perna!

  RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !