Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 1 martie 2012

Morţisor fericit!


Mi s-a dus buhul de răutăcios, cârcotaş şi scârbos. Rar ce mă mai pupă vreo gagică, treabă pe care o regretă imediat deşi nu-mi miroase gura. Am un adevărat talent de a fi non sexy. Tipele finuţe, sidefate nu au nici o şansă la mine. Nici eu la ele. Deci suntem chit. Mă descur binişor însă cu ţâţoasele roşii la cap indiferent de înoată în bere sau sunt total anti alcool. Vă jur că mai ales tâţoasele care ar putea să mă sufoce răsucindu-se peste mine în somn mă plac cel mai tare. Nu ştiu eu exact de ce, dar ce pot face alta decât să accept? O fi din cauză că mă pricep puţin la masaj? Sau aşa se simt ele bine în prejma unuia care nu se sinchiseşte că prietena lui vizitează bucătăria ori prea des ori numai în căutarea drecului. Chiar nu conteză motivul. Cred că şi eu le plac. Pentru că ţâţoasele sunt răbdătoare şi foarte orale. Pentru că nu se tem că le rămâne şnurul de la mărţişor între dinţi. Pentru că sunt singurele femei care înţeleg un barbat îndoit de şale şi singurele care cred că şi bărbaţii au dreptul la migrene. Trăiască ţâţoasele eroto-roşcovane. Le iombesc. Pentru toate ţâţoasele din lume care (admit că) mă cunosc, la mulţi ani şi morţişor fericit!

11 comentarii:

 1. Ma simt salvat, nu mai e nevoie sa beau 300 de cogniac si 6 beri ca sa pot scrie un post de 1 martie.
  Vrei sa fim frati de cruce? Adica , sa-mi zici unde te ingroapa Lady in Red in the Head dupa ce citeste postul asta ca sa stiu sa-mi pun si eu crucea linga a ta.:P
  Aleluia, preiz tu da Almigthy(Bruce).

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Îți recomand o cireadă de văcuțe bune de prăsilă, cu ugerul mare, și câteva lăptărese aplecate deasupra șiștarului. Sper să nu ai intoleranță la lactoză! S-au mai văzut cazuri. Succes!

   Ștergere
  2. Frate mă simţăsc onorat pentru propunere dar să nu ne crestăm cu briciul, mai bine lăsăm Oama să de-a cu biciul. Să ştii că mi-a fost mai uşor să aberez de mărţişor pe blogul tău, mai ales că pe al meu dădeam cu ouă în urzici.

   Ștergere
  3. La Fee, mă pui în dificultate de alegere. Lăptăresele mulg nud?

   Ștergere
  4. Nuuu, nu e vorba de nud, dar la dimensiunile mari de care vorbiti nu exista corsaje potrivite, de aceea laptaresele aplecate sunt mai mereu un tablou flamand demn de admirat.

   Ștergere
  5. @Radu
   Nu este blogul meu este al urmasilor, urmasilor, urmasilor, nu mai stiu ce vroiam sa zic...

   Ștergere
  6. Daca nu este al tau de ce m-ai invitat sa-l maculez cu mucegaiul meu? I sa dau eu delete la cele doua postari de pana acum...

   Ștergere
  7. Cum de ce te-am invitat, ca sa-l facem de ris!

   Ștergere
  8. Aaaa, atunci nu mai şterg decât nasul!

   Ștergere
 2. Fără glume răutăcioase cu țâțoase, vă rog frumos! :))

  RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !