Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

luni, 1 noiembrie 2010

Dumnezeu pentru o zi


"Gheorghe Ciuhandu a discutat cu ţărăniştii la şedinţa Comitetului Naţional de Conducere a partidului şi au ajuns la concluzia că ar trebui instituită o "Zi de rugăciune pentru România", în care românii să comunice cu divinitatea."

     In timp ce multi avem diverse probleme, unii financiare, altii emotionale, altii de principiu, altii de integrare, altii familiale, G. Ciuhandu reuseste sa produca surpriza serii si pariaza cu cota 13 ca Dumnezeu isi revine din handicap in repriza a doua, scor final 2.

     O idee stralucita lumineaza spatiul intercranian galactic dintre neuronii domniei sale, aflati la mare distanta unul de celalalt. Intrebarea persista pentru ambii neuroni, exista inteligenta in creierul asta? E posibil sa fim gasiti de un alt neuron mai avansat tehnologic decat noi?

      Aveam mare nevoie de o zi nationala de rugaciune, cu insistenta putem face sa dispara si guvernul care rezista cu incapatinare la diferite actiuni subversive, motiuni etc. Putem chiar sa schimbam anotimpurile, sa transformam in oameni decenti toti dobitocii, sa facem sa cada zapada mai tarziu ca sigur iarna o sa ne paralizeze circulatia si anul asta. Anotimpul asta dubios in care noi ne asteptam sa avem vreme de topless si bronz exotic, ne face figura cu perseverenta de statistica in fiecare an.
      Decat sa avem o zi de rugaciune nationala eu prefer sa avem 1 minut national la fiecare 10 ani in care sa ascultam ce are de zis Dumnezeu. Nu pot sa ii acord mai mult de 1 minut deoarece el are o eternitate de trait si nu a invatat inca sa vorbeasca decat prin profeti posedati metodic pana la asasinarea oricarei zvicniri de ratiune, iar noi vedem lumina de la capatul tubului catodic pe la 60 de ani  +/- 10 %.
      In concluzie rugam autoritatile sa se autosesizeze ca cetateanul fantomatic spatial cu nickname-ul Dumnezeu si cu avatar de om serios cu barba, sta pe invisible, da ignore la orice mesaj si nu pune nimic la share.
      Va rugam luati masuri.


PS. Eu nu pot sa-l adaug la Friends. Ce se intampla? E o problema tehnica sau au mai patit si altii acelasi lucru?

2 comentarii:

  1. Eu m-as ruga din suflet sa dispara religia cu tot cu CEO-ul ei evreu din ceruri, dar nu stiu cum functioneaza. Rugaciunile astea sunt la numar, sau la ce? Pot eu sa ma rog de 10 ori si sa contracarez 10 prosti care se roaga in sens contrar? Sau e lumita de rugaciuni pe cap de vita furajera? Papa are +10 "Sword of Nothing Happens" la rugaciune? Sa faca sa nu se implineasca de 10 ori mai multe minuni decat nu s-au intamplat pana acum?

    RăspundețiȘtergere
  2. Rugaciunile functioneaza la fel ca batutul tobei imbracat in curcan ca sa aduci ploaia. Religiile cand mor se transforma in mitologii, legende... vezi Legendele Olimpului.:D Diferenta dintre mitologie si legenda este ca legenda are un sambure de adevar, pe cand mitologia e un fel de poveste imaginara. Orice religie,care nu e moarta inca, e putin din amindoua plus un "mic" scop pamintesc care e trecut cu vederea de obicei.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !