Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 10 noiembrie 2010

Autocritica plus futai

Stau si ma uit pe blogul asta si vad toate posturile melodramatice pe care le-am scris si mi se apleaca un pic. Inainte sa ma apuc de treaba asta am mai avut o oarecare tentativa de blog, tot in stilul asta de a scrie toate cretinitatile pe care nu puteam sa le zic cu voce tare, dar macar acolo scriam numai pulbere de beat. Si nici nu-l citeau cunoscutii, asa ca rog cunoscutii sa faca ca trenul si sa isi ia zborul. Caramba!!!

Stau si ma gandesc ca poate am exagerat pe ici pe colo, si am sarit de la "Buna ziua!" direct la "Sunt depresiv, pot sa ma frec de piciorul tau?". Cateodata ma gandesc ca ma vait in pula mea cam mult. Asa ca imi cer scuze daca v-am oripilat cu sentimentalismele mele cretine. Promit sa il scutur bine pe barbatul din mine, sa-i dau un pahar de Jack, daca nu cumva a baut deja porcul drak, si sa-i dau un picior sanatos in coaie Emo-ului care m-a posedat in ultimele 3(?) saptamani. Aici exista bineinteles o oarecare sansa sa fiu de fapt bipolar si urmatorul meu post sa fie la fel de zaharisit ca si celelalte, banuiesc ca o sa aflam cat de curand. 


Astea fiind zise, as avea o intrebare pentru un cititor sau doi ai blogului nostru si anume cei care imi apar la statistici ca ne-au vizitat dupa ce au cautat pe Google: "se fute sora mea" si "cum se fute sora mea". Intrebarea este evidenta: "Ai aflat cum se fute sora ta? Si, daca da, ne dai niste amanunte?"

Ideea in sine e inaltatoare si groaznica in acelasi timp. 

E inaltatoare, pentru ca, daca tu nu stii cum se fute sora ta, care stai in casa cu ea, sau macar esti apropiat, dar stie Google si probabil , pe langa Google, o armata de libidinosi de toate varstele, asta e clar un succes al tehnologiei moderne. Poate ar trebui sa incerc si eu un search "Cum ma fut eu?" ca am avut odata niste plangeri la capitolul asta, dar mi-e cam frica, mi-e ca stie deja toata lumea si nimeni nu zice nimic, unul dintre cosmarurile mele clasice. Oare ce frici si pasiuni ascunse mai stie Google? Sa incercam: "Am mimat vreodata un orgasm?", "Am chelie?","Cand fac pipi, se aude la vecinu'?", "Ma excit pe spate?" urmat de "Pe spatele cui?", "Pe spate la ce?", "Cu ce ma excit pe spate?","Ma excit daca sunt frecat cu un castravete murat, muiat in miere, cu dungi roz de ruj, pe spate?", "Ma excit pe spate la o balena, daca pe spatele meu sta pe spate o broasca testoasa?"

E groaznica, pentru ca, daca Google nu stie, undeva, candva, cineva a crezut ca raspunsul la o intrebare simpla din viata reala se gaseste cel mai usor pe net. Plus ca e o intrebare arzatoare, ca ma indoiesc ca acest blog apare la cautare in primele 15000. Intr-adevar ai dau Cezarului ce-i al Cezarului, mi sa pare cam jenant sa o intrebi pe sora ta: "Tu cum te futi fata?". Nu de alta, dar poti primi raspunsuri surpriza, gen: "Ca mata!" sau "Vrei sa-ti arat?" sau "Eu nu sunt sora ta, eu sunt tactu si iara esti beat muci!". Si e groaznica pentru ca mor de curiozitate cum e treaba cu castravetele murat.

V-am pupat, cam depresat, dar m-am calmat! Chiar a rimat! Rahat! Emo adevarat!

15 comentarii:

  1. Cuvintele cheie sunt extraordinar de inspirate o sa te mai gasesca inca doi care au tastatura in braille ca nu mai vad literele de la gioco di mano.

    RăspundețiȘtergere
  2. @Milogul.SRL
    Este? Am zis sa mai trag si eu in sus blogul, ca la ce am scris pana acum sigur ni s-au sinucis din cititori.

    RăspundețiȘtergere
  3. :)) Stii, dat fiind ca e blogul tau, al vostru, whatever, poti scrie ce doreste muschii tai. Emo pe naiba ... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Altruista SA
    Scriu ce vreau, nu asta e problema. Si blogul e al meu la fel cu e si al tau :D. Si da, Emo rau de tot, incep sa ma simt prost cu mine. Dar imi trece pana maine cand voi scrie un alt shuvoi de lacrimi pe blog. He! He!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Altruista SA
    Apropo, ti se pare postul asta prea obscen? Ma bate Milogul la cap ca am fost cam dur? Cica violent! Violent my ass, pana nu ma prind ;)

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu, nu mi se pare obscen, pentru ca e o combinatie de revoltare cu exprimari simpatice duse pana la un extrem daca vrei obscen, dar NU deranjeaza, cel putin pe mine. Si asta mi se intampla la foarte putina lume, deci e in regula.
    De ce sa te simti prost cu tine, omule ? :) Fiecare avem nemultumiri, unii decid sa si le exprime, altii nu.

    RăspundețiȘtergere
  7. Deci postul e ok asa cum banuiam, daca nu cumva iau vreun Pulitzer sau macar un Putzitzer :D
    Nu ma simt prost per se, ma simt prost pentru ca prosteala mea n-are nici un sens, e o idiotenie din capul meu care nu putea produce nimic bun. Whatever! Chiar nu ma simt prost :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Cred ca ai asteptari prea mari de la tine, adica wtf "e o idiotenie din capul meu care nu putea produce nimic bun" ??? :) Mai bine ureaza-mi la multi ani.

    RăspundețiȘtergere
  9. :D
    Sa mor eu, chiar e ziua ta!!!
    LA MULTI ANI!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @Altruista
    Heeeei e ziua ta? LA MULTI ANI !!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Tot ce iti doresti si toate cele, nu-ti urez chestii ca poate nu le vrei. Cadou n-am! In rest, sa ne traiesti ca esti material de baza pe blogul nostru!*
    (* aste e din interes :D)

    RăspundețiȘtergere
  12. :))) Mersi, guys, da, chiar e ziua mea, verificati pe blog. :P

    RăspundețiȘtergere
  13. @carbonaru
    E o capcana, nu o sa scapi de ele :))

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !