Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 16 iunie 2011

Slalom printre cretini

4 comentarii:

  1. Cine te-a suparat, Dex ? :)

    RăspundețiȘtergere
  2. Mediul inconjurator!
    Dar las ca-i supar si eu imediat.

    RăspundețiȘtergere
  3. Oameni buni!
    In tara noastra se nasc foarte multi copii din greseala! Unor adulti ar trebui sa li se interzica sa aiba copii. Acum catva timp a venit in cls. a 5-a o fetita care se scapa pe ea.Toti ne-am induiosat. Avem si noi copii.Prima data am rugat femeia de serviciu sa o spele si noi am pus mana de la mana si i-am luat hainute: chilotei, strampi, fustita si pantofi. A costat 1 milion. A doua zi s-a repetat scena. Colegii nu au mai vrut sa dea bani,pe buna dreptate. Am pus femeia de serviciu sa o spele si apoi am trimis-o la un second hand sa ii ia haine. Am cautat-o pe mama la telefon, dar nu am dat de ea. I-am transmis prin fetita sa o roage sa ii cumpere pampers, fiindca de-acuma si femeia de serviciu m-a anuntat ca ea nu mai e dispusa sa o spele. In urmatoarea zi, nu am mai avut ce face si am trimis copila acasa cum era, fara sa o mai tinem la celelalte ore. A venit mama la scoala si ne-a facut troaca de porci si ne-a mai si reclamat. Cand e sa gasesti in lege ceva sa indoi profesorul, gasesti. Copiii au dreptul la educatie,intr-adevar, scoala are multe oligatii,dar parintii niciuna!

    Acum doi ani, controland temele, am observat ca o fetita avea o matreatza incredibila. Cand am focalizat peisajul, am constatat ca avea paduchi si oua cat broastele. Am tacut, mi-am continuat ora incercand sa nu ma scarpin, iar dupa ora , am dus-o la asistenta medicala. Am dat bani femeii de serviciu sa ii ia o solutie de deparazitare pentru ea si ceilalti 4 frati din scoala si i-am trimis acasa. Dupa trei zile, mama fetei mi-a trimis un servetel cu cateva fire de par necontaminate si o scrisoare in care ma facea proasta si nesimtita. La directiune a lasat o reclamatie cum ca am apus fetita in lumina nefavorabila. Imi pare rau si azi ca eu nu am avut inima sa ii smulg copilei cateva fire de par pline de oua sa i le trimit mamei. Mama era o mare doamna intoarsa din Italia de la munca. Munca ei adusese pe lume niste nefericiti.
    Sunt doar doua situatii din multele. Sunt mai mama pentru multi copii decat propriile mame.(Am si obosit un pic sa fiu asa de des mama).

    RăspundețiȘtergere
  4. Ei da! Paraziţii! Singurul grup de acest gen pe care îl ascult fără să-mi bag degetele în urechi. Treaba-i că şi melodiile au un ritm anume. Îmi vine tot timpul să sar din scaun :D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !