Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 25 mai 2011

Unde mergeti vara asta?

     Din dorinta de autoflagelare, mi-am propus si vara asta, la fel ca anul trecut, acum 2 ani si de cam de cand ma stiu, sa nu stau acasa. La fel ca multi dintre voi si eu plec in concediu ca sa ma odihnesc dupa ce vin din concediu.
     Nu ma dau in vant dupa atitudinea de a sta tolanit la soare cu bronzul ideal aproape peste tot, giftuit de gratar, multumit de realizarile de peste an, sorbind din bere tacticos, cu remarci plescaite spre asa zisii prieteni de concediu ocazionali, incercand sa fiu fermecator, inteligent , destins, relaxat, ca si cum totul e sub control, iar eu sunt cel mai frumos din cratita.

Ce faceti in vara asta? De ce?
Eu sper sa pot face urmatoarele:

1. Transalpina pe jos( vroiam Transfagarasanul dar e mai scund si datorita locatiei mele si pozitiei obiectivelor economisesc timp).





2. La pescuit pe rau de munte, ar fi minunat pastrav, daca nu, ma multumesc si cu clean.(am gasit poza asta expresiva pe un site de pescuit :D)
3. Fara tinta prin rezervatia Retezat, probabil Godeanu.





4. De vizitat muzeul Portile de Fier si cel din Drobeta si cel de la Baraj.


5. Daca am timp vreau sa merg pina in Srbija, ca acum se poate merge cu CI, de vizitat Lepenski Vir.

Seamana cu ceva oul asta?Daca da, sa stiti ca asta are vreo 9000 de ani vechime si vine de la o civilizatie mai veche decat cea Sumeriana.
Putin mai jos gasiti o statuie care ne demostreaza varsta reala a lui Dex, peste 8000 de ani, in perioada respectiva era un semizeu, dupa spatiul intercostal, oamenii se inchinau lui pentru hrana si bunastare.

28 de comentarii:

  1. Nici mie nu-mi prea place să stau locului în concediu. Cel mai grozav concediu a fost când într-un an am făcut cu maşina vreo 5000 de kilometri şi vizitând mai multe oraşe ale Italiei. Cu maşina străbăteam doar distanţele dintre oraşe, altfel vizitarea lor am făcut-o mereu pe jos. A fost incredibil. Şi nu mi-am putut imagina că nu o să simt oboseala în picioare.
    Anul acesta vreau să văd Parisul. Este un vis vechi pe care vreau să-l împlinesc. Dar nu să stau doar o zi două, ci chiar o săptămână. Şi să îl bat la pas.

    RăspundețiȘtergere
  2. Măi răutăţilor :))))
    Bine, uite. Anul trecut am fost în Deltă. A fost de departe cel mai frumos loc văzut în ultimii ani. :)

    RăspundețiȘtergere
  3. De vreo 15 ani imi petrec concediul in comisiile de evaluare pentru admitere in a IX-a si pentru bac. Sunt trecuta in concediu pentru a fi platita. Dupa ce termin astfel concediul sunt in activitate obligatorie.Stiti cati cred ca profii stau acasa toata vara?

    RăspundețiȘtergere
  4. Asa ca astept sa imi trimiteti vederi de pe unde mergeti!:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ştiu ce fac profii în vacanţă. Am o prietenă care e lector la Agronomie, sau era dacă nu o fi şi trecut la conferenţiar acum.
    Şi mereu vara e la examene de admitere plus la examenele studenţilor

    RăspundețiȘtergere
  6. @Zefira
    Atunci stii ca merit o vedre!:)

    RăspundețiȘtergere
  7. La Fee, macar consoleaza-te cu ideea ca ajuti niste lepre sa invete :p

    RăspundețiȘtergere
  8. E asa complicat! Sunt diriginta la o clasa a VIII-a. Azi mi-am tinut ora la poalele cetatii medievale. Am vorbit de-ale noastre: despre ultimul clopotel si despre banchet. Ne-am sfatuit cum sa facem sa iasa "superok". Sunt tristi. Simt despartirea in aer. Ma fac si pe mine sa fiu trista. Imi plac totusi aceste ore de sfarsit. Ca diriginta, acum culeg roadele muncii:un colectiv inchegat, solidaritate,toleranta, intelegere, dorinta de a fi uimitori...
    L-am oferit doar sucuri...La alte promotii puteam comanda macar cate un sandvis cald pentru fiecare... Am 32 in clasa si ... salariul diminuat.

    RăspundețiȘtergere
  9. Dar va asigur ca la fiecare inceput de vacanta imi pregatesc hainele si celelalte accesorii care mi-ar trebui intr-o calatorie. Si imi pregatesc multe, ca nu se stie la drum ce mi-ar trebui.

    RăspundețiȘtergere
  10. @la fee
    Daca as fi avut asa niste euro in stoc as fi dat eu sandvis cald si suc, asta e motivul pentru care nu o sa ajung celebru si bogat, pentru ca ar exista posibilitatea sa fac fapte bune.:D

    RăspundețiȘtergere
  11. Induiosatoare dedicatie!
    Sunt convins ca atunci cand o mierlesti, probabil de la stres, susnumitele lepre iti vor face o statuie pe shaormeria lor personala.

    RăspundețiȘtergere
  12. @Domnilor
    Apreciez mult bunele voastre intentii! Va multumesc!
    Data viitoare cand voi mai vrea sa imi scot clamele din coc, sa ma lasati, ca sa nu mor neconsolata de la stres!
    Unii chiar ma iubesc, sa stiti. Iar unii asa de tare, incat trebuie sa ma prefac ca nu vad.

    RăspundețiȘtergere
  13. @ la fee
    Sa facem un calcul ai 32 de copii in clasa, o sticla de suc la 4 copii adica 0.5 l/ copil si o pizza impartita la 4 copii, 25 % dintr-o pizza pentru un copil. Pizza 11 Ron, suc 5 Ron sa spunem 16 Ron / 4 copii, aproximez o cheltuiala de 4 Ron pentru un copil. Ai 32 copii in clasa X 4 Ron = 128 Ron. Faci o comanda de pizza si iei si tu sucul de la market si gata am rezolvat problema.
    Daca iei tu pahare de plastic pentru suc iti trimit eu banii pentru restu. In caz ca nu a fost ultima ora de dirigentie.
    Important ! Nu trebuie sa se stie de unde sunt banii !
    Perfect, acum cine are sa-mi dea si mie 128 Ron imprumut ? :D ( doar nu sunt Milog degeaba)

    RăspundețiȘtergere
  14. Cu placere.
    Este de datoria mea sa deprim binevoitorii care vor sa ma lase fara loc de munca la batranete educand noua generatie.

    RăspundețiȘtergere
  15. Ei, eu i-am dus in buricul targului! Acestia nu vor din alea de la supermarket! Unii parinti de la clasa ne pot cumpara cu tot cu generatiile urmatoare. Sucul a fost 5,5 Ron.

    RăspundețiȘtergere
  16. Ultima ora de dirigentie va fi pe 10 iunie, cu surle si trambite. Banchetul, pe 8 iunie. Care veniti la banchet sa ma dansati? Aud? Care e curajos? Sa va vad acum!Sa vad cum veti lesina cand ma veti conduce la primul dans! Sa va dau primul ajutor!

    RăspundețiȘtergere
  17. Tinuta mea e secret de stat. Nici trupele speciale nu o vor afla!

    RăspundețiȘtergere
  18. @Dezaxatu
    Domnu` cu bastonu` tremurând, sunteti de o duritate iesita din comun(ă), ce tie si cu tineretul asta, nu sssunt buni de mimic, ete taică valorile nu mai sunt ca pe vremea noastra. Are cineva niste poxilina ca de nervi iar mi-am pus proteza invers, caninii peste buze si cred ca ma bat babele cu crucea peste ochi de dimineata cand trec ele la tamâiat.

    RăspundețiȘtergere
  19. E scump la 5.5 Ron eu iau Tutti Futti Cola cu taurina si pulpa identic naturala in proportie de 5 %, de la tarani , dis de dimineata, la 2 Ron bucata.:D

    RăspundețiȘtergere
  20. Ei au vrut Cola, 0.2, cu nu stiu ce monograma pe sticla!
    Am facut-o pentru cei care nu au prilejul. Azi m-a vizitat o mamica, vai de steaua ei! Mirosea a barbat care bea! Acum inteleg de ce ma place baiatul ei!

    RăspundețiȘtergere
  21. Daca te mai dai la astia mici de prin clasa de la tine , sa stii ca sesizez Militia.:D

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu nu ma dau la ei! Sa fie clar! Azi l-am si pedepsit! Dar mi-a fost mila de el. A chiulit fix la ora cand am convocat-o pe maica-sa. Cred ca nu a vrut sa vada mecla mea cand am mirosit-o1

    RăspundețiȘtergere
  23. M-au făcut să râd comentariile voastre, dar pe de altă parte mi-au stârnit mila şi amintirile tinereţii de prin studenţie când eram atât de săracă încât îmi calculam banii pe o săptămână care trebuiau drămuiţi atât de bine cât să-mi ajungă de un pachet de ţigări, o pâine şi un borcan de bulion. Ştiţi ce bună era pâinea prăjită pe tablă şi unsă cu bulion? Mai târziu am aflat că italienii numesc acest preparat bruschette şi e foarte şic să serveşti aşa ceva :D

    RăspundețiȘtergere
  24. @zefira
    Ai trait in lux cum ziceam burghezisto, 2 bruskete d-astea sunt minim 10 lei in zilele noastre. Proletariarul nu-si permitea decat paine cu parizer la 3 lei chilu', pe langa Ganbrinus si Bran.

    RăspundețiȘtergere
  25. Milogule, te invidiez :D Sper sa reusesti ce ti-ai propus!!!
    Eu sper sa aterizez prin Roma, vreo luna, vara asta. Inca nu stiu sigur. In rest, prin tara.. as mai vrea si prin tara, dar momentan nu am fonduri, hihi :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !