Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 29 martie 2012

Oaia Negra (reloaded)

Povestea suna cam asa:

"Tare demult, într-o tara indepartata, traia o oaie neagra. Din cauza faptului ca era diferita, nu a avut timp sa-si faca o impresie despre lume.

In scurt timp au  impuscat-o.
Un secol mai târziu, intreaga turma a avut mustrări de constiintă si au hotarit sa ii  ridice o statuie ecvestra, statuie care de altfel dadea foarte bine în parc.
Astfel, de atunci inainte, de cate ori apareau oi negre sau diferite, erau impuscate rapid pentru ca generaţiile viitoare de oi comune sa poată exersa o arta nobila, sculptura."
Dupa trecerea timpului regulamentar pentru desecretizarea dosarelor aflate in arhiva SSSK ( Spalarea Secreta a Scutecelor Cacacioase)s-au aflat urmatoarele:
Oaia Neagra, nu era numele real, in anumite cercuri era cunoscuta sub numele de Cioara Vopsita.
Oaia neagra nu era diferita, era doar vopsita cum ati dedus din afirmatia de mai sus.
Nu a impuscat-o nimeni  a murit accidental in timpul unei vinatori , cand toti cei 12 parteneri au tras, la fel de accidental, in acelasi timp in ea, acesta fiind si motivul pentru care nu s-a descoperit inca cine a impuscat Oaia Neagra.
Statuia din parc este exagerata, asa numita Oaie Neagra, nu era chiar atat de neagra cum e infatisata acolo, iar statuia nu a fost ridicata de oi comune ci a fost facuta de cativa fanatici banuiti de afinitati cu diverse grupari teroriste.
De la nefericitul accident pe care toate oile il regreta, nimeni nu a mai impuscat nici o oaie neagra, toate au murit intamplator , niciuna din cauze naturale.


In anumite cercuri se discuta de faptul ca Oaia Neagra ar fi avut o amanta behaitoare de lux la barul "In poiana cu trei nuci", local cunoscut pentru viata de noapte, din anumite surse aici s-ar fi consumat diverse  substante cu efecte halucinogene.
Oficial SSSK considera ca fiind nefondata si aberanta afirmatia ca "de atunci inainte, de cate ori apareau oi negre sau diferite, erau impuscate rapid pentru ca generaţiile viitoare de oi comune sa poată exersa o arta nobila, sculptura."

3 comentarii:

  1. Amice, vreau si io ce fumezi tu!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Incerc sa ma las de fumat, sunt in sevraj, dar daca vrei ce fumam inainte, te astept in centru la ora de seara, e usor sa ma recunosti, o sa fiu ala imbracat cu pijamale elegante in coma de ris dupa care alearga bodyguarzii ca nu a platit consumatia.

      Ștergere
    2. Îhî, şi mie îmi pare că Milogul fumează ceva deosebit.
      De la o vreme eşti foarte surprinzător. În sensul bun, desigur.
      Îţi spun asta deşi mi-e teamă să-ţi mai las comentarii. Îmi place cum scrii, dar pot da impresii greşite.

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !