Nimeni nu face parte din societate , societatea e numai o mica parte din noi.

marți, 31 mai 2011

Despre iubire, si cum sa scapi de ea

Cum zicea Zefira, blogul asta are nevoie de mai multa iubire! Ce moment mai potrivit de a scrie despre asta acum decat acum cand sunt complet lipsit de inspiratie! Cat de lipsit va intrebati? Pai era la alegere cu un articol despre 2 frizeri care vorbeau in autobuz, unul despre romani sau unul despre tzatze (chestiile alea care le au femeile pe piept, sau barbatii mai grasi, sau cu dezechilibre hormonale).

Deci ce alesesem? Aha! Iubirea! Sa ne gandim... hmm... toamna anului 1997, afara ningea, vodka se terminase, ce mai era de facut decat iubire!? A doua zi mi-a venit prietena si m-am delectat ascultand o teorie trasnita care zicea ca eu ar trebui sa fac mult mai multe pentru ea, ca sa-i merit afectiunea, ca femeile urate si leftere nu cresc pe marginea drumului.

Acum ca am epuizat vasta mea experienta legata de subiect, sa o luam metodic:

Cum recunosti iubirea?
Asta e simplu! E vorba de privirea aia pierduta care te fixeaza, sau o fixeaza si expresia tampla a respectivului posesor de privire, sambatul pe juma de fatza si admiratia libidinoasa reflectata in ochi. Am avut o prietena care asa se uita la toata lumea, inclusiv la televizor. Ulterior am determinat ca ea probabil proceseaza mai lent informatiile, deci metoda nu functioneaza la toata lumea. In cazul in care prima metoda nu functioneaza, mai sunt si altele: daca te inseala dar se intoarce la tine e iubire, daca vrea sa te schimbe permanent e iubire, daca face crize permanente din cauza ta este iar iubire.

Ce faci cu iubirea?
Iubirea am auzit ca se consuma, ca te innalta. E ceva minunat! Plutesti pe aripi de fluturi, te balacesti in curcubee, bei ambrozie si visezi insule tropicale, non stop. Insulele tropicale fara malarie si restul de neajunsuri. Fara rechini, canibali, etc. D-alea idilice. Ce mai, te contopesti cu persoana iubita si nu-ti trebuie altceva decat ochii ei minunati. Si buzele, si sanii, si tot asa. Pana la degetele de la picioare, acolo se cam opreste treaba.

Cum scapi de iubire?
Unii mai norocosi, asa cum sunt eu, scapa de iubire datorita personalitatii. Si nu numai de iubire! Este si anticonceptionalul perfect! Altii probabil pot avea dificultati. O metoda buna este sa te uiti la ea/el. Nu cu privirea aia de la primul punct, cu privirea de om normal. Adica om care vede! Te uiti atent, foarte atent! Te poti focaliza pe punctele cheie: riduri, alunite, semne particulare, chelie, cicatrice, parti disproportionate sau strambe, dinti. Daca vrei poti sa-l(sa-o) mirosi un pic, eventual dimineata, sau dupa o plimbare pe munte la 41 de grade. Daca nu ti se pare nimic anormal, te poti gandi la fostii prieteni, la cum arata acum si la ce ti-a placut la ei, si mai ales la ce nu iti place absolut deloc la ei si pentru ce ii urasti pe porci!!! Daca nu da rezultate, nu dispera, focalizeaza-te pe caria aia vizibila pe dintele din fata zi de zi si in 15 zile esti gata! Garanteaza Dex!

26 de comentarii:

  1. Pentru Dex, dedicaţie specială

    http://www.youtube.com/watch?v=NNC0kIzM1Fo

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce mama dracului astia sunt in stare sa cenzureze si bip-urile!!! Au stricat cantecul!

    "I could go back to school instead
    And try to get my diploma
    I'd much rather bang your head in a wall
    Until you fall into a coma
    Cuz I can't get you outta my head
    I'd cut my head off but then I would be dead
    And I ain't the only motherfucker thats dying
    So lets just die together"

    RăspundețiȘtergere
  3. Asadar pluteste dragostea in aer! Aualeu! Ieri, la scoala, un colg mai tanar a confiscat un pistol de jucarie.(Cei mai mari uda fetele!)Si vazandu-ma, l-a indreptat spre mine asa intempestiv, ca am ridicat mainile si am strigat "Lumineaza-ti fata!" ca nu mi-am amintit nimic altceva militaresc. M-a luat in brate. A ras toata cancelaria. Azi ce sa fac? Sa ii arat o cicatrice sau o carie sa il descurajez?


    E 1 Iunie! La multi ani, copii!
    Sunt invitata la o lansare de carte. Doi baieti de cls. a IX-a lanseaza un volum cu titlul "Viata cu mainile in buzunare".

    RăspundețiȘtergere
  4. Acestui coleg i-am facut o farsa mai demult. Era la prima lui comisie de bac. Inspectorul l-a pus sa se intalneasca cu mine intr-un anumit loc, dimineata devreme, sa ne ia de acolo msina inspectoratului ca sa ne duca intr-un alt oras.
    Cand am ajuns, el era deja acolo.Nu-l mai vazusem niciodata.L-am intrebat;"Pentru comisie?". Si el mi-a raspuns fericit, cu-n zambet larg:"Da, ce bine ca esti tu! Trebuia sa fiu cu una de gradul I. O celulitoasa.
    A venit masina si am plecat. Am ras tot drumul de "aia" cu care trebuia sa mearga.E un moldovean mucalit. Mori de ras cu el. Cand am ajuns la Colegiul din orasul X, ne-a intampinat directorul care m-a salutat intai pe mine:"Buna ziua, d-na La Fee si mi-a pupat mana.Imginati-va expresia colegului meu cand mi-a auzit numele .
    A crescut. Acum are doctoratul! Imi amintesc ca dupa intamplarea aceea m-a vizitat de vreo doua ori acasa, pe neasteptate, cu trandafiri galbeni(cred ca ii parea rau de fiecare sunet din cuvantul celulitoasa). Sunt cu 10 ani mai mare decat el!

    RăspundețiȘtergere
  5. @Dex
    In 1997, toamna,cand ningea,eram asa de indragostita,incat mi se parea ca pe frunte imi crescuse prova unui crucisattor pe care scria mare:
    "Radeti de La Fee, e indragostita! Apoi ucideti-o cu pietre!

    RăspundețiȘtergere
  6. La Fee, pistolul cu apă s-a inventat în era tricourilor ude. Purtai tricou?

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu.copii, eram infaurata ca un cocon!
    La multi ani, copii!
    Va dedic cantcelul meu preferat.

    http://www.youtube.com/watch?v=yuUZrFwxDII

    RăspundețiȘtergere
  8. Volevo un gatto nero, nero, nero,
    siccome sei un bugiardo
    con te non gioco più.
    Un elefante indiano
    con tutto il baldacchino:
    l'avevo nel giardino
    e l'avrei dato e te.
    Ma i patti erano chiari:
    un elefante a te
    e tu dovevi dare
    un gatto nero a me.
    Volevo un gatto nero, nero, nero,
    mi hai dato un gatto bianco
    ed io non ci sto più.
    Volevo un gatto nero, nero, nero,
    siccome sei un bugiardo
    con te non gioco più.
    I patti erano chiari:
    l'intero zoo per te
    e tu dovevi dare
    un gatto nero a me.
    Volevo un gatto nero, nero, nero,
    invece è un gatto bianco
    quello che hai dato a me.
    Volevo un gatto nero,
    ma insomma nero o bianco
    il gatto me lo tengo
    e non do niente a te.

    RăspundețiȘtergere
  9. Iuuuhuuu! Unde sunteti? Unde sunteti? Unde sunteti?

    RăspundețiȘtergere
  10. @Dex
    Ma gandesc a iti dau un premiu pentru acest articol. Asa de mult mi-a placut! Cum as putea sa fac acest lucru?Vrei sa ma ajuti sa dau premii?
    Marturisesc ca am reltii la edituri. Vreti sa va sustin sa publicati tot ce ati scris intr-un volum?
    Ma ocup eu de costuri!(Unii imi sunt datori vanduti).

    RăspundețiȘtergere
  11. Publicam, publicam! Dar nu stiu cine ne face reclama! Sau scoatem in 10 exemplare pentru cei care le-au citit deja?

    RăspundețiȘtergere
  12. Nu trebuie reclama.Anunt libraria si toate promotiile mele.Vinzi vreo 100.

    RăspundețiȘtergere
  13. Super. Vreau si eu si milogul cate o bucata!

    RăspundețiȘtergere
  14. Mai Dex, e o diferenta intre a iubi si a fi indragostit. Privirea tampa si toate sentimentele (nici vorba, mai degraba senzatiile) idilice mi se par ca tin de ,,starea de indragosteala". Apoi incepi sa vezi defectele, fie ca vrei fie ca nu. Si exista doua variante: fie pleci, fie ramai. Daca ramai, e posibil ca iubesti (bine e posibil si sa ai carente afective, sa iti fie teama de singuratate etc) :)

    Si apoi, nu e frumos sa vorbesti asa despre fostele tale iubiri :P
    Dar trebuie sa iti recunoastem meritele, ai raspandit iubire pe blog. Idilic!

    RăspundețiȘtergere
  15. @Colorbliss
    Vrei sa spui ca Dex e Cupidon? Am sa-i confisc tolba!

    RăspundețiȘtergere
  16. La Fee, poti sa i-o confisti, caci in momentele lui agitate, il suspectez ca arunca sagetile la intamplare si nici macar nu le adauga ingredientul magic!

    RăspundețiȘtergere
  17. Din aceatsa cauza, toata saptamana am fost aeriana! Am plutit.

    RăspundețiȘtergere
  18. Vad ca e timpul pentru un averitsment!
    ATENTIE! Aici pe blog nu va transformam visele in realitate, Doxatul, Milogul, si ceilalti scriitori, nu au puteri supranaturale (decit daca umorul se poate considera supranatural), ei nu iti pot aduce fericirea, dragostea, sau moartea subita, in ciuda lucrurilor pe care le cititi in articole. Orice garantie, de orice fel, implicita sau nu, este nula. A nu se folosi acest blog pentru a lansa rachete in spatiu, pentru a atinge punctul G, sau pentru utilaje de minerit. Eu unul nu-mi asum raspunderea pentru ce vi se intampla, decat contra unei sume modice. Prestez si servicii de martor pentru procese. Vindem orice, legal sau nu. Avem arme, droguri si organe. De multe ori nici nu mai stim care cum sunt, probabil de la organe! Sau de la arme?! Poate de la droguri?

    RăspundețiȘtergere
  19. Am o problema grava,cum conving un tip sa ne mai vedem o data nu vreau mai mult de atat si imi pare ca el nu mai vrea nici atat, pentru ca prima si singura data nu a iesit asa cum trebuia. Eu nu am fost in apele mele, el era putin cam spart atunci bause in fine nu a iesit chiar ok mentionez ca abia daca ne cunoastem, nu am cum sa vorbesc cu el decat la telefon si vreau ca o revansa pentru ca nu vreau sa raman cu frustrarea asta, nu mai pot sa dorm nu mai pot sa mananc si nu vreau sa ma indragostesc sunt sigura ca daca accepta sa mai pierdem o noapte o sa imi treaca si o sa fiu ok. Sfaturi ceva va rog, help me. Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  20. Hey scuze..as vrea sa sterg postarea de mai sus cum pot face asta?Multumesc

    RăspundețiȘtergere
  21. Nu de alta dar nu am scris eu asta si nu vreau sa am eu probleme din cauza asta stiti ce zic..

    RăspundețiȘtergere
  22. Postarea de mai sus se poate sterge cu lama de ras direct de pe monitor.

    Acum eu inteleg ca nu vrei sa fii prins de fortele raului, dar totusi milioane de anonimi au divortat deja din cauza comentariului tau, deci raul e facut, n-are rost sa ne mai ascundem dupa deget.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Vad ca esti un mic tiran si pe-aici :)) Te mentii, imi place.

      Ștergere
    2. Nu, eram doar in trecere si n-am putut sa ma abtin. :)

      Ștergere

Nu interzic nici un comentariu, din cand in cand o sa va pun piedica.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
Adauga la Agregator.ro Click aici si te duc Hopa sus !