Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 11 mai 2011

PCR S.R.L.

Stimati tovarasi, vreau sa va aduc la cunostiinta anumite aspecte din cadrul corporatiei noastre, care pun niste oarecare semne de intrebare legate de capacitatea colectivului de a adera la directiile strategice definite de Tov. Secretar General.

Dupa cum stiti, la sediul PCR S.R.L din Romania se desfasoara un eveniment deosebit de important constand intr-o serie de prezentari adresate colegilor nostrii straini, avand ca scop evidentierea activitatii filialei romanesti a partidului. In acest scop s-a trasat, de la cel mai inalt nivel, cerinta ca fiecare echipa sa realizeze un afis in care sa sumarizeze realizarile echipei, urmand ca acest afis sa fie expus vizitatorilor, iar un membru al echipei sa explice semnificatia afisului celor interesati.

S-au constatat urmatoarele nereguli: muncitorul Doxatul Dex a prezentat spre aprobare un poster total diferit de cel al colegilor incluzand o imagine de fundal albastru cu verde, spre deosebire de imaginea recomandata standard, tip "hartie igienica in 3 straturi", precum si sigla partidului modificata sa includa fetele membrilor unitatii de lucru, in incalcare flagranta a directivei de a nu altera in nici un fel simbolurile comunismului. Evident acest afis creeaza o nota discordanta si pune intr-o lumina proasta stransa colaborare dintre membrii intreprinderii, iesind in mod nepermis in evidenta.

Raportez ca in prima faza s-au luat urmatoarele masuri:
- maistrul sef de echipa a fost insarcinat sa sugereze modificarea afisului pentru a-l aduce la un numitor comun cu afisele celorlati angajati
- s-a dispus tiparirea afisului in scopul de a gasi erori care sa justifice alinierea sa la standardele majoritatii (din pacate tot textul este perfect lizibil si nu exista erori gramaticale)

Datorita faptului ca aceste masuri nu au dat rezultate s-a trecut la etapa a 2-a in care s-au luat niste masuri mai drastice:
- s-a eliminat de catre seful de santier imaginea de pe fundal si s-a inlocuit cu imaginea tip. Tovarasul Dex a fost informat ca aceste masuri au fost luate pentru ca "textul era greu de citit". Casutele albastru inchis pe care era scris textul nu au fost eliminate din lipsa de intelegere a programului de editare in care erau realizate, rezultand un afis conform cu normele, dar foarte urat (fundal de hartie igienica cu patrare albastre)
- s-a decis tolerarea siglei intinate a partidului pentru a evita conflictele la locul de munca
- s-a adaugat un dicton care sa arate dedicatia colectivului fata de planul cincinal (acest lucru a fost aplicat la toate afisele, la unele, in locul dictonului, s-a ales un citat reprezentativ al Tov. Secretar General)

Raportez cu mandrie ca toate sarcinile trasate de conducerea unitatii au fost indeplinite si ca asteptam cu totii cu nerabdare delegatia colegilor nostrii straini, pe care ai vom astepta incepand cu ora 5 dimineata cu buchete de flori in curtea intreprinderii. 
Traiasca PCR si Conducatorul Suprem!

15 comentarii:

  1. P.C.R. ce înseamnă? Pe Cine Rupem?
    Pe Cine Rezistă.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Un nume mai protrivit ar fi fost CFPA SRL (Ce Fund Pupam Azi)

    RăspundețiȘtergere
  3. Tovarășii mei, să nu uitați să vă puneți rington pe telefon, imnul partidului,"un Milog cunosc pe lume", vy ponimaete?

    RăspundețiȘtergere
  4. Aici exagerati. Eu am pe telefon "Marsul vanatorilor de munte" si nu mi-l schimb nici moarta.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si asa am adormit greu cu imaginea mea. M-ati facut sa seman cu Aura Vasilescu de la PSD.

    RăspundețiȘtergere
  6. Si mi-ati furat si agrafele de la coc pe care mi le-am scos ca sa intru in sediu ca imi uitasem cheile acasa.

    RăspundețiȘtergere
  7. La Fee, păi ți le-am furat să intrăm și noi în sediile noastre, tu'le mama lor de sedii, că pun rămășag că după isprava de aseară, Milogul ne-a lăsat să dormim pe preș și când am ajuns în fața fabricii, porțile era ferecate. (că-s sub 50)

    RăspundețiȘtergere
  8. Agrafele sustineau in coc cele peste o mie opt sute de comentarii pe care le-am facut cand "umila", cand "speriata", cand "ingijorata".
    Ce sa fac? Cand esti proasta e si viata grea! Acum mi s-au imprastiat toate si nu cred ca mai am rabdarea sa le adun.

    RăspundețiȘtergere
  9. La Fee, dar ce-i cu matale? Îmi pari puțin zgândărită de ceva și olecuță trasă la față. Să nu-ți fi picat bine ședința de blog înainte de culcare, oare ți-a zis ceva tov. Milogul la ieșire, ori Dex, ori nu am reușit noi, prea umilii tăi Șoseta și Mița, să te zugrăvim în frescă în culorile potrivite? Că de nu, să știi că putem șterge cu mâneca și scriem peste, pe cuvânt de pionier!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Soseta
    Tov. Milogul a impus o regula aici. Ce s-a scris nu se mai poate sterge, asa cum nici in viata nu putem sterge cu buretele faptele noastre.


    Ca o zina buna ce sunt ti-am trimis deja un pachetel cu doua flateuri feuilletage,ambalat in voile de chine si legat cu panglici mov, dupa ce te-am vizitat pe blog. Esti nerabdator sa mai primsti unul? Am sa o rog pe Tinkerbell sa iti ofere si ea un flateutz, dar o sa pretinda sa ii dai un dintisor de lapte.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Tinkerbell
    Te rog sa ii flatezi un pic pe Mitza si pe Sosetel ca plang de nerabdare.Promit sa te sustin la urmatoarea vraja si sa iti trimit baldachinul roz. Primesti targul?

    RăspundețiȘtergere
  12. @La Fee
    Nu mă dau în vânt după flateurile-n foitaj(după niciun fel de flateu), dar dacă fost-a din dragă inimă și pe merit, bogdaproste. Cu zânele nu negociez, poate doar cu Oberon, dară el nu vizitează șosetele muritoare de rând, ci-l trimite pe Puck, că-i mai șiret.

    RăspundețiȘtergere
  13. Daca ti-e inima precum ti-e raspunul, atunci, flori inainte-ti si-n urma-ti!
    Bocceluta cu dulciuri a fost din inima! Data viitoare cand mai strigi dupa mine "zanitza- prostutza il da pe Dex hutza", am sa te transform in broscoi fermecat!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Soseta Te rog, nu-i aminti zanei ca odinioara s-a
    indragostit depasind bariera dintre specii, ca se face mai uricioasa!(Tanti Lafi)

    RăspundețiȘtergere
  15. @ Tov. Dex si Milogul
    Am dat cu mopul in sala de sedinte. Am distribuit la zilieri secera si ciocanul. Ma duc sa ma culc. Sa nu intrati plini de glod si sa asteptati zilierii sa luati uneltele.
    Maine sunt la colectiv toata ziua. Ma gasiti la cantina!

    P.S. M-am simtit ca in Doctor Zhivago cand am citit piesa de teatru a tovarasilor de la colhoz. Azi mi-am luat lentile de contact albastre sa seman mai bine cu Julie Christie.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !