Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 8 noiembrie 2010

Amnesia: The Dark Descent

Amnesia (o sa faceti pe voi aproximativ aici)
Ati avut vreodata piatra la rinichi sa va tot indopati de pastile si sa nu puteti face pipi? Ete ca am gasit remediul!
Poti sa ai piatra la rinichi cat pepenele, daca stingi lumina si te dai 2 ore pe jocul asta trebuie garantat sa schimbi chilotii (Daca ai piatra la rinichi cat pepenele va trebui sa schimbi probabil si parchetul si probabil si shnuruletzul - pentru baietei- )! Baietii de la "Frictional Games" continua ce au inceput cu seria "Penumbra" si anume sa ma faca pe mine sa dorm cu cutitul sub perna si lumina aprinsa pe hol. 


Joculetul asta nu e ca nimic pe care ati pus mana pana acum. Lu' Milogu' nu-i place, ca n-ai shotgun, ete problema e ca esti alergat de o fantoma dubiosa, si nu numai ca n-ai shotgun, tot ce ai e o pereche de picioare sanatoase si ultimul model de Pampers care absoarbe pana la 20 de ore de joaca. 
Ce sa mai zic, oamenii de pricep, daca erau evrei erau regizori la Hollywood de la primul joc. Asa sunt doar vreo 6 baieti care fac ce le place si stiu ce fac. Eu daca as avea fabrica de becuri i-as sponsoriza, intunericul pare un pic diferit dupa experienta asta, peste jumatate de an cand o sa-l revedeti.

Ma rog, stiu ca in Romania jocurile sunt gratis, dar daca cineva chiar ar da bani pe un joc, i-l recomand pe asta (daca acest post are succes, nu ca as avea de unde sa stiu, mai recomand unul).

3 comentarii:

  1. Nu imi place ca tot ce trebuie sa fac e sa fug sa stau in umbra, sa ma feresc, sa fiu inteligent, sa intuiesc...ce mma draq asta fac si in realitate nu crezi ca-mi ajunge?:D

    RăspundețiȘtergere
  2. In realitate nu esti urmarit de un spirit malefic dezgropat de Heinrich Cornelius Agrippa, unul dintre scriitorii mei preferati! Sau esti?

    RăspundețiȘtergere
  3. El era? Am avut senzatia ca il stiu de undeva...acum are mai putzini dinti si nu prea vede bine cu un ochi.:D

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !