Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 2 noiembrie 2010

Cum sa ignori cu stil


Fiecare dintre noi, si cand zic asta clar ca vorbesc doar despre mine, au simtit la un moment dat nevoia sa scape de cate o obsesie legata de sexul opus, si banuiesc ca nici daca nu e opus mare diferenta nu e. Eu fiind mai labil si mai predispus la obsesii am perfectionat o metoda beton prin care sa-ti invingi slabiciunea. Deci, ce trebuie sa faci cand o vezi a doua oara cu postasu' cand tie ti-a zis ca e obosita si doarme?

1(Ze fone!)
Numarul de telefon se sterge din agenda (asta stie orice amator) ca sa nu apara recidive de genul: "Mama ce plictisit sunt, hai sa o sun pe Maricela ca nu ma simt nimic pentru ea", sau "Aceste 5 beri m-au facut sa imi dau seama cat o iubesc dupa 2 ani, ia sa o sun sa-i spun o poezie."
Foarte important, pentru cei inventivi la betie, se sterg si toate mesajele din inbox, outbox, sent, lista cu convorbirile primite, date si ratate.

2(Ze yahoo!)
Se sterge persoana din lista ca sa nu stai ca obsedatul sa te uiti daca e online si sa te gandesti la replici meseriase de a o cuceri. Aici exista pericolul numarul doi sa te contacteze ea sa vada ce mai freci, in stilul caracteristic feminin, ca e mai important sa stie ea ca tu inca mai tii la ea, decat linistea ta interioara. Unii incepatori se baga pe invizibil, lucru ce bineinteles se poate vedea pe cele 1.340.000 de siteuri care se ocupa de aceasta nisa. Un profesionist trebuie sa se pregateasca spiritual si sa stea pe vizible si sa astepte momentul inevitabil cand v-a primi mesajul "Hai iubi, doar nu esti suparat ca m-am combinat papagalul ala, stii ca eu tin la tine. Doar ca n-as face sex cu tine, ca esti naspa, dar la suflet esti beton. Parol." la care ai zici: "Have a nice and short life! DO NOT CONTACT ME AGAIN!". Tonul cu care o zici e totul. Ajuta si daca ai o istorie de comportamente violente, deci poate ar trebui sa va apucati din timp.
EDIT: Se sterge si arhiva de messenger si intrarea din lista de contacts (merci D. uitasem sa mentionez)

3(Ze otherrs!)
Aici intra trecutul pe trotuarul celalalt, cura de slabire daca sunteti colegi si mancati la aceeasi bucatarie(da rezultate excelente), pauza de club sau alte situatii unde vointa e la pamant daca sunteti din acelasi grup. In general, la contact vizual se poate aborda fie fatza caracteristica de indragostit deprimat, fie fatza de mascul feroce/ pizda beton cu nasul in aer. Contactul vizual trebuie LIMITAT la minim, asta este foarte important. De aceea se sta cu spatele la usi de exemplu, nu se zaboveste in locurile cu trafic ridicat.

4 (Ze mention honorable)
Consumul de alcool poate dauna grav acestei cure. 

Cam asta ar fi metoda mea stiintifica. In principiu va recomand sa va indragostiti de tipe care merita si nu de tot felul de persoane care nu va apreciaza, sau cu diverse dezabilitati, dar daca, prin absurd, ajungeti in situatia ingrata mai sus mentionata, folositi cu incredere metodele prezentate.

EDIT: Milogul ma atentioneaza subtil ca mai exista o utilizare la metoda mea dezvoltata stiintific si anume evitarea ejacularii precoce pe telefon intr-o relatie care abia incepe. Cu mentiunea ca, daca nu te contacteaza ea, ai facut un gest pripit si n-o sa o mai vezi niciodata, stergeti lacrimile si du-te la disco. Deci, daca ai mancarimi sa o suni a zecea oara in dimineata asta, te uiti la graficul de mai jos si te duci la pasul 1. Comprendes mendes?

17 comentarii:

  1. :)) I'm a woman in a man's world.

    Bine, de fapt se aplica si la noi in mare cam tot ce-ai zis si tu. Merge mai ales indeosebi asta cu "sa ne indragostim de tipi care merita", numa' problema ii: poti comanda asa ceva ? :D Esti tu in stare sa-i zici inimii tale fraiere: NU NU NU, BAD GIRL / BAD BOY, RED ALERT ? Folosindu-ti capul da, evident ca exista sansa asta, dar tocmai ca multi nu-l iau in considerare. Si atunci suferinta si apoi din suferinta vine schimbarea aia de atitudine ( pe care o detest efectiv ): "ia hai sa-mi bat joc de urmatorul / urmatoarea, pentru ca asa mi-a facut-o si cel / cea de dinainte si acum e randul meu sa ma razbun etc". Si poate ca cineva reuseste sa-i innebuneasca ( din dragoste, desigur ) atat de tare incat sa-l / sa o readuca cu picioarele pe pamant,la ratiunea "plangi ? treci peste ! si nu inseamna ca daca te-ai ranit o data, nu o sa se mai intample asta, doar pentru esti tu destept si-ti inchizi sufletul".

    RăspundețiȘtergere
  2. @ miscellaneous11 & Wizz
    Nu stiu pe ce site-uri sau bloguri tenebroase umbla Doxatu de nu va raspunde ca pentru mine e prea complex subiectul. Nu cumva spune in postul de mai sus ardeti holdele, parjoliti campurile, otraviti fantanile? Take no prisoners!Asta faceam si eu pe la 18-20 de ani dar nu prea erau telefoane mobile si nici agende electronice sau conturi de email, yahoo etc...asa ca ma razbunam si eu pe ce puteam, rupeam foto, aruncam haine si orice proba materiala, ardeam scrisori, felicitari si la final redecoram plingand ca nu mai am nimic prin casa.
    Dupa ce terminam etapa asta, calculam pierderile din teritoriu adica alte haine uitate la ea, carti, cd-uri etc ca doar erau contaminate, nu le mai puteam folosi si imi luam viata de la capat. No really...de la capat adica aproape in curu` gol, fara perspective si cu un gol in stomac, cateodata de foame alteori...

    RăspundețiȘtergere
  3. @Milogul: Off-topic ... imi da eroare cand dau click peste "pentru a contribui la acest blog, vizitati" ... "Nu putem găsi invitaţia pe care aţi cerut-o". :-" Acum nu ca as cersi o contributie aici, dar sa nu zici dup-aia ca-s neserioasa, va spun voua ca accept si apoi nimic. :)

    RăspundețiȘtergere
  4. @Doxatu':
    Asta e tare:
    "In principiu va recomand sa va indragostiti de tipe care merita si nu de tot felul de persoane care nu va apreciaza..." =))

    A, si a nu se uita, aviz amatorilor, sa stergi arhiva de messenger =))

    RăspundețiȘtergere
  5. @miscellaneous11
    Nu stiu cum se face dar eu n-am putut niciodata sa ma razbun pe altcineva, am preferat sa bocesc singur cu fata in perna si lamele pe noptiera. Conceptul in sine mi se pare ca si cum la razboi ai lua un nevinovat si i-ai zbura creierii pentru ca unii au tras in tine.

    RăspundețiȘtergere
  6. @Milogul
    Inca o data sunt oripilat sa descopar ca in interiorul tau exista o inima, si nu de la pranz.
    Al doilea lucru evident e ca esti un bosorog care traia pe vremea cand nu existau mobile. Tataie!!! Iti plang nepotii acasa, ce drak cauti pe bloguri despre dragoste :D

    RăspundețiȘtergere
  7. @Wizzard of DozE
    De ce nu, eu am dat un simplu sfat :D

    RăspundețiȘtergere
  8. @Wizzard of DozE
    @Dannyxs
    ...care a fost apreciat si inclus in articol. O omisiune copilareasca din partea mea.

    RăspundețiȘtergere
  9. @Doxatu
    Inima am inca, ficatul e pe terminate din cauza Esec-urilor si a indiferentei.:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Ahm... eu refuz cei 4 pasi. Fuga de problema nu o rezolva :)
    Cat despre placinta cu sfaturi, din pacate, functioneaza pentru foarte multe fete. Eu chiar nu pot sa pricep de ce.

    RăspundețiȘtergere
  11. @Colorbliss
    Aceeasi intrebare o am si eu dar Dr. Love de serviciu(aka Doxatu, autorul articolului) are o cadere de retea. Sssst sa nu spui la nimeni dar cred ca doarme ca el e batrin si are pleoapele grele de cate a vazut.:D Sigur o sa iti raspunda maine, ca de nu il bagam la camera de tortura.:D
    Fuga de problema nu o rezolva...dar te tine la distanta.:D

    RăspundețiȘtergere
  12. @Colorbliss
    Si care e metoda ta? Daca prietenul tau fuge cu o balerina si tu esti inca moarta dupa el ai puterea sa renunti pur si simplu?

    RăspundețiȘtergere
  13. Las orgoliul la o parte si accept ideea ca nu eu sunt persoana care il face fericit. Oricum nu as vrea sa ramana langa mine daca nu e si el ,,mort dupa mine". Si de ce sa il ignor? Da, ar fi ciudat si dureros o vreme sa il vad, insa merg pe ideea ca pentru o anumita perioada de timp a facut parte din viata mea si a contribuit la formarea mea. De ce l-as ignora? Doar pentru ca alege sa fie cu altcineva? Mi s-a intamplat, deci nu e doar teoretic. Nu era balerina, era doar o alta fata :P Nici nu il iubeam, insa mi-era drag si imi placea tare mult de el. Am renuntat pur si simplu pentru ca nu as suporta sa stau in calea fericirii cuiva.
    Omul e fericit acum cu balerina lui, de vreo 3 ani :)

    RăspundețiȘtergere
  14. @Colorbliss
    Se pare ca esti o fiinta mult mai rationala decat mine, deci probabil acest articol nu te ajuta cu nimic :D In cazul meu argumentele tale ar fi intrat pe o ureche si ar fi iesit pe alta fiind deja in modul de inconstineta majora. Stiam ca logic n-are nici un sens premiza acestui articol, dar logica si viata sunt doua lucruri diferite.

    RăspundețiȘtergere
  15. @Doxatul Dex
    Am momentele mele de luciditate ;))
    Nu as zice ca nu ma ajuta cu nimic. Cei 4 pasi ar fi trebuit sa ii aplic de mult in cazul unor paraziti peste care dau destul de des in viata cotidiana :)

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !