Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

vineri, 6 mai 2011

A mierlit-o Osama

Bucurie mare, petreceri in aer liber, hamburgeri si bere sixpack. America e in delir. Toata lumea se bate pe umar si se felicita!


Osama asta s-a dus dupa Hitler, nimeni nu sta sa-si bata capul cu ce mama dracului a facut el de fapt, e raul incarnat intr-o singura persoana. Nici n-ai cum sa zici ceva de bine de el, ca zici ceva de bine de Hitler! Stati linistiti, nu vreau sa zic nimic de bine de el. Nu inca, cel putin.
S-a facut dreptate, victimele atentatelor au fost razbunate, niste parinti din Oklahoma isi pot in sfarsit ingropa copilul mort la WTC.
Era o vreme cand exista o superioritate morala a lumii vestice? Eu asa tin minte, dar sunt convins in proportie de 90% ca era o minciuna pentru cei nedocumentati, la fel ca si acum. Eu cred in conceptul asta cu superioritatea morala, eu cred ca intr-o lupta cu canibalii nu trebuie sub absolut nici o forma sa-i mananci! Chit ca mori de foame! Punct! Probabil am inghitit propaganta in momentul in care nu eram suficient de informat/inteligent sa o inteleg si acum nu mai pot scapa de aceasta conditionare.

Osama a fost asasinat! Asasinatul s-a intamplat in Pakistan, fara stirea guvernului Pakistanez (eu nu cred asta, pentru ca mi se pare imposibil sa violezi spatiul aerian al unei tari ca Pakistanul cu 2-3 elicoptere fara sa se prinda nimeni, dar asta nu e semnificativ in discutia de fata) lucru care in mod normal ar fi fost un motiv bun pentru o declaratie de razboi. Apoi, Osama a fost omorat neinarmat, si a mai murit si sotia lui care a alergat spre soldatii americani. Probabil ceilalti doi morti sunt baiatul care spala piscina si instalatorul. Nimeni nu pare deranjat de uciderea unor nevinovati. O sa ziceti: "Cum ca sigur stiau! Niste descreierati ca Bin Laden! Fanatici!" Ziceti ce vreti, ca nu stiti  nimic, si nici eu nu stiu, si nici soldatii aia nu stiu. Soldatii au plecat sa ucida un om si au reusit. Cum era aia cu nazistii care ucid prizonieri? Ce denaturati! Niste monstrii, mon cher!

Nici nu mai zic ca s-au facut de rasul lumii pierzand un elicopter. Cica "probleme tehnice"! Ma amuza idiotenia discursului! Nici macar nu se incearca sa se adreseze unui public cu un neuron functional. Toata treaba e pentru prosti. Adica atunci cand pleci sa il asasinezi pe cel mai cautat terorist, care are o recompensa de 25 milioane(?) de dolari pe cap, iei un elicopter la mana a doua de la REMAT si de, te lasa o bujie, nu mai porneste de la frig, si esti nevoit sa-l dinamitezi! Pai normal ca-l dinamitezi ca vin dracului tiganii si il duc la "Programul Rabla" si isi ia 30 de milioane pe el.

Una peste alta a murit o mare sperietoare de ciori. Ghinion, mor oameni mai nevinovati zi de zi. Cu ce sunt eu nelamurit? Pai, omul era plin de bani, si stim si noi destui d-astia, omul era scolit la scoli straine, si d-astia nu stim asa de multi, si, dintr-o data, il apuca nebunia si devine terorist! Pai cum? E dement? Pai ok, dar toti aia care il ascund de 10 ani sunt dementi? Sau sunt arabeti d-astia ciudati. Handicapati d-astia fanatici care urasc bautura si femeile! Niste dezaxati!

Gata m-am lamurit, e fix aceeasi chestie, sunt niste dezaxati, de obicei zeci sau sute de mii, pe care ii apuca treaba asta cu omoratul oamenilor, dupa ce se molipsesc de la cineva. La fel ca Hitler! Nici ala n-a avut nici un motiv sa omoare evrei! L-a apucat treaba cu "rasa superioara", si cred ca si Bin Laden a facut la fel, dar n-a zis, cred ca astia din Afganistan si aia din Arabia Saudita erau "arienii" lui. Si uite asa urasti pe toata lumea si vrei sa ii omori fara motiv! V-am zis eu mai devreme, dezaxati! Si mai grav e ca molipsesc lumea! As zice ca numai cretinii, dar ca sa te ascunzi 10 ani e cam greu fiind inconjurat de cretini. Deci clar, dezaxati, anormali, care omoara oameni nevinovati fara motiv. Clar!
Muie Bin Laden!

21 de comentarii:

  1. "Și moare emirul sub jarul pustiei
    Și focu-n odaie se stinge și el,
    Iar lupii tot urlă pe-ntinsul câmpiei,
    Și frigul se face un brici de oțel...
    Dar luna cea rece, ș-acea dușmănie
    De lupi care urlă, — ș-acea sărăcie
    Ce-alunecă zilnic spre ultima treaptă,
    Sunt toate pustia din calea cea dreaptă,
    Ș-acea izolare, ș-acea dezolare,
    Sunt Meka cerească, sunt Meka cea mare...
    Murit-a emirul sub jarul pustiei..."
    (Al.Macedonski-"Noaptea de decemvrie")

    RăspundețiȘtergere
  2. Emirul Osama bin Laden este un personaj romantic, exceptional, in imprejurari exceptionale, cu existenta contrapunctata de elemente simboliste.
    Sper ca a ajuns la Meka!( sau nu in iadul celor ce au murit la WTC?)

    RăspundețiȘtergere
  3. 1. Mie mi se rupe fix în dudă de americani, de obama şi osama.
    2. De osama pricepui ce vrei să spui, dar cu Milogul ce ai făcut? Că mie îmi e dor de el.

    RăspundețiȘtergere
  4. A plecat sa aduca apa vie si apa moarta de unde se bat muntii in capete!

    RăspundețiȘtergere
  5. Pornind de la prezumtia ca atacurile nu au fost totusi o inscenare (iar moartea a nu stiu cati de evrei nu cred e o pacaleala), si ca da, oamenii astia au motiv sa fie frustrati (americanii, respectiv evreii le-au dat motive), crezi ca e ok, ca lider de opinie, sa abordezi asa lucrurile, sa lovesti in cetateni nevinovati ?
    Sa nu intelegi gresit, referitor la ultimele fraze din articol, nu ii consider dezaxati, anormali, pe Osama cel putin, nu (la Hitler ma mai gandesc).
    Motivele e clar ca sunt acolo, tinta nu mi s-a parut ok din punct de vedere moral (repet, asta pornind de la prezumtia ca ei au facut asta si nu a fost o inscenare, care mi se pare ceva mult mai oribil...)
    Osama a fost transformat in Bau-Bau pentru lumea occidentala, insa acolo, lucrurile sunt privite altfel. Iar cretinii aia de danseaza de bucurie ca a murit un om (pe langa latura etica a problemei) sunt niste redusi mintali. Cat de tampit sa fii incat sa crezi ca doar omul asta a fost de vina pentru ce s-a intamplat...

    RăspundețiȘtergere
  6. Colorbliss, poate o să te surprindă, dar când printre cei care se aflau în turnurile de la 11.09 se află fratele tău, sau iubitul tău sau soţul tău care are cu tine nu doar o simplă relaţie de bună ziua ci chiar copii pe care îi creşteaţi ca doi oameni civilizaţi şi a căror singură vină ( dacă asta se poate numi vină) era aceea de a fi în acel loc, în acel timp, probabil că nu mai ai resursele necesare să gândeşti logic şi reacţionezi ca un tâmpit.
    Eu am câţiva prieteni americani, care de fapt sunt români stabiliţi de ceva vreme acolo. Chiar nu îl consideră nimeni DOAR pe osama vinovat. Dar reacţia lor este firească având în vedere ce s-a întâmplat.

    RăspundețiȘtergere
  7. Sa nu fim patetitici! Ma gandesc ca aveau copii, frati si surori, iubite si iubiti, soti si sotii si cei din Afganistan, Irak sau de pe aiurea, pe unde i-a manat pe americani mentalitatea de imperiu expansionist.
    Ii cred si ii compatimesc pe cei ce au suferit din cauza atacului de la WTC, ii cred si ii compatimesc si pe aceia care fac parte din popoare prea mici si prea lipsite de o aparare autentica.(Vezi Fata din Palestina!)

    RăspundețiȘtergere
  8. Nup La Fee, în principiu sunt de acord cu tine. Dar realitatea nu o ştie nimeni care este. Deocamdată suntem prea mărunţi şi doar presupunem scenarii care ni se par nouă logice. Atât.

    RăspundețiȘtergere
  9. Tocmai de aceea nu judec pe nimeni, ca nu stiu ce realitati traieste fiecare.:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Pana la aflarea realitarii ne putem delecta cu standardele duble.
    Cand 1000 de arabi se bucura ca au murit niste americani sunt niste fanatici, cand 1000 de americani se bucura ca au murit niste arabi, probabil ca au suferit ei ceva, saracii.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Zefira
    E perfect justificat ce spui..., luand in calcul latura si traumele emotionale pe care numele lui Osama le-a creat pentru acesti oameni. Dar nu stiu de ce.. am impresia ca pe oamenii care si-au pierdut oameni dragi in respectivul atentat terorist, durerea nu ii lasa sa se manifeste asa.
    Probabil trebuia sa specific, am exclus total din ecuatia reactiilor tampite pe cei care au o justificare directa pentru asta. Acolo nu ma bag..., ei au dreptul sa urasca si companiile de avioane, din partea mea.

    Iar referitor la ce spunea La Fee, da... tocmai aici e problema in marile razboaie, nimeni nu are dreptate. Din toate taberele mor oameni nevinovati, toti sunt justificati sa isi doreasca sa castige. E o lupta zadarnica...

    RăspundețiȘtergere
  12. Stimati ascultatori! Sper ca ati fost ascultatori!? :D
    O problema pe care o vad eu cu Osama e ca presupune o mare conspiratie: o retea terorista internationala condusa de un singur om! Daca eu zic ca evrei au o retea internationala care incerca sa acapareze puterea imi veti rade in nas, si pe buna dreptate.
    Atunci de ce ar crede cineva ca exista Al-Qaeda???

    RăspundețiȘtergere
  13. Păi în primul rând că evreii chiar au aşa ceva my love :D

    RăspundețiȘtergere
  14. @zefira
    :))) cu tine imi irosesc filosofia degeaba. :D

    RăspundețiȘtergere
  15. Uneori şi eu am senzaţia că eşti varianta mea masculină

    RăspundețiȘtergere
  16. Varianta ta masculina incearca sa scape de Mossad iar comentariile tale nu ajuta deloc :)

    RăspundețiȘtergere
  17. Comentariile mele sunt făcute tocmai să fii reţinut mai mult timp la studiu :P

    RăspundețiȘtergere
  18. Iara studiu? Incep sa am fobie de manusi!

    RăspundețiȘtergere
  19. Caută la mine pe blog "Interogatoriul"
    Şi vorbim pe urmă. Asta aşa că ai adus vorba de mănuşi :D

    RăspundețiȘtergere
  20. Pot sa caut maine cand sunt sansele mai mici sa am cosmaruri? Ca eu sunt sensibil, ca sunt baiatu' lu' mama!

    RăspundețiȘtergere
  21. Păi nu e thriller, e sex-ficşăn. :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !