Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

miercuri, 11 mai 2011

Ce mai e pe televizor?

Acest articol se voia sa fie moralizator, morala fiind: "Taiati-va abonamentul la TV ca altfel va tampiti!". Am inceput cu asta pentru ca am vaga impresie ca discursul o sa denatureze.

M-am oripilat azi vazand pe Youtube un filmulet de la Sport.ro cu un meci de K1 intre Fachiru si Perversu de la Targu Ocna! No realy! Asta e sportul vere! Fachiru este un cocalar batut in cap care, atunci cand nu isi admira balele care ii curg pe tricou, probabil formand de cele mai multe ori chipul lui Kant, trage lapte pe nas si il scoate pe ochi la TV! Perversul de la Targul Ocna este un tiganus care la inceput a fost simpatic dar care intre timp a expirat complet, pardon, a ajuns vedeta la televizor. Comentatorii se dadeau drept baieti de baieti si vorbeau numai in smenuri si fente si parfumuri si alte cuvinte pentru stupizi de sub 15 ani la minte.

Cum mormaiam eu in barba in autobuz: "Televizorul asta te prosteste, trebuie sa avertizez soldatii! Ocupam podurile, dinamitam releele si ne mutam la tara unde tragem apa curenta si canalizare!" vad si prima pagina de la revista Click! Era o pitipoanca in costumul Evei, daca Eva ar fi fost curva de 2 lei, iar titlul era ceva gen: "Vreau sa fac sex cu Pepe!". Fara gluma, asta e stirea de pe prima pagina! No shit! Va mai dau eu o stire: "Dex vrea sa faca sex singur si sa se divizeze ca amibele!". Sau inca una: "Dex a f*tut din greseala un unicorn!". Sau una mai moralizatoare: "Daca citesti acest ziar ai sanse de 99.9% sa fi un analfabet cretin fara un ban in buzunar! Nu, nu faci smenuri, nu vei castiga la loto, nu stii nici politica nici fotbal, esti un handicapat si ar trebui sa-i multumesti lui Dumnezeu ca nu te-a facut atat de prost incat sa uiti sa respiri." Iar eu d-aia am boala pe Dumnezeu.

Si apoi, revenind la titlu, ce mama dracului e Pepe asta? Un penis umblator? Sau zburator? Vine si el acasa de la carciuma pe unde canta sau de la emisiunea TV, rupt de oboseala, mirosind a transpiratie si tigari si, in loc sa vrea  o baie calda si o ciorba, zice: "Ce-ar fi daca as f*te inca o taranca cu pretentii de fotomodel?!" Sau isi ia capodul de matase, se aseaza in fotoliul de piele din biblioteca, isi aprinde pipa, si zice: "Ia sa iau eu Libertatea si Click la studiat sa vad ce mai e de f*tut!". E posibil! Nu-i asa!? Adica nu asta invatam la televizor, ca toti lautarii sunt super dotati si permanent in erectie!? Auziti? Ce ma intereseaza pe mine cu cine face sex Pepe, sau cine vrea sa faca sex cu el? Nu mi-a demonstrat ca am ce sa invat de la el la capitolul asta, asa ca de ce sa-mi bat capul. Poate ca omul are o problema cu erectia si nu iese nimic. La ce sa dau banii pe popcorn sa vad meciul "Pepe" contra "Inca o alta curva de la tara" cand nici unul nici altul nu sunt, macar, vedete porno? Pe bune,
WHO THE FUCK GIVES A SHIT?????

68 de comentarii:

  1. @Dex
    M-am amuzat si m-am simtit razbunata citind articolul tau.E incredibil cat de tare au scazut standardele televiziunilor noastre care promoveaza niste monumente de imbecilitate.
    Omenirea a visat mereu la transmiterea mesajelor vizuale la distanta. (Sa ne amintim desenele din desertul Nazca). Aceste mesaje aveau continuturi importante pentru emitatori si receptori deopotriva. Acuma, vorba ta, ce ne intereseaza pe noi viata lui Pepe, a sotilor Columbeanu sau Borcea. Ba chiar e o agresiune sa ma tezesc cu Pepe in casa de cate ori deschid televizorul.

    RăspundețiȘtergere
  2. Zilele trecute am vazut o fata de la tara incercand sa para emancipata.E vorba de Cristina Spatar, la emisiunea "Cireasa de pe tort".Vorbea greu romaneste ca statuse doua zile in Italia si uitase limba romana in intimitatile ei.

    Fata descoperise crevetii pe care i-a numit ostentativ de la inceput la sfarsit "gamberi".Si le-a servit invitatilor la felurile 1,2,3 numai gamberi. Ma mir ca nu le-a dat si inghetata de creveti.
    Invitatii erau incitati sa faca unele comentarii sau reprosuri.Ei bine unul i-a imputat ca nu a primit capere langa somon! Asta e! Tara moare de foame si unii nu pot inghiti somonul fara capere!

    RăspundețiȘtergere
  3. Cum ziceam, nu te mai uita la TV ca se ia! Eu voi mai incerca peste 10 ani sa vad daca s-a schimbat ceva.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ay, Dex, peste 10 ani am sa uit de ce am deschis televizorul.
    Azi am vazut cu a Xi-a ecranizarea la "Ultima noapte de dragoste...". Cand eram mai mica parca imi placuse. Azi nu mi-a mai placut...e departe de tot de roman si de spiritul camilpetrescian. Nici nu puteam fi serioasa gandindu-ma la sepcile pe care vi le-au pus pe cap Mitza si Soseta(pe care le purtau si personajele din film) si la Sergiu Nicolaescu, omniprezent ca intotdeauna(june-prim, maior, avocat...)

    RăspundețiȘtergere
  5. Uite vezi? De aia îmi place mie să comentez rar :D
    On toppic. Rodica Ojog Braşoveanu şi-a cumpărat primul televizor abia în 1991 că vroia să vadă anumite evenimente politice ce erau în plină desfăşurare la acea vreme.Faptul că nu a avut televizor nu a împiedicat-o să ajungă, pe drept cuvând denumită, doamna romanului poliţist român.
    Dar acuma să fim serioşi, Sergiu Nicolaescu a făcut multe filme, multe bune, fiindcă a putut şi a avut cu ce. Să-l luăm în derâdere acuma mi se pare oarecum aiurea mai ales că este un fapt: el chiar va rămâne în istoria cinematografiei româneşti pe loc de top, am putea spune că numele lui e chiar un brand. Iar multe din filmele lui au fost mişcări de cotitură în cinematografie.

    RăspundețiȘtergere
  6. Sa stti ca sunt la cafeneaua lui Standdown. E ziua lui!

    RăspundețiȘtergere
  7. Ai citit "Al cincilea AS"? Si "Omul de la capatul firului"?

    RăspundețiȘtergere
  8. Zefira, asta e poza cu tine? Esti chiar tu?
    "Frumoasa cum eu nici nu pot/ O mai frumoasa sa socot/ cu mintea mea!"

    RăspundețiȘtergere
  9. Am citit cam tot(cred) până şi seria ei de nuvele Grasă şi proastă.
    Dar dincolo de romanele poliţiste cel mai mult m-au impresionat cele istorice scrise în curat limbaj arhaic. Doamne sfinte! La Logofătul de taină stăteam cu dicţionarul lângă mine. :D
    Da nu-s frumoasă, zău(pffff, zisei zău :D )

    RăspundețiȘtergere
  10. Dragalasa, nu flatez gratuit pe nimeni!
    Mie mi-au placut cele mentionate mai sus.Dar am la mama acasa aproape tot. Nu am nuvelele, dar am "Logofatul...".Nu eu,mama.La mine in casa e plin de carte scolareasca.
    Tu stii ce mult mi-a placut mie Ioan Dan. Cele mai frumoase romane capa si spada de pe la noi le-a scris el.

    RăspundețiȘtergere
  11. @zefira
    Ma bucur ca mi-ai urmat exemplul si ti-ai pus poza la profil. Trebuie sa le dam si cititorilor nostrii o sansa de a trece pe trotuarul celalalt ;)

    RăspundețiȘtergere
  12. Dex si Zefira
    Ce mai faceti?

    RăspundețiȘtergere
  13. Păi Dex io vroiam să văd dacă îmi şade bine la tine pe fundal negru.
    Haaa La Fee, deci îţi plăcea Ioan Dan. :)))) Eram îndrăgostită de Chirilă 10 cuţite şi râdeam cu lacrimi la poveştile lui boier Costache despre al lui faimos Zambilică.
    Mai ştii povestea aia în care Costache spunea că-l urmăreau cârdurile de ţânţari care se ţineau scai după el şi Zambilică şi ca a reuşit să se ascundă într-un han ce avea uşa de la intrare groasă din lemn masiv? Şi că ţânţarii au năvălit şi şi-au înfipt trompele în lemnul uşii şi aşa el le-a putut prinde răsucindu-le şi omorând ţânţarii care ţipau ca din gură de şarpe din cauza durerii?
    Pfoai, şi acuma râd, numa' fiindcă-mi amintesc!

    RăspundețiȘtergere
  14. Milogule, frumosule, chiparosule, da' si mie o poza pe blog! Sa traiesti, sa infloresti,de deochi se te pazesti!
    Vrei sa iti cant? Stiu doar Multi ani traiasca si In padurea cu alune.

    RăspundețiȘtergere
  15. La Fee
    P. S.
    Şi Milogul se scrie tot cu un i :D
    Hai că am fost răutăcioasă, dar ai urcat-o la fileu, zău aşa! :P

    RăspundețiȘtergere
  16. SUNT FREE! O sa scriu pana dimineata 1000 de comenturi, daca nu ma ia somnul in 10 minute!

    RăspundețiȘtergere
  17. DAaaaa de o mie de ani nu am mai gait pe cinva sa fi citit!!!!!
    Cand am implinit 9 ani, tata, care a dorit sa fiu baiat, mi-a daruit doua carti: Fiul lui D'Atagnan de Paul Feval si Cavalerii. Apo am luat ci celelalte carti. Sunt 4 de toate. Ioan Dan a plecat in SUA prin anii 80 si nu a mai fost publicat.

    RăspundețiȘtergere
  18. Scriu ca dracul! Voi stiti ce eforturi fac eu sa va scriu? daca ati vedea ce tastatura am...

    RăspundețiȘtergere
  19. Zefira, tu stii ce amintiri mi-ai starnit! Ma faci sa plang! Bai ! Noi citeam. Dracii din zilele noastre pierd vremea pe la emisiunile cu Pepe si nu mai citsc nimic.

    RăspundețiȘtergere
  20. Daca nu ma iubiti macar sa ma urati! Dar nu ma insultati prin tacere!

    RăspundețiȘtergere
  21. Hai La Fee, nu plânge. Fii pe fază! Am scris o poezie, oarecum gotică, oarecum macabră, oarecum...
    Mi-a plăcut al naibii de mult să o scriu. Bibilesc la ea de fro' săptămână aşa!

    RăspundețiȘtergere
  22. Hai ca am citit-o! Dar eu nu pot sa fac comentarii la tine pe blog, fiindca nu'sh ce nu stiu face. Tot ce stiu m-a invatat cineva, nah!
    Dintre toate, la aceasta poezie ai conservat foarte bine ritmul si masura versurilor. Dar nu cred ca chiar vrei sa spun eu ceva stii ca sunt la fi.

    RăspundețiȘtergere
  23. Ai vazut ca te-am decorat cu Meritul Pionieresc?

    RăspundețiȘtergere
  24. Oricine poate lăsa coment pe blogvista. Nu sunt setări preferenţiale. Trebuie să treci numele şi o adresă de mail. Asta e tot. Primul coment aşteaptă moderare, pe urmă e liber. Asta e tot.
    Ca să scrii un coment la un post e destul să dai click ăn colţul din dreapta sus, pe pata aceea maro pe care e scris " x coments"

    RăspundețiȘtergere
  25. C'est difficile! Mai incerc o data!

    RăspundețiȘtergere
  26. Sa mai spuna cineva ceva de rau de mine!Sunt buna! Am ajuns si la Mitza pe blog!

    RăspundețiȘtergere
  27. Şşşşşt La Fee! Că or să te închidă Dexul şi Milogul fiindcă ai trecut graniţa în partea de vest :D

    RăspundețiȘtergere
  28. Feval ruleaza. Macar atat stiu si eu. Restul comentariilor sunt prea culte pentru mine. Tocilarelor!

    RăspundețiȘtergere
  29. Mitzo, daca ne-o furi pe La Fee, denumita in cercuri restranse si "postac in serie" sau "SEO'ul uman" nu stiu ce-ti fac!!!

    RăspundețiȘtergere
  30. V-am facut tuturor cate o vizita de curtoazie, dar nu plec de la Milogul si de la Dex,decat daca ma dau ei afara.Si daca ma dau afara, asta e! Am sa plang 100 de zile!

    RăspundețiȘtergere
  31. Mi-a picat cuvantul Comet la parola! Asa ca m-am intalnit si cu renii la televizor la Dex.

    RăspundețiȘtergere
  32. DEEEEX, Am citit de Feval "Cavalerii tezaurului".

    RăspundețiȘtergere
  33. Sunt postac fiindca eu va scriu ca pe mees, fiindca pe mess nu am cu cine sa scriu! Recunosc!

    RăspundețiȘtergere
  34. La care Feval vă referiţi? Că mie mi-a plăcut fiul şi Bandiţii Londrei

    RăspundețiȘtergere
  35. Ce-mi faci Dexule? Ia, că-s curioasă?

    RăspundețiȘtergere
  36. Dex, SEO e o injuratura?

    RăspundețiȘtergere
  37. Dex, nu ma las rapita! Dar deloc!

    RăspundețiȘtergere
  38. Paul Feval, ala cu Misterele Londrei si Fiul lui D'Artagnan, daca or fi mai multi imi pare rau mie nu mi-a zis nimeni.

    RăspundețiȘtergere
  39. Nici eu nu imi aminteam sa fie si fiul, dar o sa caut sa ma informez.

    RăspundețiȘtergere
  40. Eu sunt cu capa si spada, ca atat m-a dus capul, Feval si Zevaco, Dumas nu mi-a placut.

    RăspundețiȘtergere
  41. Păi că nu doar Dumas avea fiu, hai că faceţi mişto de mine :D
    Ahaaaa, deci ţi-a plăcut Zevaco?
    Spune repede Dexule care din cele două personaje ţi-a plăcut mai mult, Louise sau Fausta?
    Mie Fausta(desigur) dar mi-a plăcut la nebunie şi Espinoza

    RăspundețiȘtergere
  42. Hai, Dex, ce bine ca ti-au placut romanele capa si spada! De la Dumas mi-au placut Pajul ducelui de Savoia si trilogia Colierul reginei, Cavalerul reginei si Contesa de Charny. A, si Regina Margot.

    RăspundețiȘtergere
  43. Eu m-am oprit la Pardaillan si Louise ca venea examenul de a VIII-a.

    RăspundețiȘtergere
  44. Dar am Epopeea dragostei, Fausta invinsa pe la mama.

    RăspundețiȘtergere
  45. Epopeea dragostei, Fausta, Fausta Învinsă, Pardaillan şi Fausta. Asta e ordinea.
    Mă băteam cu mama şi tata pe ele care ajunge să le citească primul. Şi ne disputam întâietatea la câte un joc de remi. Eu aş fi preferat la un poker, dar mama nu vroia, că şi eu şi tata ne prindeam, doar uitându-ne la ea, ce cărţi are în mână.

    RăspundețiȘtergere
  46. DAr a citit cineva Generalul regelui de Daphne du Maurier?

    RăspundețiȘtergere
  47. De Zevaco nu stiu daca e ceva care nu mi-a placut. "Crimele familiei Borgia" e super, "Nostradamus" la fel, seria Pardaillan geniala. Fausta e un personaj de mare clasa, frumoasa, inteligenta si rea, combinatia fatala. Louise e cam de umplutura.

    RăspundețiȘtergere
  48. Ha, toate mamele patesc asa. Eu cand pierdeam ii atrageam atentia lui Fat-Frumos ca nu ne crestem bine fiul si ca nu il invatam ca se poate sa si piarda in viata.

    RăspundețiȘtergere
  49. Ştii ce nu mi-a plăcut foarte tare la Crimele... şi Nostradamus? Traducerea şi adaptarea. Parcă erau făcute din bardă, jur

    RăspundețiȘtergere
  50. Nu stiu ce editii ai citit, dupa revolutie au aparut niste traduceri execrabile, am cateva carti din seria Pardaillan care nu pot fi citite, unele cu niste coperti albastre lucioase. Alea aparute la comunisti sunt foarte misto, n-am citit nici una in original totusi.

    RăspundețiȘtergere
  51. Una peste alta cred ca de la Pardaillan am luat patima bauturi. Ca copil influentabil n-am realizat, ma rog, aveam o oarecare banuiala cand a ramas inchis o luna in pivnita doar pe sunca afumata si vin rosu, dar citind acum cativa ani una dintre carti am ramas surprins: "Alo, asta a baut trei sticle de vin la masa de pranz sau m-am tampit eu!?!"

    RăspundețiȘtergere
  52. Ha, eu le am in franceza!!L'epopee d'amour:"une minute de joie fait plus que dix-sept annees de misere". Mi le-m luat cand m-am facut mare.

    RăspundețiȘtergere
  53. Reproducere dupa Fayard 1908.

    RăspundețiȘtergere
  54. Da, din păcate cele două romane le.am cumpărat imediat după revoluţie, nu am ediţiile vechi, şi bineînţeles că am simţit diferenţa, de asta am dat vina pe traducere.
    Haaaaa, da, da, foarte tare faza cu pivniţa. Sau mai ştii? Când se ducea la han la Huguette şi făcea câte o omletă din fro'16 ouă :))))
    O doamne! Eu dacă mănânc una normală dintr-un ou, deja mă rostogolesc

    RăspundețiȘtergere
  55. Da, unde-i Milogul sa ne spuna si el de editiile lui ceva! Sau a ramas cu Papillon in prapastie?

    RăspundețiȘtergere
  56. Aha, si cu pateul de ratza! Nu e de mirare ca le spala cu 3 sticle de vin! Ma indoiesc insa ca era asa de indemanatic cu sabia dupa masa cum e descris in carte! Si ma mai amuza spadasinul ala care il tot alerga pe Pardaillan ca sa se sinucida, fiind umilit ca a fost dezarmat de cateva ori. :))

    RăspundețiȘtergere
  57. Hai ca m-ati intaratat si ma mananca undeva sa sciu un post si despre Verne si despre Van Vogt si Sven Hassel si Eugene Sue si despre colectia comunista cu "a" pe coperta si despre S.F-urile cu triungiul isoscel si despre cartile de aventuri rusesti, care adio, n-o sa se mai editeze niciodata, si despre Maurice Druon si despre Mark Twain, Edmondo de Amicis, Jack London, Caragiale si iara Jules Verne si m-am calmat.

    RăspundețiȘtergere
  58. Am citit azi o confesiune a doamnei Zoe Dumitrescu Busulenga in care spunea ca va mai trec mult timp pana sa revenim de la manea la muzica lui Bach!
    Operatorii de cablu si societatile de televizine promoveasa toate tonalitatile de subcultura incepand cu muzica si termanand cu existenta de zi cu zi.
    Aceste aspecte tin de postmodernism,spunea Z.D.B. .La ce bun acest postmodernism romanesc!

    RăspundețiȘtergere
  59. Ne-au disparut vreo 50 de comentarii sau am visat eu?

    RăspundețiȘtergere
  60. Au disparut de la mentenanta google.

    RăspundețiȘtergere
  61. Eu am crezut ca am visat ca v-am scris aseara!

    RăspundețiȘtergere
  62. Visul mu a fst chiar lung ca am visat ca i-am scris si lui Standdown si Mitzei! Ma si miram cum de am ajuns pe la ei! Si am visat-o pe Zefira cu poza!

    RăspundețiȘtergere
  63. Aha, adevar graiesti! Probabil de la poza Zefirei a picat google. Poate au disparut-o pe Zefira!!! Mossadul a luat-o sigur! Adunati trupele! Ocupati televiziunea! Cuceriti aeroporturile! Aduceti-mi un capucino si un sadwish cu sunca si salata!!!

    RăspundețiȘtergere
  64. Hihi, Dex, impresia ta initiala a fost justificata. De la tv ai ajuns la reviste de scandal :) Ceea ce nu e total pe aratura, caci in ultima perioada asta a devenit si televiziunea. Eu cand aveam televizor, ma uitam la desene, pe Toonami (ceva varianta Cartoon Network cu super'eroi si alte minuni, nerecomandat copiilor, din perspectiva mea) sau Jetix (Fox Kids sau ce era inainte), la serialul ala cu sirenele din Australia si... la Copiii de la 402. Delicios! Dar acum nu cred ca se mai difuzeaza nimic din toate astea :(
    Deci, bye-bye tv!!!!

    p.s Nu te stresa pentru Pepe. Ii trece si lui vremea. Curand va fi alta mare vedeta urmarita cu disperare de oameni disperati (nu stiu daca dupa sex, sau dupa atentie)

    RăspundețiȘtergere
  65. Ha! Nici nu ştiţi prin câte am trecut!
    Doxatule, Doxatule, am fost răpită de americani. M-au torturat ca să vorbesc, să le dau date despre acest blog şi despre toate blogurile pe unde activez. Dar eu nu şi nu, Batman, Batman.
    Şi într-o clipă de neatenţie am reuşit să evadez. De asta nu a mers Google un timp. Fiindcă eu l-am şuntat, special să nu fiu de găsit.
    :D

    RăspundețiȘtergere
  66. Oh, Zefira, le plang de mila americanilor care te-au rapit!

    RăspundețiȘtergere
  67. @zefira
    Trebuia as zici tot, poate apaream si noi la ziar!!!

    RăspundețiȘtergere
  68. @Milogul
    Ma bucur ca ai salvat pagina aceasta.

    RăspundețiȘtergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !