Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

joi, 18 noiembrie 2010

Solutia pentru Roumania


Daramam tot o luam de la zero.

Construim stadion, biserica, stadion, biserica, mol, s.a.m.d. Toti barbatii o sa fie fotbalisti sau badigarzi de fotbalisti. Femeile pitzipoance toate. O sa avem 1001 echipe de fotbal in fiecare cartier. O sa avem toti bemveuri si celulare smechere cu zvarovsky, cruci mari de aur de 100 de grame cu diamante, o sa mergem dimineata la biserica, dupa aia la meci sa facem banu si seara la mol, sau la discoteca, sa babardim ceva. Femeile o sa stea la coafor 8 ore pe zi, ca nu o sa mai aiba nevoie sa munceasca, o sa avem noi fotbalistii bani cacalau. Numai euroi si dolari. Seara ne intalnim la mol sau la disco si ne mirosim la subrat parfumurile de firma, ne tragem de hainele Versace si Guci, ne calcam pe pantofii de dizainar, ne injuram si punem badigarzii sa se bata ca sa fim smecheri.


Daramam operele, teatrele, cinematografele (care nu sunt in mol). Daramam fabricile ca fac mizerie si galagie si oricum nu vrea nimeni sa se murdareasca, sau sa se juleasca muncind. Scoatem porcariile de tranvaie si autobuze sa avem loc cu bemveurile, sa nu ne mai clacsoneze toti labagii cand parcam pe linia de tranvai. Pastram politia sa avem pe cine lua la misto cand ne imbatam in club.

Omoram porumbeii ca se caca pe mol si strica aspectu. Omoram tot, ca nu folosesc la nimic oricum. Pastram cainii si pisicile sa aiba iubitele cu cine sa stea cat suntem noi la meci sa facem banu gros. Extindem turismul acum ca nu mai sunt ursi sa sperie clientii, facem mol la Sinaia, mol la Sarmisegetuza si ar merge si un mol pe muntele ala unde e rahatul ala de ruina a lu' Vlad Tepes. No sa ai timp intro viata de om sa vizitezi toate molurile care o sa le avem, si an de an o sa fie mai misto, mai la moda, mai de fite!!!

Sa mor daca nu e cea mai buna idee pe anu asta! Chiar o sa mearga! Hai la vot fratilor!

3 comentarii:

  1. Am votat pro, acum sunt in mol va astept pe toti .Fac cinste puteti sa cumparati ce vreti voi, e mocca totul.Imi pare rau dar dupa ce veniti cu totii eu pot sa mai ramin decat 30 de secunde iar dupa ce plec mai am o surpriza, va costumez pe toi in ingerasi.:D

    RăspundețiȘtergere
  2. Super, de cand asteptam sa-mi primesc aripioarele. O sa fiu Sf. Allways!

    RăspundețiȘtergere
  3. Vreau si io aripioare de inger. De la KFC

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !