Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 9 martie 2011

Element antisocial


     Nu mi-au placut niciodata sarbatorile, nici 1 martie nici 8 nici craciunul nici de pasti, nici una, de nici un fel, chefurile organizate le urasc, nu imi place de ziua mea si nici de ziua altcuiva cunoscut sau necunoscut.
     Nu imi place sa urez cuiva de bine,  imi place in schimb sa ajut atunci cand e nevoie, daca imi cere cineva haina ii dau si camasa si imi smulg si o unghie daca e nevoie, dupa ce in prealabil intreb daca nu cumva are nevoie de un deget intreg, asa ca sa stim o socoteala. 
     Apreciez faptele bune, facute neconditionat, fara nici o ocazie, urasc tiparele de orice fel ar fi ele, ma simt penibil atunci cand e nevoie sa spun ceva cu vreo ocazie. Poate suna stupid, dar si pentru mama, de ziua ei, prefer sa-i dau o floare, sa ii pup mina, sa o strang in brate si sa nu spun nimic. Ma emotionez repede cand fac ceea ce simt, am o fata de vitel cu ochii umezi ce se hobeaza la o poarta noua cu senzor de prezenta pe inchidere/deschidere. Nu inteleg de ce exista cineva care simuleaza surprinderea atunci cand altcineva aduce un cadou, de sarbatori, de ziua lui sau de orice alta zi in care se asteapta sa primeasca totusi cadou, o urare, o vorba buna, sau orice.
     Imi place sa zic la multi ani cu o zi inainte sau dupa, sau dupa 3 zile si 5 beri baute impreuna, asa ca doamnelor, domnisoarele sper sa doarma la ora asta cu gindul la iubitul calare pe un cal alb, va doresc exact ce va doriti, o primavara frumoasa, cu cal alb sau fara, nu conteaza.

20 de comentarii:

  1. Multumesc mult, Milogule! Eu am acceptat si primavara si iubitul si calul alb si pe "nu conteza".Si eu iti doresc exact ce-ti doresti ,fiindca azi e Ziua Barbatilor! (azi se beau 44 de pahare).:D

    RăspundețiȘtergere
  2. La fel sunt si eu, numai ca din cand in cand imi dau seama ca fara sarbatorile astea multa lume n-ar primi nimic, deci uneori le tratez ca pe un simplu reminder.

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa stii ca sunt intr-adevar unele aspecte stupide la chefurile organizate, mai ales faptul ca trebuie sa te simti bine, ca doar e chef. Si toata lumea se simte bine si chefuieste, ca doar e chef. Conceptul de ,,chef" i se aplica inainte de a vedea daca e chiar un chef. Of, ce de chefuri am folosit.
    Am ajuns sa simulam surprinderea cand primim un cadou deoarece ne-am obisnuit ca ni se cuvine totul. Candva, probabil chiar era o surpriza sa primesti ceva, acum e un fel de regula.
    Eu vreau cal negru!! E mai misto! :)

    RăspundețiȘtergere
  4. La multi ani si tie, Dex! Unii chiar nu ar primi nimic daca nu ar fi sarbatorile Am vazut ieri femei varstnice bucurandu-se de zambila degerata, oferita de vreun partid!
    Eu am fost chiar nesimtita ieri! Le-am trimis pe elevele mele d-a a VIII-a in fata Prefecturii, care e peste drum de liceu, ca sa le dea aia cate o lalea! Si le-au dat! Cam in sila ce-i drept!

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce vorbiti voi acolo? Cum sa nu simulezi surpriza? Se chinuie omul sa iti ia o porcarie inutilizabila si tu ce sa faci? Sa zici: "Merci! Ce-i asta? Un feon? Da sa-l pun in sertar. Ma duc sa beau o bere! Hai pa!". Obligatia apartine ambelor parti, tu te chinui sa iei flori, ea se chinuie sa isi cracaneze picioarele, cum zicea un vechi banc.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eheeheei, dragii mei, sunt daruri, surprize, imbratisari la care nu te astepti,dar care te fac sa fii imponderala,fericita,nebuna, de pe alta lume!

    RăspundețiȘtergere
  7. @La Fee
    Nu vad care e nesimtirea, asta e o tampenie romaneasca. Se dau flori? Se dau! La cine? La oricine! Care e marea rusine sa te duci sa le iei? Ce daca esti in grup de 30?

    RăspundețiȘtergere
  8. Dex, problema nu e ca simulam surpriza, problema e ca suntem nevoiti sa o facem (tocmai pentru ca nu ne mai suprinde gestul) :P

    RăspundețiȘtergere
  9. Bine, recunosc si ca eu am fost lasa si nu le-am insotit pe fete! Am urmarit scena din clasa care este chiar la parter!
    Si am un curtezan!!!! Portarul si-a luat inima-n dinti si i-a intrebat pe copii daca sunt maritata sau nu! ASA compliment pentru o zana, mai rar!!!

    RăspundețiȘtergere
  10. @La Fee
    Prea sari la concluzii, poate vrea sa te ucida si trebuie sa stie daca va observa cineva lipsa! Te-ai uitat la prea multe filme de dragoste se pare!

    RăspundețiȘtergere
  11. @Colorbliss
    Pentru a fi cu adevarat surprinsa cand primesti o floare de 8 martie trebuie ori sa ai o lobotomie, minim, la activ ori sa fi maritata cu un barbat adevarat (de ex. tata :P).

    RăspundețiȘtergere
  12. Eh, uite ca am fost surprinsa! Tocmai pentru ca prietenul meu cam detesta ziua asta si in general nu stie ce data e, in nici o zi :)) Iar eu nu aveam pretentia sau asteptarea sa primesc vreo floare, caci nu prea acord atentie zilelor de genu'. In general, imi face cadouri in zile obisnuite, mi-a facut deja la inceputul lunii martie si ieri nu ma asteptam :P
    Nu am nici lobotomie, nici nu sunt maritata :))
    Asta legat de 8 martie, dar mai sunt si cazurile zilelor de nastere sau alte zile la fel de ,,speciale", cand avem pretentii nobile.

    RăspundețiȘtergere
  13. Dex,iti sunt recunoscatoare! Chiar nu m-am gandit la asta! Acum ca zici, parca ar avea o mina cam ciudata!

    RăspundețiȘtergere
  14. @Colorbliss
    Merci! Mama e foarte mandra de mine!

    RăspundețiȘtergere
  15. @La Fee
    Cu placere. Sigur e asa cum iti zic, am vazut eu intr-un film! Daca incearca sa vorbeasca cu tine loveste-l cu ceva, dai cu spray in ochi, orice...

    RăspundețiȘtergere
  16. OK! Sefu dexalashu! Posetele mele sunt mereu pline cu nimicuri! Cum va casca gura, cum ii voi trage o geanta-n cap!

    RăspundețiȘtergere
  17. @La Fee
    Nu uita sa strigi inainte: "Ajutooor! Politia!" ca sa nu faci puscarie dupa ce ii imprastii bietului om creierii pe asfalt!

    RăspundețiȘtergere
  18. In cazul acesta sunt victima certa! Pana ma hotarasc daca stig in Fa diez sau in Si bemol,pana strig una din variantele alese,pana analizez daca a fost fals sau nu, ma ucide ala!:D

    RăspundețiȘtergere
  19. @La Fee
    Sa-i dai cu poseta in cap sa-l omori e una, dar sa-l torturezi muzical eu nu accept! Undeva trebuie trasa linia!

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !